Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ESL ONE Cologne

MazQuick

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 518
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem ile w tym prawdy, ale ponoć oni najbardziej płakali o te povy. No i że te taktyki zdradzają povy. W sumie oni są w najgorszej sytuacji, bo gadają tylko po angielsku. ;D
No ale teraz już by mogli odpalić, bo tylko Kinguin gada po angielsku, no i NiP troche ;(

Opublikowano

Brak povów, brak kamerek na zawodników w trakcie gry. Nie na takiego majora czekałem...

True... Povy Virtusów - mistrzostwo... Jak pierwszy raz oglądałem POVa Virtusików to płakałem słysząc same ich nazwy miejscówek np. na Cobblu spadek to Krzysiu xD

Opublikowano

Nie o takie turnieje walczyłem. Kto się teraz będzie śmiał z JW i flushy?! Gdzie to wszystko zmierza? Niedługo będzie tylko stream z wynikiem, bo widok na grę będzie zdradzał taktyki!

Opublikowano

Ja myślałem, że oni grają jedną mapę a oni grają teraz drugą mapę :O

To już jest BO3? 

ta, ćwierćfinały

Opublikowano

A to nie był biały ? xD

­

Raz Snaxuś tak też chyba mówił, bo z kumplem wtedy na tsie sobie gadaliśmy i razem cisnęliśmy z tego tekstu(w końcu Snaxuś masa jest, to nie dziwne, że zgłodniał)... Z byalim chyba też była podobna sytuacja...

Opublikowano

Może jakoś załatwią na swój mecz pov... Kiedyś pamiętam TaZ załatwił, żeby izak komentował ich mecz na cevo (chyba)

Swoją drogą envy ładny comeback (znów)

Opublikowano
Jak myślicie VP da radę? Stawiacie na nich? Szkoda trochę tych pov'ów, że nie zobaczymy.

Ja wierzę w VP, obstawiłem, nawet jak przegram to trudno, ale wierzę, że dadzą radę. 

dddtly.jpg

Opublikowano
Wierzę, że VP wygra, ale boję się postawić   xD

Nie wiem o które obstawianie Ci chodzi, jeśli naklejkami obstawiasz to nawet jak przegrasz to naklejka nie znika. Przynajmniej ja tak miałem po wczorajszym meczu Cloud9. Naklejka ciągle jest w ekwipunku. 

dddtly.jpg

Opublikowano

10:45 - Pierwszy męcz. Zaczął się ok. 11:45. Dobra nV z Navi gg. 2:0, czyli trochę czasu zaoszczędzili. Jednak nie, czekać godzinę na zaczęcie meczu TSM - Kinguin. Serio ludzie?

yiWCsl1.png
Opublikowano

2h opóźnienia tylko, tsm miał grać o 13:30 :P

No tak, ale oni weszli razem z Navi z nV ok. 11:30. A już od godziny siędzą przy kompach. Meczu nadal nie ma... 

Czy wy też zauważyliście, jak dawali przybliżenie jak TSM przychodził do komputerów. 

TITEAM SOLOMID

yiWCsl1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...