Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ESL ONE Cologne

MazQuick

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 518
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2 drużyny które lubię musiały się spotkać oko w oko, fajnie że Kinguin przeszło dalej ale szkoda mi C9.

No cóż, teraz pozostaje kibicować eBettle.

Opublikowano
Dzielnie walczyli do końca :3 Ale myślę, że dla nich wielkim sukcesem było dostanie się na esl  :D

Mógłbyś tak nie napierd***ć tymi chorymi emotkami? Gimbusiarskie zachowanie... 

Obstawiłem navi, ciekawe czy dadzą radę, aktualnie 13:12

dddtly.jpg

Opublikowano

EnVy na razie nic nie pokazało, to samo Na'Vi, więc ten mecz skipuje, ale jeśli już miałbym stawiać to mid EnVy

Co do drugiego to TSM high bet ;)

Opublikowano
co się opłaca kupić do przetrzymania? naklejki z podpisami czy szkate cobla?  :D

cobla i podpisy znanych pro playerów 

Nie żeby coś, ale dropły mi już 2 skrzynki xD 

dddtly.jpg

Opublikowano

nip ostatnimi czasy z vp dawał radę, ale po wczorajszym meczu nipu ciężko powiedzieć. To jest takie 50|50 yolo.

Opublikowano

VP vs. NiP
Ciekawe czy VP będzie pierwszym team'em co zatrzyma NIP na majorach.

Nawet jak Nip nie wejdzie do pół-finału to [*] VP. Z Fnatic będzie ciężko w ch#j.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Tylko, że na ostatnim eslu lajtowo wygrywali z TSM, a teraz 3 rundy ciężko ugrali. :D Tak czy tak, wygrany NiP vs VP spotyka się w półfinale z Fnatic, więc RIP NiP RIP VP

Opublikowano

Tylko, że na ostatnim eslu lajtowo wygrywali z TSM, a teraz 3 rundy ciężko ugrali. :D Tak czy tak, wygrany NiP vs VP spotyka się w półfinale z Fnatic, więc RIP NiP RIP VP

Może VP dałoby rade z Fnatic. Może specjalnie tak kiepsko grają, by na Fnatic wystrzelić. Zawsze jest szansa. Najpierw niech pokonają NIP to pomyślimy o Vp vs. Fnatic. Jednak widać, że Fnatic ma lepszą formę niż na Katowicach.

Jakby ktoś pokonał fnatic przed finałem to po prostu cud. W ogóle jak ktoś wygra z Fnatic na tym major'e to cud.

yiWCsl1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...