Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ESL ONE Cologne

MazQuick

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 518
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może jakiś bug że gościu napisał te posty jak było po meczach a data wyświetla się 13h temu, dziwne to.

Pewnie bug, bo wątpię by to wszystko jest ustawione(jednak jest taka możliwość). Jest też opcja, że koleś jest jasnowidzem.

P.s

CS:GO -50% do końca 24 sierpnia. Zrobiłbym temat, ale nie chce mi się z bbcode bawić.  http://store.steampowered.com/app/730/

W dodatku jutro są 3 lata cs:go.

yiWCsl1.png
Opublikowano

a ćwierćfinały nie są przypadkiem losowane?

Są już grupy ćwierćfinałów.

Ćwierćfinał C:

VP vs TBA   ------

Ćwierćfinał  D:           |    ------

Fnatic vs TBA ---

yiWCsl1.png
Opublikowano

@uwotm9

czemu sugerujesz się tylko na vp :v Drużyna z tego samego kraju co ty :v Wygrała nie jedno i jeszcze na pewno wygra wiele :) A ty ich hejtujesz >.<

Zobacz, że jest wiele drużyn, które też nie zabiją w plecy :) Przykład np TSM w Envy :) lub Mouz vs Nip no proszę cb :/ każdy kiedyś coś zjebie , a ty, że jesteś tylko i wyłącznie hejterem uparłeś się, że to właśnie vp jest najgorsze :D

Bo VP jest najgorsze. W sensie. Nie ma większych szans. Cloud9 chyba po prostu już przegrywa z przyzwyczajenia z Virtusami. Dziwna sprawa. Ale VP ma szanse marne. Na Vi jest od nich lepsze, a przegrało 16:2 z Fnatic... Myślę, że Fnatic jednak będzie ciężko zatrzymać. Może TSM albo EnVyUs da radę, ale będzie ciężko.

A VP wygrywało jak w CSie nie było za bardzo poziomu. Teraz jest naprawdę wysoki poziom, a oni za nim nie nadążyli.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Ale VP ma szanse marne. Na Vi jest od nich lepsze, a przegrało 16:2 z Fnatic... 

Na'Vi lepsze? To czemu przegrywają z VP większość meczy? :D

Opublikowano

Na'Vi lepsze? To czemu przegrywają z VP większość meczy? :D

Przegrywali to prawda. Dostali ostatnio wpierdol na lanie. Ale widzę jak gra NaVi, a jak gra Virtus Pro. Chociażby z Cloud9 co z tego, że wygrali jak grali jak jakiś tier3. Nie wiem jak Cloud9 to przegrało. Chyba mają jakiś lęk przed Virtusami, bo Virtusi naprawdę robili głupie rzeczy. Cloud9 się dało, ale takie NaVi czy Fnatic na tym Cobblu utarliby nosa Virtusom.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

U mnie wpadł Train :)

Co do samej Kolonii to TSM i Fnatic to mocni faworyci, ale wierzę, że VP okaże się czarnym koniem i dojdzie do finału przynajmniej :)

Opublikowano

Przegrywali to prawda. Dostali ostatnio wpierdol na lanie. Ale widzę jak gra NaVi, a jak gra Virtus Pro. Chociażby z Cloud9 co z tego, że wygrali jak grali jak jakiś tier3. Nie wiem jak Cloud9 to przegrało. Chyba mają jakiś lęk przed Virtusami, bo Virtusi naprawdę robili głupie rzeczy. Cloud9 się dało, ale takie NaVi czy Fnatic na tym Cobblu utarliby nosa Virtusom.

No nie wiem, z fnc VP raczej nie da rady, ale Na'Vi ma kiepską formę od kilku tygodni, a chętnie zobaczyłbym meczyk VP vs Na'Vi.

Jak tam u Was dropy?

Bo u mnie n0thing

Kompletnie nic. Do meczu o 18 miałem odpalone 4 streamy ( 2 mecze, na 2 konta ) i lipa. Potem sobie darowałem i oglądam tylko mecze, które mnie interesują, może coś wpadnie do niedzieli ;d

U mnie wpadł Train  :)

Co do samej Kolonii to TSM i Fnatic to mocni faworyci, ale wierzę, że VP okaże się czarnym koniem i dojdzie do finału przynajmniej  :)

Ciężko, bo w półfinale się spotkają z FNC zapewne.
Opublikowano

Ja też wierzę w vp :3 Pasha jak nigdy forma jest :v 

Co do dropu to tylko mirage :v bieda, ale zawsze coś :D do niedzieli będę walczył o cbble bądź overpass. 

Co do jutrzejszych meczy vp:

Będą walczyć albo z Nip albo z Titan albo z Renegades :3 Chciałbym zobaczyć walkę z Renegades :D 

86226145013474567463.png

Opublikowano

No nie wiem, z fnc VP raczej nie da rady, ale Na'Vi ma kiepską formę od kilku tygodni, a chętnie zobaczyłbym meczyk VP vs Na'Vi.

Kompletnie nic. Do meczu o 18 miałem odpalone 4 streamy ( 2 mecze, na 2 konta ) i lipa. Potem sobie darowałem i oglądam tylko mecze, które mnie interesują, może coś wpadnie do niedzieli ;d

Ciężko, bo w półfinale się spotkają z FNC zapewne.

Mimo wszystko ja wierzę ;)

Opublikowano

e5CkmaY.png

Not bad. Jeśli nie będzie Virtus.Choke to wygrają z Nip / Titan. 

A jeśli Fnatic będzie cisnęło jak dzisiaj to kolejnego majora zaliczy z palcem w nosie ;)

he?

Opublikowano

Jakie macie bety na dzisiaj? 

Ja dałem NaVi, Cloud9, NiP i Luminosity

wejdzie czy coś zmienić?

Powinno wejść, daje identyczne :) Zastanawiam się tylko nad zmianą C9 na Kinguin.

Opublikowano

Witam opłaca się obstawić High CLG vs Ebettle bo mnie kusi postawić awp asiimova oczywiście na CLG czy poczekać do jutra jeszcze pewniejszego meczu o ile taki będzie

Możesz poczekać na pewniejszy mecz, ale high na CLG bym nie brał raczej, jak byś obstawił Pick'EM bo nie wiem czy wziąć Na'Vi czy CLG ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...