Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ESL ONE Cologne

MazQuick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

50724.jpg

Salty grupa polaczków zbuldupowała i muszą boomować lepszą drużynę? Jakby przyjechała grupka szwedów do polski to znając życie dostali by wpierdol jakby poboomali na VP bo przecież oni są bogami tej gry. Wstyd za rodaków....

te gówna kradną samochody w Niemczech lub myją okna w Anglii, czego się spodziewać? Jakby nie patrzeć, to gdyby nie przegrali eko (W INFERNO W CT NA B XDDDDD), to byliby w finale.

Jak obstawiacie finał - EnVy vs. fnatic? :)

bagiety. 

­

• Odpowiedzi 518
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No i c**j. Cały turniej grali świetnie a ten cobble to masakra. Ale olof jak zaczął szaleć pod koniec to ja nawet nie.

Btw. Oglądałem chyba wszystkie mecze - still 0 drop :/

Opublikowano

No i c**j. Cały turniej grali świetnie a ten cobble to masakra. Ale olof jak zaczął szaleć pod koniec to ja nawet nie.

Btw. Oglądałem chyba wszystkie mecze - still 0 drop :/

Olof na początku nic nie ogarniał. Na inferno zaczął powoli ogarniać. A na cobblu wchodził na kucaka wcelowany. Po prostu się obudził, bo flusha zapomniał zapłacić abonamentu za cheaty(xD, taki żarcik). 

yiWCsl1.png
Opublikowano
Działa wam zakładka od obstawiania w CSie? Wiecie może jak to naprawić?

Wyłącz komputer i wyjdź z domu. 

Logiczne, że jest przeciążenie jak to na steam. 

dddtly.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem VP jest aktualnie na 2 miejscu. Bo jako jedyni sprawili poważniejsze powody dla Fnatic, którzy już na 13-8 się obsrali i pauzowali. 

W dodatku widać Fnatic, że ma już wywalone. Kto ma puchar wnieść czy co. Podchodzi od razu JW i podnosi. 

yiWCsl1.png
Opublikowano

Dobra, ale co by nie mówić - fnatic to najlepszy obecnie team w cs. Ile razy oni robili comebacki, ile razy dowiedli że walczą do ostatniej rundy. Można ich lubić, można ich nienawidzić ale jedno trzeba przyznać - rozpierdalają jak mało kto. Myślę że póki w innych teamach nie zajdą zmiany to fnatic na długo pozostanie na szczycie. Ja osobiście za nimi nie przepadam, ale mam szacunek za to, jak świetnie potrafią poradzić sobie pod presją. Szkoda VP ale błędy się mszczą - Inferno powinno wpaść na nasze konto. Cobble to masakra, z resztą przegraliśmy go identycznym wynikiem jak EnVy w finale. Gratuluję fnatic a za VP i tak pozostaję sercem. Cytując klasyka - wrócimy silniejsi :)

Opublikowano

Bardzo dobrze grali VP, zabrakło szczęścia ale wspaniale reprezentowali nasz kraj.

Jakby ktoś szukał pieniędzy z koloni ;p

29clwex.png

APT_STEAM_GIF.gif?t=1562686070

Opublikowano

Jakbyś był lepiej doinformowany to były to buraki z NiP'u a nie żadni polacy. 

ale ja nie napisałem "lol co za buraki z tych polaków", tylko "lol co za buraki"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...