Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ESL ONE Cologne

MazQuick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lel :v Typ ma po prostu taką nadzieje :v Nikt się nie rozpada na razie :) ale jak dla mnie najprawdopodobniej kupiłbym sporo naklejek Renegades :v ponieważ ona najszybciej się rozpadnie :3 

86226145013474567463.png

• Odpowiedzi 518
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Lel :v Typ ma po prostu taką nadzieje :v Nikt się nie rozpada na razie  :) ale jak dla mnie najprawdopodobniej kupiłbym sporo naklejek Renegades :v ponieważ ona najszybciej się rozpadnie :3 

Przecież pisali, że organizacja Kinguin się rozpada i już nie będą płacić zawodnikom i po Cologne 2015 koniec. 

dddtly.jpg

Opublikowano

Siemka. Mam kilka pytań dotyczących naklejek z ESL One.

Opłaca się inwestować w naklejki?

Które lepiej? Drużyny czy autografy graczy?

Jeżeli autografy, to na których drużynach/graczach skupić się najbardziej?

Bardziej się opłaca kupić kapsułki z Folią czy zwykłe?

Opublikowano

"... Informacje te jednak nie zostały potwierdzone przez oficjalne źródła."

Ja kupuje nakleji Kinguin Regenatów bo naklejki ładne a możliwe że drużyny znikną.

Opublikowano

Czy opłaca się doładować pod koniec esl one w cologne 10€ i powykupować naklejki po przecenie? Podrośnie ich cena, czy raczej spadnie ? 

Opublikowano

Czy opłaca się doładować pod koniec esl one w cologne 10€ i powykupować naklejki po przecenie? Podrośnie ich cena, czy raczej spadnie ? 

według mnie teraz się opłaca nawet kupić, nie da się tego w żaden sposób przewidzieć, ale zazwyczaj cena rosła i nawet te 0,5 euro można było na naklejce zarobić, dodatkowo warto kupić naklejki drużyn, które się rozpadają, gdyż już więcej takich nie będzie i zapewne będą kosztowały dość dużo :).

Opublikowano

według mnie teraz się opłaca nawet kupić, nie da się tego w żaden sposób przewidzieć, ale zazwyczaj cena rosła i nawet te 0,5 euro można było na naklejce zarobić, dodatkowo warto kupić naklejki drużyn, które się rozpadają, gdyż już więcej takich nie będzie i zapewne będą kosztowały dość dużo :).

o jakich drużynach mowa? 

League Sharp  - Subscriber 

Opublikowano

o jakich drużynach mowa? 

flipside3 może się rozpaść, immunity też (f3 też ma ładne te stickery)

Opublikowano

Z moim fartem to jak dust2 dropnie to się będę cieszył. Na cobblu pewnie oglądalność będzie wzrastała conajmniej o 10k. Przykre że niektórzy będą oglądać tak z*******y turniej tylko dla skrzynek.

Opublikowano

Mam pytanie czy Esl juz sie zaczol i mozna te boxy dropic ?

jutro o 14;00 pierwszy mecz 

@Atai

panowie, to którą naklejkę drużynową kupić z chęcią zysku? 

League Sharp  - Subscriber 

Opublikowano

jutro o 14;00 pierwszy mecz 

@Atai

panowie, to którą naklejkę drużynową kupić z chęcią zysku? 

Jeśli chcesz liczyć na szczęście to spróbuj wylosować Kennyego lub Screama w foli ;)

Jak nie to te topowe drużyny :)

Wiadomo czy będą z polskiego kanału ESL też dropić? Jeśli nie to z jakiego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...