Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W fife 17 może być ciężko z trainerami chyba nie? Chodzi mi o to, że nie będą działać jak mają wprowadzić jakieś poważne nagrody za turnieje rozgrywane online.

Opublikowano

Dokładnie ;) nie bez powodu zaznaczyli że gracze z PC nie mają co myśleć o wejsciu w ten turniej lanowy haha 

Edit Data premiery demo do fify 16 to 13 wrzesien ;) no ciekawe jak bedzie z trainerem bo zawsze już do demo nawet był

Opublikowano

Demo ma anty cheat engine jakiś safeguard i zamyka automatycznie grę jeśli wykryje proces CE :)

To akurat problemem nie jest. Dodawanie goli w demie działa, jedynie problem mam ze zmianą czasu.

Opublikowano

Demo ma anty cheat engine jakiś safeguard i zamyka automatycznie grę jeśli wykryje proces CE :)

To akurat problemem nie jest. Dodawanie goli w demie działa, jedynie problem mam ze zmianą czasu.

Jak Ci działa dodawanie goli? Którym trainerem?

Zmiana czasu nie jest potrzebna dla trybów online, bo gra sama się rozłącza jak jest niespójny wynik.

Opublikowano

Bardziej bym to bral jako ciekawostke, anizeli faktyczny sposob na blokowanie trainera. Ogolnie to jest zabezpieczenie tego calego Denuvo przed piraceniem gry, a trainerowcom dostalo sie przy okazji. Mimo wszystko srednio rozgarnieta malpa to ominie. Nawet jak nie mozna uruchomic cheat engine, to jest jeszcze kilka innych memory scannerow, a trainera samego w sobie to nawet w autoit mozna napisac.
Teraz tylko pytanie czy ruskie i chinczyki sa madrzejsze od srednio rozgarnietej malpy.

Pawellek sie na tym zna :P może coś poradzi :x

Nie. Szanujmy sie, jak ktos chce sie tym zajac "na powaznie" to takie banalne rzeczy powinien sam ogarnac. Jak np. 2 miechy po premierze wyjdzie patch ktory sprawi, ze zmiana czasu gry juz nie bedzie wystarczajaca aby wygrac mecz to co zrobi?

Opublikowano

To ich "zabezpieczenie" ogarnąłem 10min po napisaniu poprzedniego posta w googlu, wszystko działa po staremu :). Demo tylko mało stabilne ale z 16 było tak samo, dopiero pełna nie wysypywała się wogóle.

Opublikowano

Pawellek sie na tym zna :P może coś poradzi :x

Nie. Szanujmy sie, jak ktos chce sie tym zajac "na powaznie" to takie banalne rzeczy powinien sam ogarnac. Jak np. 2 miechy po premierze wyjdzie patch ktory sprawi, ze zmiana czasu gry juz nie bedzie wystarczajaca aby wygrac mecz to co zrobi?

Powiem szczerze że kompletnie nie ogarniam jak takie rzeczy w ogóle sie tworzy.... no nic to poczekam może ktoś jakiegoś trainera napisze i sprzeda z aktualizacjami. 

Opublikowano

To ich "zabezpieczenie" ogarnąłem 10min po napisaniu poprzedniego posta w googlu, wszystko działa po staremu :). Demo tylko mało stabilne ale z 16 było tak samo, dopiero pełna nie wysypywała się wogóle.

Jak ominąć to zabezpieczenie ? :) 

Opublikowano

Własnie spotkalem jakiegos ruska w drafcie na origin access ktory strzelil samoboja i rozlaczylo mecz!!!!! takze trainerowanie oficjalnie dziala tylko trzeba znalezc trainera na necie

Opublikowano

Up

Kupileś Fife 17 za 170 zł a wcześniej miałeś Origin acces przez ile na tym koncie , że masz dostep do Futa?

Wystarczy że kupisz Origin Access za 15 zł i masz dostęp do FUT'a na 10h.

Opublikowano

Okej już wszystko zerknąłem przyda się obecnie 5 kont na Accesie. Pamiętacie jak się nazywał ten trainer od ruskich płatny? Bo z tego co widze to tylko oni wydali trainera już teraz tylko nie pamiętam nazwy.

Opublikowano

Własnie spotkalem jakiegos ruska w drafcie na origin access ktory strzelil samoboja i rozlaczylo mecz!!!!! takze trainerowanie oficjalnie dziala tylko trzeba znalezc trainera na necie

haha miałem to samo ;) zapłaciłem sobie 15zł by mieć te 10h gry, dostałem żeton do draftu to pomyślałem że sobie zagram... 1 mecz i jeb trainerowiec przeciwko mnie xD 

Opublikowano

No to ładnie jak już zaczeli twardo trainerować.

Coinsy na starcie będą na wage złota bo wiekszosc zaczyna w dniu premiery albo troche późnej jak letsfut wyjdzie.

Trzeba znaleźć jakiś trainer od ruskich płatny i gitara. 

Ps lol widzieliscie nagrody za wygrany draft??

link do screena streamera https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/14435234_1472069539486586_2722249540504003867_o.png

35tys + paczki? xD EA pls....

Ps2. Jeśli na Pc też bedzie sie dostawało 35tys + paczki za wygranie drafta to pozdrawiam... bedzie mzona 13mln coinsow tygodniowo robić (używając 3 kont) 

Jeśli na PC tak też bedzie (bo screen z xboxa) to EA pls... psujecie sobie gre na własne życzenie. 

Opublikowano

haha miałem to samo ;) zapłaciłem sobie 15zł by mieć te 10h gry, dostałem żeton do draftu to pomyślałem że sobie zagram... 1 mecz i jeb trainerowiec przeciwko mnie xD

ja nie dostalem darmowego zetonuu draftu wlasnie :/ moze dlatego ze nie bylem zaproszony do web appa albo cos

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...