Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ESL ONE Cologne

MazQuick

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 518
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli polski stream będzie miał "esl_" w nazwie to tak, jednak nie rozumiem jak można oglądać polskiego streama i to jeszcze jak morgen komentuje.

Nie rozumiem, jak można oglądać polskiego stream'a (a tym bardziej, jak izak komentuje), jeżeli zna się język angielski.

Opublikowano

Nie rozumiem, jak można oglądać polskiego stream'a (a tym bardziej, jak izak komentuje), jeżeli zna się język angielski.

??

16-3 dla vp się szykuje

Opublikowano

Jedno pytanko. 

Są POV'y z tsa? 

była informacja, że prawdopodobnie sobota/niedziela będą pov'y, jednak nie jest to pewna informacja, gdyż mogą być nawet od jutra :).

Opublikowano

była informacja, że prawdopodobnie sobota/niedziela będą pov'y, jednak nie jest to pewna informacja, gdyż mogą być nawet od jutra :).

ską to info? z chatu na twitchu? xDDD 

Opublikowano

Prawus mówił na streamie.

To mam nadzieje, że wiedział co mówi, bo jest taki zamęt z tymi povami... Zamiast napisać pewną informację to ESL milczy. A pooglądałbym chętnie povy ;_;

Opublikowano

To mam nadzieje, że wiedział co mówi, bo jest taki zamęt z tymi povami... Zamiast napisać pewną informację to ESL milczy. A pooglądałbym chętnie povy ;_;

Właśnie wspominał, że administratorzy ESL'a nie udzielili jeszcze pewnych informacji, no ale przynajmniej wiesz, że od BO3 na pewno oglądniesz pov'y, reszty nikt nie wie, trzeba czekać :P.

Opublikowano

Ktoś może się orientuje jak to jest  z tymi naklejkami w dzień finału? Słyszałem, że mają być przecenione sporo kapsuły folia i te bez. To pierwszy mój major w sumie i nie wiem. 

Opublikowano

Jak myślicie czy jest jakiś limit dropów na dzień ? Czy to po prostu zależy do szczęścia ?

Mi osobiście dzisiaj spadły cooblestone i dust 2

Opublikowano

W Katowicach niektóre mecze fazy grupowej były rozgrywane na głównej scenie i były dostępne povy tych meczy.

Myślę że povy będą w fazie pucharowej, chyba że jutro już zobaczymy zawodników na głównej scenie. Trochę lipa bo liczyłem na pova eBettle :/

Opublikowano

Jak myślicie czy jest jakiś limit dropów na dzień ? Czy to po prostu zależy do szczęścia ?

Mi osobiście dzisiaj spadły cooblestone i dust 2

Greedy. Ja nie dropłem nawet 1. Zastanawiam się czy to że wczoraj dropłem skrzynke zwykłą może mieć jakiś wpływ, ale pewnie to moja teoria spiskowa. Licze na byle jaką nawet najtańszą żeby otworzyć i mieć jakąś pamiątkę z mojego pierwszego majora.

Opublikowano

Ja z Katowic 2015 nic nie dostałem a oglądałem wszystkie mecze.

Myślę, że zwykłe dropy nie mają wpływu na dropy pamiątek.

Opublikowano

Orientuje się ktoś jak będzie z tymi skrzynkami? Dropnął mi Overpass i nie wiem czy trzymać czy spróbować teraz sprzedać za 13 albo wymienić na jakieś itemy. Z tego co widziałem to z Katowic chodzą teraz po ~17,50

Opublikowano

Orientuje się ktoś jak będzie z tymi skrzynkami? Dropnął mi Overpass i nie wiem czy trzymać czy spróbować teraz sprzedać za 13 albo wymienić na jakieś itemy. Z tego co widziałem to z Katowic chodzą teraz po ~17,50

Teraz cena nie jest stała. Im mniej ich będzie tym bardziej będą drożeć. Na pewno będą droższe bo są autografy graczy, a jeżeli masz jeszcze z autografem Screama to ta na pewno będzie droga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...