Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W takim razie mam szczęście :D bo używałem trainera w tamtym tygodniu full na drafcie i sprzedałem 2kk coinsów :D

W weekend miałem wyjazd i teraz UT działa bez bana. 

Czyli pewnie kolego miałeś olbrzymiego pecha. 

admincopysq4.png
Opublikowano

Niestety dalej to samo :/

Widnows 7 64-bit  "Fifa 16 Trainer,exe przestał działać." Ktoś coś pomoże? uruchamiam jako admin, vc redist zainstalowane, updater sie włącza ale pojawia sie okienko pobierania i nic sie nie dzieje. Trainer trzeba skopiowac do folderu z grą czy może byc np na pulpicie ?

pomoże ktoś ? a tak sie napaliłem zeby kupić tego słynnego vipa... 

Opublikowano

Ja tam jadę na full :D, bo zarobiłem już na nową Fife 16 z nawiązką. A teraz gram byleby najwięcej coinsów zrobić i sprzedać jeszcze. 

Hahaha ja tak samo xD najpierw nabije z 2mln-3mln a potem walne na allegro i hulaj dusza piekła nie ma :D

Opublikowano

Ban na Futa

Byłeś w topce co robiłeś, grałeś sezony czy drafty ile dziennie ?

A jak sprzedawałeś to w jaki sposób i ile coinsow było na koncie ? :)

Opublikowano

Nie bylem w topce w niczym ,  na poczatku sezony potem tylko drafty , 800k na koncie , okolo 1 mln coinsow sprzedane. Bardzo szybko wylapałem bana.

Opublikowano

Nie bylem w topce w niczym ,  na poczatku sezony potem tylko drafty , 800k na koncie , okolo 1 mln coinsow sprzedane. Bardzo szybko wylapałem bana.

Chociaż Ci się zwróciło za fife :D

Teraz nie wiem czy też sprzedać troche coinsów czy się wstrzymać :D 

Są tu jacyś ludzie którzy sprzedają i bana nie dostali? 

Opublikowano

A miałeś nick którego nie da się wyszukac w origin ? to podstawa w trainerowaniu, jak cie nie znajdzie to nikomu się nie chce ręcznie wysyłać maile do Ea.

Opublikowano

A miałeś nick którego nie da się wyszukac w origin ? to podstawa w trainerowaniu, jak cie nie znajdzie to nikomu się nie chce ręcznie wysyłać maile do Ea.

Co masz na myśli? 

Podaj jakis przykład bo pierwszy raz o takim czymś słysze 

Opublikowano

Ja co jakiś czas zmieniam ID na Originie na jakieś dziwne litery i cyferki czyli żeby ktoś zgłosił to ciężko bo na bank nie zapamiętałby nicku. 

Sprzedałem ogólnie ponad 2mln coinsów dzisiaj prawie 500 tyś. 

Dodatkowo dzisiaj od rana na drafcie trainerowałem 300 tyś, i zrobiłem z nich 800 tyś. 

Transfer profit mam na poziomie 4 mln coinsów

Na razie nie dostałem bana.

admincopysq4.png
Opublikowano

Ja co jakiś czas zmieniam ID na Originie na jakieś dziwne litery i cyferki czyli żeby ktoś zgłosił to ciężko bo na bank nie zapamiętałby nicku. 

Sprzedałem ogólnie ponad 2mln coinsów dzisiaj prawie 500 tyś. 

Dodatkowo dzisiaj od rana na drafcie trainerowałem 300 tyś, i zrobiłem z nich 800 tyś. 

Na razie nie dostałem bana.

Podasz jakiś przykład ? bo ja próbowałem jakiś dziwnych liter ale pisze że Identyfikator zawiera niedozwolone słowo lub niedozwolony znak :/

Opublikowano

np:

Giragiusnansons

Nie wydaje mi się żeby ktoś zapamiętał taki nick. 

A no fakt

z tym zgłaszaniem też jest dziwnie bo w 1 lidze są sami trainferowcy praktycznie, same bronzowe składy z napastnikiem na bramce.

Opublikowano

Nie ustawiałem zadnego skomplikowanego id , ani takiego co sie nie da wyszukac. Traineruje od nie dawana :P wczesniej z samego handlu mialem miliony , ale widomo jak jest prostszy sposób to czemu go nie wykorzystać :] . 

Opublikowano

Czyli za same trainerowanie bana wyłapać nie można? Tylko jak się potem sprzedaje coinsy to trzeba uważać. tak? Czy może jest tu ktoś kto tylko trainerował i dostał bana?

Jeśli pomogłem kliknij "Lubię to" ;)

Yupi Ka Yey Motherfucker

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...