Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ESL ONE Cologne

MazQuick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludziki w tym temacie będziemy pisać o zbliżającym się Majorze :)

Więc może ja zacznę od tematu o VP :)

A więc według mnie VP ma spore szansę na wygranie ESL. Ostatnimi czasy nie uczestniczyli w żadnym większym turnieju, oglądając pashe czy taz'a gdy grał z neo, mają oni dobrą  formę. Na fnatic wydaje się, że nie ma co liczyć na tym majorze, po ich dzisiejszym przegranym meczyku :P Dostali prawilne 3:0 w dupe o wynikach mapowych nie wspomnę bo to wstyd >.< Więc kończąc moją wypowiedź jestem w stanie powiedzieć iż vp ma 80% szans na wygranie tego majora :P Byłby to dla nich wielki powrót :) #GOGOVP 

Co wy sądzicie o tym motywie ? :D Zapraszam do dyskusji oraz do tworzenia nowych :P

Tak jak pisałem tutaj w tym temacie wszystko związane z ESL ONE :)

SPIS WAŻNIEJSZYM INFORMACJI:

Rozpiska Grupy A - @http://www.mpcforum.pl/topic/1453446-esl-one-cologne/?p=12335121

Rozpiska Grupy B - @http://www.mpcforum.pl/topic/1453446-esl-one-cologne/?p=12335212

Rozpiska Grupy C - @http://www.mpcforum.pl/topic/1453446-esl-one-cologne/?p=12338422

Rozpiska Grupy D - @http://www.mpcforum.pl/topic/1453446-esl-one-cologne/?p=12341006

86226145013474567463.png

• Odpowiedzi 518
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahah :D VP ma szanse, ale na pewno nie ma 80% :D Fnatic jest moim faworytem, to że przegrają jakiś mecz to nic nie znaczy.

Będzie w końcu też coś do oglądania noo i najważniejsze to zysk z naklejek itd. :D Mam nadzieję oczywiście :D

Opublikowano

@hjrhombre

fajnie, że sobie posty nabijasz :) Ale jak wiesz po tym NO CHANCE MY FRIEND. Virtusi wygrali CEVO co dało im nowego kopa do treningów. Z tego co słyszę vp ma praktycznie codziennie treningi :) Od 14 do 22 tak przynajmniej mówił taz czy pasha. Jestem z polski i tym 2 drużynom czyli VP i E-battle kibicuję najmocniej :) Mam nadzieję,że tacy hejterzy jak ty ugryzą się kiedyś w język i zrozumieją pewne sprawy ;) 

@EWEsimon

no i o to mi chodzi :D prawilny chłopak który nie hejtuje :P Tak z tym 80% to takie wyolbrzymienie :D Ale według mnie mają oni właśnie spore szanse :D 

Co do naklejek i skrzynek jestem pewny, że zysk będzie spory :D O naklejki się nie martwię zbytnio, bo to zawsze jest pewne, że coś się zwróci, a znowu skrzynki to inna sprawa :D Jedyne skrzynki jakie mogą dać spory zysk to Cbble oraz Over. ;) 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Fnatic wygraja a VP przegraja z nimi polfinale lub cwiercfinale jak zawsze bylo ;F a tak wogole czekam na zeton i naklejki ;] bo na logune juz tyle zarobilem ze wydatki czekaja teraz ;]

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Hm, osobiście nie uważam, żeby VP miało jakieś duże szanse na podium w Kolonii, ja oczywiście kibicuję Na'Vi. Jednak trzymam też kciuki za FlipSid3, fajnie by było gdyby osiągnęli coś w Kolonii, udowodniłoby to, że nie byli w 100% zależni od s1mpl'a, fakt jest on dobrym graczem, w sumie moim ulubionym (imiennik hehe  xD), jednak F3 posiada też kilku innych bardzo doświadczonych graczy, takich jak chociażby markeloff czy B1ad3 i liczę na ich wielki powrót. Kolejną drużyną, której kibicuję jest Kinguin, lubię ich nie tyle co za gre, co za ich zachowanie/humor itd. Po prostu uważam ich za spoko graczy, którym coś się należy, nie mówię, że są słabi ale odstają trochę poziomem od topowych drużyn, fajnie by było ich zobaczyć na podium (no chance  xD).

­

b_560_95_1.png

Opublikowano

Trzeba też zwrócić uwagę na to, że fnatic gra zupełnie inaczej na majorach. Co do samego vp to nie jestem przekonany co do ich zwycięstwa, mam wrażenie, że vp ma taki kompleks fnatic. Pamiętam sytuację, w której vp wygrało z tsm, które następnie pokonało fnc. Kolejnym spotkaniem było fnc vs vp i dostaliśmy mocny oklep, pomimo że wcześniej pokonaliśmy drużynę, która zniszczyła fnc. VP jest w stanie pokonać każdą drużynę, prócz fnc i to mnie trochę martwi. Wydaję mi się, że w meczach vp vs fnc brakuje Virtusom pewności siebie. Oglądałem sporo ich meczy i widać różnicę w grze virtusów przeciwko fnatic, a innymi drużynami. Virtusi z innymi drużynami grają bardzo dynamicznie, pewnie, ale kiedy spotykają się z fnc ich gra drastycznie spowalnia i to ich gubi. Takie jest moje zdanie.

Opublikowano

Według mnie ten kompleks fnatic jest dlatego, iż Pasha i Taz grają często z olofem,jw czy flushą :v i to takie o cześć siemka, a przychodzi co do czego i fnatic wykorzystuje sytuację :P 

Co do tematu vp i c9 zawsze razem :D Tak jest śmieszne, ale nie dziwne :P Taki ich los :D 

86226145013474567463.png

Opublikowano

VP nie ma też najlepszych aimerów (oprócz białego), wygrywają często dzięki temu, że odwalają coś "głupiego" noo i mają duże doświadczenie :D Potrafią wygrać eco jak i przegrać eco przeciwnika, tak to jest z VP :D 

A VP i C9 oczywiście razem, wcale mnie to nie dziwi :D

Opublikowano

VP nie ma też najlepszych aimerów (oprócz białego), wygrywają często dzięki temu, że odwalają coś "głupiego" noo i mają duże doświadczenie :D Potrafią wygrać eco jak i przegrać eco przeciwnika, tak to jest z VP :D

A VP i C9 oczywiście razem, wcale mnie to nie dziwi :D

Według mnie ten kompleks fnatic jest dlatego, iż Pasha i Taz grają często z olofem,jw czy flushą :v i to takie o cześć siemka, a przychodzi co do czego i fnatic wykorzystuje sytuację :P

Co do tematu vp i c9 zawsze razem :D Tak jest śmieszne, ale nie dziwne :P Taki ich los :D

Virtusi zwyczajnie są bardzo dobrze zgrani, nie grają ze sobą od dziś czy od wczoraj, to już kilka lat razem, zwłaszcza Pasha, TaZ, Neo i Kuben, wg. mnie współpraca to jedyny ich atut. 

­

b_560_95_1.png

Opublikowano

Każdy potrafi robić takie głupie błędy :v Ale gdyby nie to, że mają skilla nie wygraliby w 2014 :) Ok ten okres po tej wielkiej wygranej to była porażka >.< Jednak myślę, że powoli wracają do swojej byłej formy :D Co do aimerów :D jest byali i takie pół na pół Taz :) Mają też snaxa który potrafi ratować sytuacje, Pasha potrafi zjebać jak i ugrać 1v4 :D Co do neo to zmiana z m4 na awp wyszła mu na dobre :P Oglądając jego mecze widać, że czuje sie w tym pewnie :) 

Tylko wiecie ten temat jest o całym ESL :D VP nie jest jedyną drużyną z polski na tym majorze :P I nie chodzi tylko o polskie drużyny :D Jest wiele fanów innych drużyn :D Pisać ;)

86226145013474567463.png

Opublikowano

@MazQuick

Mają skilla, ale chodzi mi o takich zawodników jak Scream czy Olof :D Co do Neo to dla mnie też to była dobra decyzja i jeszcze to, że Pasha zmienił na M4A1-s, strzela z tego lepiej :P

Temat o całym ESL, ale jednak wszyscy piszą o VP, bo chcą żeby to wygrali :D Ale co do innych drużyn to mam nadzieję, że NIP dobrze wypadnie. Po ESL w Katowicach mecze za bardzo im nie wychodziły, a lubię ich :D 

Opublikowano

Sporo większych drużyn teraz nie startowało do większych turniejów bo przygotowywali się do Majora :v Jedyne drużyny które zrobiły tą głupotę to TSM i Fnatic :P mają mało czasu na przygotowanie + też zmęczenie tymi turniejami może wziąć górę ;) Więc dla tego na samym początku pisałem, że fnatic może wypaść słabo :P 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Fnatic się nie męczy haha :D Olof właśnie gra faceit'y i teraz przeciwko flushy :D Nie noo, nie przepadam za Fnatic oprócz Olofa, oby ten turniej im nie wyszedł :D

A tak w ogóle to będzie ktoś z was w Koloni ? :D

Opublikowano

Każdy potrafi robić takie głupie błędy :v Ale gdyby nie to, że mają skilla nie wygraliby w 2014 :)

tych czasów już nie ma. Dla mnie osobiście poziom wtedy w csie był znacznie inny niż teraz. Było mniej skillowych teamów, a vp nie byli stawiani za faworytów w turnieju. Styl gry paszy wtedy też był inny. Grał tak jakoś bardziej mądrze. Był skutecznym snajperem i zdobywał cenne fragi.

jestem w stanie powiedzieć iż vp ma 80% szans na wygranie tego majora :P Byłby to dla nich wielki powrót :) #GOGOVP 

Proszę Cię. 80% bo fnatic wczoraj przegrało swój meczyk? no nie szalejmy. Jest naprawdę mnóstwo teamów, które mogą poważnie zagrozić vp.

NIP- który przygotowuje się do tego turnieju już od długiego czasu.

TSM- silne skillowo, potrafiące grać na większości ulubionych map vp.

Envy- po zmianach w składzie bardzo mocni aimowo, a zwłaszcza po stronie tt. Jednak tutaj vp mają raczej większe szanse ze względu na taktyki i ogólne doświadczenie.

C9- od dłuższego czasu pokazują, że trzeba się z nimi liczyć na lanach. Ostatnie 2 turnieje były bardzo udane z ich strony.

Fnatic- tutaj już nic dodawać nie trzeba.

Jedyne drużyny które zrobiły tą głupotę to TSM i Fnatic :P mają mało czasu na przygotowanie + też zmęczenie tymi turniejami może wziąć górę

jakimi turniejami? Fnatic oprócz wczorajszego meczu mieli dosyć sporą przerwę. Ostatni ich mecz był z C9 (18lipca). Czy od tego czasu trenowali? tego nie wiem, ale z pewnością na lan będą przygotowani. Troszkę szkoda, że nie mają Devilwalka, bo gość naprawdę robił sporo jako coach. Nieraz wygrywali mecze będąc naprawadę w beznadziejnej sytuacji. TSM jedynie po gamescomie mogło troszkę ucierpieć, ale tez bez przesady.

VP nie jest jedyną drużyną z polski na tym majorze :P I nie chodzi tylko o polskie drużyny :D Jest wiele fanów innych drużyn :D Pisać ;)

ja nie jestem fanem vp. Nie odpowiada mi ich styl gry. Będę bardziej kibicować envy,c9 i kinguin.

Opublikowano

Każdy potrafi robić takie głupie błędy :v Ale gdyby nie to, że mają skilla nie wygraliby w 2014 :) Ok ten okres po tej wielkiej wygranej to była porażka >.< Jednak myślę, że powoli wracają do swojej byłej formy :D Co do aimerów :D jest byali i takie pół na pół Taz :) Mają też snaxa który potrafi ratować sytuacje, Pasha potrafi zjebać jak i ugrać 1v4 :D Co do neo to zmiana z m4 na awp wyszła mu na dobre :P Oglądając jego mecze widać, że czuje sie w tym pewnie :)

Tylko wiecie ten temat jest o całym ESL :D VP nie jest jedyną drużyną z polski na tym majorze :P I nie chodzi tylko o polskie drużyny :D Jest wiele fanów innych drużyn :D Pisać ;)

Hahahahahah, w 2014 poziom CSa był tak żałośnie niski, że dla Virtusów to nie był żaden problem wygrać. Dzisiaj mamy teamy EnVyUs, Team Kinguin, Fnatic, TSM, Na'Vi które Virtusom nie dadzą szans. Poziom Virtusom uciekł.

Ogólnie według mnie finaliści:

EnVyUs

Fnatic

TSM

Team Kinguin

Na'Vi

Cloud9

Liczę na eBettle, ale chyba się przeliczę ;) .

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Hahahahahah, w 2014 poziom CSa był tak żałośnie niski, że dla Virtusów to nie był żaden problem wygrać. Dzisiaj mamy teamy EnVyUs, Team Kinguin, Fnatic, TSM, Na'Vi które Virtusom nie dadzą szans. Poziom Virtusom uciekł.

Ogólnie według mnie finaliści:

EnVyUs

Fnatic

TSM

Team Kinguin

Na'Vi

Cloud9

Liczę na eBettle, ale chyba się przeliczę ;) .

Według mnie też Fnatic mogą wszystko wygrać. :)

Opublikowano

Tak na marginesie, nie uważacie, że to dziwne, że VP zawsze jest w grupie z Cloud9? xD

Na każdym majorze od 2014 :D.

Według mnie

Faworyt z A: TSM

Faworyt z B: EnVyUs

Faworyt z C: Na'Vi

Faworyt z D: Virtus.Pro

Opublikowano

a mi się wydaje że VP pokaże klasę dojdzie do pół finału i przegra :D fnatic wątpię żeby się ogarnęli i raczej mają małe szanse na wygranie tego turnieju no ale zobaczymy po meczach moim faworytem jest team EnVyUs i myślę że oni wygrają ten turniej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...