Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ESL ONE Cologne

MazQuick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Czy tak samo jak przy każdej takiej imprezie naklejki pod koniec będą przecenione?

Na naklejkach drużyn czy graczy będzie się łatwiej wzbogacić? (jeśli drużyn to jakich oraz jeśli graczy to jakich ^.^)

Z góry dziękuję za odpowiedzi :)

• Odpowiedzi 518
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam! Czy tak samo jak przy każdej takiej imprezie naklejki pod koniec będą przecenione?

Na naklejkach drużyn czy graczy będzie się łatwiej wzbogacić? (jeśli drużyn to jakich oraz jeśli graczy to jakich ^.^)

Z góry dziękuję za odpowiedzi :)

Pewnie będą, ale Valve może nas zrobić w chuja i nie zrobić przeceny :D Najlepiej naklejki Titan, mouz, Fnatic, NIP, VP, renegates i ebettle. Co do graczy to cci którzy maja duży hajp i podpisy tych druzyn, np VP, kinguin, fnatic, envy.
Opublikowano

Pewnie będą, ale Valve może nas zrobić w c***a i nie zrobić przeceny :D Najlepiej naklejki Titan, mouz, Fnatic, NIP, VP, renegates i ebettle. Co do graczy to cci którzy maja duży hajp i podpisy tych druzyn, np VP, kinguin, fnatic, envy.

Czyli np. Kenny, Scream, Olof, Get Right, Forest tak? :)

Odpowiedz mi jeszcze proszę bo się nie orientuję czy mogę kupić naklejkę wybranego gracza z autografem prosto od Valve czy musiałbym kupować na rynku? :)

Opublikowano

Czyli np. Kenny, Scream, Olof, Get Right, Forest tak? :)

Odpowiedz mi jeszcze proszę bo się nie orientuję czy mogę kupić naklejkę wybranego gracza z autografem prosto od Valve czy musiałbym kupować na rynku? :)

Na rynku tylko, ale bardziej opłaca się kupić te kondomki z autografami drużyn z hajpem i trzymać min. Pol roku
Opublikowano

Na rynku tylko, ale bardziej opłaca się kupić te kondomki z autografami drużyn z hajpem i trzymać min. Pol roku

Okeej :) Lepiej mi będzie kupić jedną w foli czy kilka normalnych? :)

Opublikowano

Okeej :) Lepiej mi będzie kupić jedną w foli czy kilka normalnych? :)

Jak masz mało środków to lepiej kilka normalnych bo mozesz różne teamy. Ale czekaj do promocji, nie kupuj teraz bo będą po 0.29
Opublikowano

Jak masz mało środków to lepiej kilka normalnych bo mozesz różne teamy. Ale czekaj do promocji, nie kupuj teraz bo będą po 0.29

Tyle wiem, ale sam powiedziałeś, że nie wiadomo czy BĘDĄ :D

Opublikowano

Nawet jak nie będzie to nie ma różnicy czy kupisz teraz czy w ostatni dzien kolonii, a pewnie będzie.

No dokładnie. Tak czy inaczej dzięki za pomoc ;)

Opublikowano

Kupujcie naklejki Renegades :v Boskie naklejki. Drużyna pewnie znowu niedługo odejdzie w niepamięć i tyle :v cena wzrośnie bardzo szybko :D  

Co do moich typów to:

TSM/Kinguin/Fna/VP :3 Inaczej być nie może,chyba,że e-battle zepnie poślady :D 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Kupujcie naklejki Renegades :v Boskie naklejki. Drużyna pewnie znowu niedługo odejdzie w niepamięć i tyle :v cena wzrośnie bardzo szybko :D

Co do moich typów to:

TSM/Kinguin/Fna/VP :3 Inaczej być nie może,chyba,że e-battle zepnie poślady :D

E-Bettle gra dobrze, ale jak na scenę światową zdecydowanie za mało umieją.

­

Opublikowano

Team Ebattle mało umie? xD Ten cały major to Team 1 Major :v więc każdy jest na równym poziomie..

Na równym poziomie?

Nie sądzę, żeby E-Bettle pokonało drużynę pokroju Fnatic.

­

Opublikowano

Sranatic :v Ziomeczku >.< Jak każdy z nas będzie tak podchodził to nigdy nikt nic nie wygra :v Gruby i cała reszta mówiła w wywiadzie, że nie czują strachu przed całym Majorem :v Więc tak jak mówiłem Tier 1 teams brah. Oni w siebie wierzą i mają fanów, którzy w nich wierzą :v Więc nie poddadzą tak łatwo tego majora :) 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Sranatic :v Ziomeczku >.< Jak każdy z nas będzie tak podchodził to nigdy nikt nic nie wygra :v Gruby i cała reszta mówiła w wywiadzie, że nie czują strachu przed całym Majorem :v Więc tak jak mówiłem Tier 1 teams brah. Oni w siebie wierzą i mają fanów, którzy w nich wierzą :v Więc nie poddadzą tak łatwo tego majora :)

Szkoda mi ich bo trafili do tzw. grupy śmierci... Jakby się zamienili miejscami np z VP to by mieli dużo większe szanse
Opublikowano

Tak buduj sobie większy debilizm mówiąc, że fnatic jest kimś :v każdy z nimi może wygrać :3 udowodniło to np Ks

86226145013474567463.png

Opublikowano

Nie mówię, że przegrają tylko są ogólnie teamem który nie osiągnął tyle do fnatic.­

Kolego, Fnatic miało krószą drogę do majora a EBattle... Pojechało pokazać że są wstanie być Legendą i zapisać sie w histori. Z grupy C wyjdzie EBattle

♧Just do it♧

Opublikowano

eBettle nie jest t1 teamem, jakiekolwiek szanse na wyjście z grupy mają tylko dlatego, że te spotkania będą rozgrywane w systemie bo1. Nie ma nawet co porównywać ich do fnatic - odstają skillem a przede wszystkim doświadczeniem. Mają potencjał, ale bez przesady, nie ma co oczekiwać cudów kilka tygodni po zmianach w składzie.

Btw. Teraz mam mętlik w głowie, bo nie zagłębiając się wcześniej w schemat turnieju myślałem że będą tradycyjne spotkania w grupach o to, kto wychodzi z 1 i 2 miejsca. Teraz natomiast się dowiedziałem że drużyny które przegrały 1 spotkanie w grupie będą mieszane z tymi z innych grup i wtedy odbędą się mecze o wyjście z grup. Trochę to zagmatwane.

Opublikowano

eBettle nie jest t1 teamem, jakiekolwiek szanse na wyjście z grupy mają tylko dlatego, że te spotkania będą rozgrywane w systemie bo1. Nie ma nawet co porównywać ich do fnatic - odstają skillem a przede wszystkim doświadczeniem. Mają potencjał, ale bez przesady, nie ma co oczekiwać cudów kilka tygodni po zmianach w składzie.

Btw. Teraz mam mętlik w głowie, bo nie zagłębiając się wcześniej w schemat turnieju myślałem że będą tradycyjne spotkania w grupach o to, kto wychodzi z 1 i 2 miejsca. Teraz natomiast się dowiedziałem że drużyny które przegrały 1 spotkanie w grupie będą mieszane z tymi z innych grup i wtedy odbędą się mecze o wyjście z grup. Trochę to zagmatwane.

Samym skillem (jeżeli myślisz, o aimingu "na sucho", czy 1vs1) może nie, ale bardziej doświadczeniem.

Nie chcę mi się czytać całego tematu, ponieważ do piątej strony już zrobił się taki shitstorm...

Ja osobiście sądzę, że w grupie A CLG i Renegades nie będą stanowili problemu dla NiP'u, a tym bardziej TSM. W grupie B oczywiście faworyci, to nV i Kinguin (za których trzymam kciuki), ale chciałbym, że FSide pokazało, że bez s1mple'a nie są dnem. Grupa C - raczej (a tutaj jestem w miarę pewny), no że Na'Vi i Fnatic, ale chcę, żeby eBettle szli jeszcze dalej. Grupa D - grupa, w której nie zgadzam się do 90% typów (VP i C9). Ja osobiście sądzę, że z tej grupy wyjdzie mouse i VP. W meczach amerykanów, gdy Ci grali przeciwko Virtusom, to zdecydowaną większość wygrywali Polacy - tak samo, jak mousesports. 

Ale wszystko, to tak naprawdę, w pewnej mierze loteria - BO1.

Opublikowano

Samym skillem (jeżeli myślisz, o aimingu "na sucho", czy 1vs1) może nie, ale bardziej doświadczeniem.

Nie chcę mi się czytać całego tematu, ponieważ do piątej strony już zrobił się taki shitstorm...

Ja osobiście sądzę, że w grupie A CLG i Renegades nie będą stanowili problemu dla NiP'u, a tym bardziej TSM. W grupie B oczywiście faworyci, to nV i Kinguin (za których trzymam kciuki), ale chciałbym, że FSide pokazało, że bez s1mple'a nie są dnem. Grupa C - raczej (a tutaj jestem w miarę pewny), no że Na'Vi i Fnatic, ale chcę, żeby eBettle szli jeszcze dalej. Grupa D - grupa, w której nie zgadzam się do 90% typów (VP i C9). Ja osobiście sądzę, że z tej grupy wyjdzie mouse i VP. W meczach amerykanów, gdy Ci grali przeciwko Virtusom, to zdecydowaną większość wygrywali Polacy - tak samo, jak mousesports. 

Ale wszystko, to tak naprawdę, w pewnej mierze loteria - BO1.

:)

FSide pokazało już, że dają radę bez s1mpla kwalifikując się do tego majora.

A co do grupy D to też sądzę, że VP i mouz, c9 bez adderall cienkie.

Opublikowano

:)

FSide pokazało już, że dają radę bez s1mpla kwalifikując się do tego majora.

A co do grupy D to też sądzę, że VP i mouz, c9 bez adderall cienkie.

Masz rację, samo dostanie się na majora jest już wielkim sukcesem, ale zauważ, że FSide jest uważane (nadal) za totalne dno bez s1mple'a.

Odnośnie drugiego - C9 na adderallu ssie.:D

Opublikowano

Ja mam z kolei takie pytanie czy na Pick'EM można wybrać drużyny na wszystkie rundy do obstawienia z góry? Bo tak się składa że w trakcie turnieju jestem na wyjeździe bez dostępu do kompa, jedynie telefon. Wiem że jestem w plecy na promocje z naklejkami jednak zastanawia mnie czy mam szanse zdobyć odznakę Pick'Em'a Jestem w stanie obstawić w pierwszy dzień i drugi dzień rano jednak to może być nie wystarczające dlatego tutaj się rodzi moje pytanie czy jest możliwość postawienia naklejek w rubrykach z góry? Czyli np półfinał i finał obstawić jak jeszcze gra grupowa się nie odbyła? Lub czy jest możliwość obstawiania pick'ema w telefonie + telefon nie jest wcześniej używanym urządzeniem do steama. Z góry dzięki za odpowiedź.

Opublikowano

Jak zwykle VP i Fnatic to faworyci. Pewnie spotkają się w pół-finale i tam wszystko się rozstrzygnie. 

9509214106901691244311.png1395334787-U625839.png

|Moderator Terraria||Mpc Champion||Blue Member|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...