Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ESL ONE Cologne

MazQuick

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 518
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

VP ma szanse z nip'em. I chyba nawet podobne do Katowice 2014. (Byle by nie było jak na Dreamhacku 15:9 na nuku po ct, i przegrali w 3 dogrywce) Zawsze jest szansa na pokonanie Fnatic, jednak bardzo mała. Trzeba po prostu liczyć na vp, Vac flushy lub boost olof'a.

@MazQuick
Tak, prawie eBettle z nimi wygrało... Gdyby nie aimlock flushy to eBettle by to wygrało :D

yiWCsl1.png
Opublikowano

A Souvenir Cbble z autografem Flamie'ego podnosi wartość?

Z Flamie to wątpie. Z Guardianem chyba by troszkę podniosło.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Co się podziało, że mouse przegrali?! Bo nie dałem rady oglądać ;x

Comeback za comeback'iem. Po prostu f3 było lepsze. S1mple cry 15-12 dla f3 teraz.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Nie żebym was smucił, ale dropły mi już 2 cobblestone i 1 inferno :D

Gratki.

Ja 2 dni wszystkie mecze oglądałem i 0 dropu :(

­

Opublikowano

Comeback za comeback'iem. Po prostu f3 było lepsze. S1mple cry 15-12 dla f3 teraz.

Przecież s1mple nawet jeśli by nie odszedł z f3 to nie mógłby pojechać na majora.

Nie mogę się doczekać jutrzejszego meczu VP vs. NiP, szwedzi nie prezentują jakiejś świetnej formy, mimo że na majorach zawsze rozpierdalali. Z kolei VP gra nieźle, żaden zawodnik specjalnie nie odstaje. IMO ten mecz 55/45 dla VP, w sumie tak samo jak oddsy na lounge. Fajnie będzie oglądać ten mecz z povami, szkoda że eBettle się na nie załapało bo chciałbym posłuchać ich ts'a pierwszy raz. A reszta meczy nie zapowiada się jakoś ciekawie, fnatic raczej gładko sobie poradzi z LG, EnVy patrząc na formę NaVi nie powinno mieć większych problemów, podobnie jak TSM vs. Kinguin. Ogólnie to żal mi było że nie miałem itemów na betowanie na majora, jednak patrząc na to ile było niespodzianek (i to w meczach które prawdopodobnie bym obstawił) cieszę się, bo zapewne wszystko bym przegrał. Liczę teraz tylko na przecenę naklejek, bo drop też jakoś nie chce mnie nawiedzić.

Opublikowano

Przecież s1mple nawet jeśli by nie odszedł z f3 to nie mógłby pojechać na majora.

Nie mogę się doczekać jutrzejszego meczu VP vs. NiP, szwedzi nie prezentują jakiejś świetnej formy, mimo że na majorach zawsze rozpierdalali. Z kolei VP gra nieźle, żaden zawodnik specjalnie nie odstaje. IMO ten mecz 55/45 dla VP, w sumie tak samo jak oddsy na lounge. Fajnie będzie oglądać ten mecz z povami, szkoda że eBettle się na nie załapało bo chciałbym posłuchać ich ts'a pierwszy raz. A reszta meczy nie zapowiada się jakoś ciekawie, fnatic raczej gładko sobie poradzi z LG, EnVy patrząc na formę NaVi nie powinno mieć większych problemów, podobnie jak TSM vs. Kinguin. Ogólnie to żal mi było że nie miałem itemów na betowanie na majora, jednak patrząc na to ile było niespodzianek (i to w meczach które prawdopodobnie bym obstawił) cieszę się, bo zapewne wszystko bym przegrał. Liczę teraz tylko na przecenę naklejek, bo drop też jakoś nie chce mnie nawiedzić.

NiP vs. VP będzie mega wyrównanym meczem :D

Na tej kolonii wszystkie teamy pokazują taki poziom, że teraz sam się zastanawiam kto będzie w finałach.

­

Opublikowano

Jakbym miał itemy na betowanie zarobiłbym milony monet :v Ale ostatnio 200 euro poszło w ciągu 4 meczy :( A akurat chciałem stawiać te małe procenty bo widać było od początku, że mają one talent.

86226145013474567463.png

Opublikowano

Envy oczywiście. Nowy, lepszy skład. Powinni bezproblemowo ugrać.

^za kilka minut jest pierwszy mecz, więc zobaczymy. Ale mam złe przeczucia.

Opublikowano

Mam dziwne przeczucie, że Envy nie da rady psychicznie. Guardian zacznie strzelać kosmiczne z AWP i Envy do domu. Oby tak było :3

CS GO PLAYING

Global Elite

Lenovo Y50-70 Geforce GTX 860m Intel i7 4700HQ SSD 240GB + Monitor zęwnetrzny 60hz FHD

Tesoro Aegis X4

Steelseries Kinzu v3

Creative Aurvana Live!

Steam :

http://steamcommunity.com/profiles/76561198056403525

Czasem potrzeba ludzi do mixa/faceita. Zapraszajcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...