Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ESL ONE Cologne

MazQuick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli polski stream będzie miał "esl_" w nazwie to tak, jednak nie rozumiem jak można oglądać polskiego streama i to jeszcze jak morgen komentuje.

• Odpowiedzi 518
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie będzie polskiego stream'a :v Będą tylko angielskie :3 Na hltv została udostępniona lista komentatorów. 

Mógłbyś podrzucić link? :) Tzn link do angielskiego twitcha na którym to będzie :)

Opublikowano

Jest jakaś realna szansa na dropnięcie tego boxa czy to taka szansa jak jedna na milion?

Kumplowi na katowicach poleciał cobble i dust więc tak :)

Opublikowano

haha i ten facepalm :P 

Oby teraz taz nie szalał :3 im więcej szacunku będzie miał do innych tym więcej skupienia :v Bo przecież jak spina się to nie skupia się na grze :D 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Nie będzie polskiego stream'a :v Będą tylko angielskie :3 Na hltv została udostępniona lista komentatorów. 

Będzie polski stream jeśli tym z ESLa bedzie sie chcialo komentować, żadnego researchu nie robisz:

739361440020081169618.png

Została udostępniona lista komnetatorów main eventu nie streamów ........................ I jeszcze więcej tych pedalskich :v i :3 rób. 

Poza tym zgadzam się że morgen, lizak i reszta lapsów polskich komentatorów to dno emocjonalne. Nie musisz rozumieć angielskiego żeby poczuć emocje w głosie takich casterów jak Anders ;)

he?

Opublikowano

Typie :v:v:v:v:v:v:v:v Wbijasz to każdego tematu i tylko dupe spinasz, mądrze mądrze... 

Każdy z polskich streamerów odpowiedział, że nie dostał licencji od ESL na komentowanie :3:3:3:3:3:3:3 Więc spinanie dupy jest tu bez potrzebne :v:v:v:v

Btw nie lubisz izaka i reszty bo im się coś udało czy jak ? :3 Czy po prostu lubisz spiąć dupe w internecie ? :v:v:v

86226145013474567463.png

Opublikowano

Typie :v:v:v:v:v:v:v:v Wbijasz to każdego tematu i tylko dupe spinasz, mądrze mądrze... 

Każdy z polskich streamerów odpowiedział, że nie dostał licencji od ESL na komentowanie :3:3:3:3:3:3:3 Więc spinanie dupy jest tu bez potrzebne :v:v:v:v

Btw nie lubisz izaka i reszty bo im się coś udało czy jak ? :3 Czy po prostu lubisz spiąć dupe w internecie ? :v:v:v

Spinam? Gdzie. Mówię prawdę i pokazuję fakty. 

Nie lubię ogółem POLSKICH komentatorów bo są zamuleni, nic ciekawego nie mówią i bezbeki. A to że Lizaka ogląda grono Silverko-Goldów i że 'mu się udało' to nie moja sprawa ;)

Morgena to mogę sobie puścić na noc i usnę szybciej niż dwulatek ssący cyca ;)

he?

Opublikowano

No i widzisz :v Mogłeś tak pięknie napisać od początku :v 

Co do tego całego tematu esl jest już dzisiaj :) ktoś ma coś jeszcze do dodania czy zostaje nam tylko kibicowanie ? :P 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Gdzieś tu widziałem taki fajny temat z wypisanymi meczami jaki o której godzinie jak by ktoś widział może podesłać linka bo coś nie mogę znaleźć

I pytanko duża szansa na lotnięcie tych skrzynek jest oplaca sie all mecze oglądać :D?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...