Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ESL ONE Cologne

MazQuick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Emas niestety nie :) A pomysł z telefonem nie byłby zły :v Gdyby nie to, że to nie steam odpowiada za Pick'em tylko CS:GO :v A o ile mi wiadomo to cs'a nie odpalisz na telefonie :P 

86226145013474567463.png

• Odpowiedzi 518
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moje założenia

A:

TSM

B:

EnVyUs

C:

Na'Vi

D:

Virtus.Pro

Autografy i naklejki w Pamiątkach chciałbym DragonLore ze Scream'em :DDD

"Jesteśmy zaledwie kilka dni od początku 2015 ESL One Kolonii trakcie całej imprezy, wszyscy widzowie będą mieli szansę na otrzymanie paczki z pamiątkami dla upamiętnienia tego wydarzenia.
Oprócz naklejek prezentujących zdarzenia i zespołów grających w meczu, każdy z pamiątkami znajdą się również złoty podpis z MVP rundy, gdzie pamiątkami spadła.
Aby kwalifikować się do pakietu z pamiątkami, wszystko co musisz zrobić, to oglądać! Można oglądać mecze w grze, lub obejrzeć ulubiony strumień Twitch z połączonego konta.
Jeśli wybierasz się do Kolonii do turnieju głównego, będziesz mieć również możliwość zakupu kolekcjonowania CS: GO szpilki, z których każdy jest wyposażony w wirtualnej wersji, które można pokazać na tablicy wyników i swojej CS: GO profil.
Mam ulubionego zespołu lub odtwarzacza? Pokaż swoje wsparcie poprzez zakup ich ESL Jedna Kolonia 2015 naklejki zespołu lub autograf kapsuła! Dla każdej sprzedaży naklejki, 50% wpływów przejść bezpośrednio do graczy i organizacji. Naklejki te służą również jako pionki do Kolonii 2015 Pick'Em Challenge. Nie zapomnij, aby Twoje typy każdego dnia wraz z postępem turnieju, aby mieć szansę na trofeum złota Pick'Em!"                      ~Valve
Opublikowano

@TenStylOdLajka ja bym brał vp :v Jestem rodakiem to im kibicuje :P Ale samo to co taz teraz robi :D głowy mu same wchodzą, pasha jak zaskoczy to ez game co do neo pierwsze dni treningów pokazał się z najlepszej stron. Co do białego jego rolą było pokazanie,że nie mają formy tzn: trollował na faceit :v A co do snaxa co do snaxa nie można nic mówić on po prostu był w Mc Donaldzie :v 

@http://www.hltv.org/news/15694-esl-one-cologne-group-b-preview 

kolejna dawka dla niecierpliwych :3 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Mam pytanie jak mam blokade do 24 sierpnia na sprzedaz i wymaine przedmiotw to moe otrzymac dropa jeśli jestem połaczony z twichem i oglądam mecz? Guardiana mam aktywnego od 24 czerwca parę dni temu czyściłem komputer i dostałem własnie na 7 dni czy moge w takim przypadku otrzymać?

Opublikowano

Dopiero teraz zauważyłem że mecze eBettle vs. fnatic i VP vs. Immunity będą o tej samej porze, chujnia trochę.

Jednak myślę że mecz eBettle będzie ciekawszy, VP raczej nie powinno mieć problemów z Immunity.

Opublikowano

Dopiero teraz zauważyłem że mecze eBettle vs. fnatic i VP vs. Immunity będą o tej samej porze, chujnia trochę.

Jednak myślę że mecz eBettle będzie ciekawszy, VP raczej nie powinno mieć problemów z Immunity.

Oby eBettle utarło nosa fnaticom, chociaż nie sądzę, że fnatic pozwoli sobie na przegranie w grupie.

Jakie są Wasze picki? Imo

A:

1. NIP

2. TSM

B:

1. ENVY

2. KINGUIN

C:

1. FNATIC

2. NAVI

D:

1. VIRTUS.PRO

2. MOUZ

Opublikowano

Mam pytanie w tamtym roku i w tym na poprzednich majorach nie oglądałem meczy więc np. Mam włączony mecz VP vs Imunity i jak się skończy automatycznie przeniesie mnie na inny czy muszę ręcznie?

Opublikowano

Mam pytanie w tamtym roku i w tym na poprzednich majorach nie oglądałem meczy więc np. Mam włączony mecz VP vs Imunity i jak się skończy automatycznie przeniesie mnie na inny czy muszę ręcznie?

jeżeli oglądasz na twitchu to automatycznie, w grze musisz wejść sam.

Opublikowano

Oby eBettle utarło nosa fnaticom, chociaż nie sądzę, że fnatic pozwoli sobie na przegranie w grupie.

Jakie są Wasze picki? Imo

A:

1. NIP

2. TSM

B:

1. ENVY

2. KINGUIN

C:

1. FNATIC

2. NAVI

D:

1. VIRTUS.PRO

2. MOUZ

Po co podajesz drugie miejsce z grupy jak grupy po 1 dniu będą mieszane i tylko 1 drużyna wyjdzie w pierwszy dzień? 

he?

Opublikowano

Których zawodników autografy kupujecie? Czekacie, czy już zabieracie się za zakupy? ;)

Czekam na koniec eventu i pewnie jak się dorobię jakiegoś Cyrex'a to VP wrzucę :)

Opublikowano

Których zawodników autografy kupujecie? Czekacie, czy już zabieracie się za zakupy? ;)

ScreaM, Olofmeister, PashaBiceps, KennyS ;) 

I bardzo dużo naklejek drużyny Kinguin, bo po Cologne już drużyny nie będzie. 

dddtly.jpg

Opublikowano

ScreaM, Olofmeister, PashaBiceps, KennyS ;) 

I bardzo dużo naklejek drużyny Kinguin, bo po Cologne już drużyny nie będzie.

Serio się rozpadają? Coś nie w temacie jestem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...