Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie o to chodzi, mniejsza szansa jest dostać bana za trainera w drafcie niż za przelewanie/kupno coinsów :)

// co innego dywizje gdzie gramy brąz skład i jest oczywiste czego używamy na starcie meczu  :D

Opublikowano

Pawelos, uruchamiam jako Administrator, teraz wczytałem te Online, bo o tym zapomniałem (dzięki), podczas Draftu nie wywala z meczu ale jak klikam F4 to nie zalicza mi wygranej, a 0-0 (tak jak by meczu nie było), ktoś coś może wie jak się z tym uporać?

Opublikowano

Racja inaczej.

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/news/2015/fifa-ultimate-team-coin-selling-and-buying-bans

No nic trudno, ale może co się pobawię to będzie moje :)

A może istnieje szansa że jednak nie zauważą. 

Ssać mogą, jedna fifa zwraca się w pół dnia także tego, mogą sobie banować   :)

@Patryko08

Zrób 18 draftów i zarobisz, chyba że jesteś przeklęty i nic ci nie wypadnie.

Opublikowano

Możesz zdradzić sposób jak tyle zarabiać dziennie :D ?

Opublikowano

@Patryko08

Zrób 18 draftów i zarobisz, chyba że jesteś przeklęty i nic ci nie wypadnie.

Ja dzisiaj miałem taki dzien xD jedynie 50k+ po dziennym limicie samych draftów :/

Btw. to tez zależy po ile sprzedajesz coinsy ^^ ja sprzedałem troche 10k = 2zł i zeszło w chwile (nastepnym razem dam chyba drożej) 

Opublikowano

Niewiele więcej tylko mnie lecą reusy, lewandoskie, boatengi jeromy :) Dzisiaj z 500k  na jedno konto przy drugim już mi się nie chciało. Tak wogóle to Fut jest niegrywalny, same lagery i półczitongi co wyłażą jak przegrywają.

Opublikowano

U mnie konto zbanowane, trzeba uważać! Dostałem za trainowanie. Nick byl zmieniany, ponad 700 wygranych / 50 przegranych. Także sprzedawałem coiny, ale w mailu od EA widnieje:

We want to notify you that your FIFA 16 account has recently violated our Terms of Service by farming FIFA Coins. As a result, we have permanently blocked your EA Account.

Najlepsze jest że dostałem bana na Fife 16 i Fife 15 (której nie mam :D), ciekawe czy na Fife 17 też już mi dali bana :D

Opublikowano

Niewiele więcej tylko mnie lecą reusy, lewandoskie, boatengi jeromy :) Dzisiaj z 500k  na jedno konto przy drugim już mi się nie chciało. Tak wogóle to Fut jest niegrywalny, same lagery i półczitongi co wyłażą jak przegrywają.

To masz niesamowitego farta. Ja traineruje drafta od premiery i co najwyżej wyjdę z drafta na + 50k, nie codziennie.

Raz wyjdę na 0, raz 5k+, nigdy nie wyszedłem na - lecz na + też dużo nie wychodzę.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Czy uruchamiał kto z was fife na vmware albo virtualboxie ? Chciałem przetestować autotrainera ale nie mam jak odpalić drugiego konta, na vmware po uporaniu się z kartą SVGA strasznie zacina fife nawet w menu. 

Opublikowano

Mi tam w drafcie do drugi dzień coś leci, raz 500k raz tylko tyle co się zwróci za drafty, no ale polecieli już mi tacy gracze jak Messi, Hazard, Reus, Aguero, Ibra.

Opublikowano

Mam pytanie. Opłaca się odpalać trainer np raz na tydzien i wygrywac drafta dla celów własnych nie dla sprzedaży coinsów i czy istnieje ryzyko w takim wypadku?

Opublikowano

Mam pytanie. Opłaca się odpalać trainer np raz na tydzien i wygrywac drafta dla celów własnych nie dla sprzedaży coinsów i czy istnieje ryzyko w takim wypadku?

Kolego za samego trainera nie dostaniesz bana, jeszcze jak bedzeisz go uzywac raz w tygodniu to juz na 100% nie :D

ja mam bilans 900/40 i jakos bana nie dostalem 

Opublikowano

Czy osoby które dostały bana mają taki komunikat przy próbie logowania czy inny?

Przykro nam ale nie możesz uzyskać dostępu do funkcji sieciowych EA z powodu ograniczenia wiekowego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...