Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie mi qwy zbanowały jedno konto, ciule już kupuje drugie. Nie wiem czy to nie przez webbappa bo akurat sie na tym koncie dzisiaj odblokował a wiem że był z tym problem i może pracowniki Ea ręcznie patrzyli. Konto miało 5 dni lol.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Właśnie mi qwy zbanowały jedno konto, ciule już kupuje drugie. Nie wiem czy to nie przez webbappa bo akurat sie na tym koncie dzisiaj odblokował a wiem że był z tym problem i może pracowniki Ea ręcznie patrzyli. Konto miało 5 dni lol.

To co ty zrobiłeś na webappie że dostałeś bana? 

Czyli to nie ban za trainerowanie / sprzedawanie coinsow?

Opublikowano

Akurat zmieniałem nicka i usunęło mi team czyli poszedł ban. 700k poszlo w pizdu, chyba trzeba będzie robić konta muły jak będą co parę dni kasować.

Webbapp dla nowych kont nie działa przez jakiś czas, takie zabezpieczenie przed botami, pisze żebyś pograł dłużej to się odblokuje.

Ban jest za wszystko, jak ci admin wejdzie na konto i zobaczy bilans 600-0-20 to trudno żeby nie dał.

Przecież się sam nie zbanowałem, zmieniłem nick w origin, dałem logout w firefoxie, zalogowałem i po chwili mnie wywaliło i oznajmiło żebym kupił fife 16 bo nie mam teamu ^^.

Opublikowano

Ban jest za trainerowanie .  Jeśli ktos traineruje a nie psrzedaje coinsów to jest strata 150 zl dla niego .

Wątpie że za trainerowanie... od 14 używam trainera i nigdy nie było problemów a teraz pierwszy raz czytam że ktoś za to bana wyłapał. Fakt w 15 była jedna fala banów, ale jak sprzedawli coinsy to i tak mieli to gdzieś bo byli na + kilka gier (jak nie kilkanascie) 

swoją drogą ciekawe jak działa taka strona fifacoins czy zamknięte juz sologaming pewnie tez m usieli mieć sporo problemów bo sprzedawali miliony coinsów 

Opublikowano

Mam pytanko co daje wykupienie konta VIP? i czy był któś już zbanowany za same trainerowanie(bez sprzedaży)? Bo troszke lipa jak dzień po użyciu dostane bana:/

Opublikowano

Ban jest za trainerowanie .  Jeśli ktos traineruje a nie psrzedaje coinsów to jest strata 150 zl dla niego .

Taka informacje dostales od supportu? Oni w tym wypadku to akurat widzac, ze te konta sprawdzaja recznie i jak poleciales za trainerowanie to przy okazji. :D 

Gdyby to banowanie wymierzali w trainerowcow to by z miejsca duzo wiecej kont juz polecialo.

Opublikowano

a czy jak gram mecz przegrywam go dodaje sobie gola to czemu mi crashuje fife jak nacisne f4 znaczy futa nie cala fiffe

b2e11e48e1f66af2he8.jpg
Opublikowano

Konto które mam od premiery i jadę na nim fullauto jest dalej ok. Ja maila żadnego nie dostałem, po prostu drużyna z FUTa jest skasowana, może dlatego że tam miałem tylko bronze skład. Nie tykam webbappa bo za duży zbieg okoliczności że podczas przelogowania akurat w tym momencie skasowało team.

Będzie crashować jak dasz f4 w środku meczu gdzie padły jakieś bramki, kumplowi nie wywala jak doda tylko bramki i poczeka trochę albo w samej końcówce meczu.

Opublikowano

Czy tylko mi się wydaje, że trzeba dłużej czekać na znalezienie przeciwnika w trybie draft?

I mam jeszcze jedno pytanie. Opłaca się trainerować ten draft? W ciągu 4-5 dni zarobiłem wyłącznie 1,2 mln. Co wy trafiliście najlepszego? 

Opublikowano

No to chyba lepiej niż na sezonach gdzie masz limit dzienny 140k~ na konto.

@ seba22tdo

18 draftów 72 mecze, każdy mecz nawet przegrany wchodzi do limitu.

Opublikowano

Czy tylko mi się wydaje, że trzeba dłużej czekać na znalezienie przeciwnika w trybie draft?

I mam jeszcze jedno pytanie. Opłaca się trainerować ten draft? W ciągu 4-5 dni zarobiłem wyłącznie 1,2 mln. Co wy trafiliście najlepszego? 

Do Draftów trzeba mieć duże szczescie :/

Mi raz po 1 drafcie poleciał Ribery a potem przez 10 draftow nikt warty wiecej jak 3k

Opublikowano

No to chyba lepiej niż na sezonach gdzie masz limit dzienny 140k~ na konto.

@ seba22tdo

18 draftów 72 mecze, każdy mecz nawet przegrany wchodzi do limitu.

18 draftów na dzień? łał, ja tyle zrobilem przez 3 dni, przy czym zarobilem 300k :D

Opublikowano

Ja traineruje fulla codziennie od premiery nawet juz przed premierą zaczalem i sprzedalem juz okolo 5-6 mln i dalej bana nie dostalem :D Moze to dlatego ze tez zmieniam co troche nick ;p 

Opublikowano

Ja tak samo, sprzedane blisko 5 mln coinsów. 

Ale teraz kupiłem drugą Fife 16 i tam sobie gromadzę coinsy do własnej normalnej gry. Już zgromadziłem tam 2 mln :) więc będzie można jakiś fajny składzik sklecić i sobie grać. Co najwyżej na drugim koncie dostane warna za niby kupowanie coinsów. 

A na pierwszej fifie będę farmił aż do bana. Też zmieniam nick na trudno zapamiętywalny co jakiś czas. Więc myślę że to jednak coś daje.  

Opublikowano

Dla twojej wiadomości teraz nie ma warnów tylko od razu lecą resety, więc raczej na darmo przelewasz te coinsy i poleci tam reset. Niestety w tym roku EA traktuje coś na serio przynajmniej na razie i jest lipa.

Opublikowano

Może mi ktoś wytłumaczyć co źle robię? Mam VIPa, testowałem 1 mecz w FUT, klikam F4 no i zaliczyło mi wygraną 5-0. Wszystko fajnie pięknie.

Chciałem pograć Drafta by karty wpadały i sprzedawać by zarobić coinsy tylko, że na Drafcie ten trainer nie działa. Na kilka prób zaraz podczas włączania meczu gdy wyświetlają się loga drużyn + nazwa kto gra wywala z meczu, że połączenie zostało przerwane i tak jak by mecz się nie odbył, próbowałem kilka razy, reset programu, laptopa, fify i raz mi się udało wejść do meczu, kliknąłem F4 i niby przerwało mecz ale z wynikiem 0-0 i tak jak by mecz się nie odbył.

Opublikowano

Może mi ktoś wytłumaczyć co źle robię? Mam VIPa, testowałem 1 mecz w FUT, klikam F4 no i zaliczyło mi wygraną 5-0. Wszystko fajnie pięknie.

Chciałem pograć Drafta by karty wpadały i sprzedawać by zarobić coinsy tylko, że na Drafcie ten trainer nie działa. Na kilka prób zaraz podczas włączania meczu gdy wyświetlają się loga drużyn + nazwa kto gra wywala z meczu, że połączenie zostało przerwane i tak jak by mecz się nie odbył, próbowałem kilka razy, reset programu, laptopa, fify i raz mi się udało wejść do meczu, kliknąłem F4 i niby przerwało mecz ale z wynikiem 0-0 i tak jak by mecz się nie odbył.

Musisz zaznaczyc opcje "online" w ustawieniach i zapisac. Uruchomienie programu jako administrator tez nie zaszkodzi.

Tak bylo w fifie 15, a czy tak samo jest w 16? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...