Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ESL ONE Cologne

MazQuick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jesteście pewni, że te naklejki nie znikają po pickowaniu, nawet jeżeli dana drużyna przegra? Jest gdzieś pewna informacja? :)

c9 ma większe szanse moim zdaniem.

Ja pierwszy raz się w to bawię, więc poczekam aż jeszcze ktoś napiszę, czy na pewno nie znikają. 

­

• Odpowiedzi 518
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie znikają :v ja pamiętam finał Nip vs Fnatic 

i miałem tylko naklejkę NIP to obstawiłem na NIP i oddało mi po przegranej :)

86226145013474567463.png

Opublikowano

Nie znikają. Jeśli obstawisz naklejkę to staje się ona niemożliwa do naklejenia i trejdowania aż do następnego dnia. Na następny dzień możesz już ją wystawić na rynek czy też obstawiać dalej. Nic nie znika. 

he?

Opublikowano

Jakie są Wasze propozyjcje odnośnie drużyn? Moje typy to - nip, envy, fnatic, c9. Coś byście zmienili/macie inne pomysły? Dodatkowo mam pytanie, czy jeżeli teraz pick'nę już naklejkę, czy będę mógł zmienić mój pick? Czy jak już pick'nę daną drużynę w grupie to nic nie da się zrobić? :)

Opublikowano

Cholera kupiłem paczke fnatic i liczyłem na olofa/jw, a wszedł pronax i nakleilem go na ak47

One chyba są po 1 euro te paczki? Jeżeli tak, to mając to 1 euro wystarczyło poczekać do końca turnieju, kupić 3/4 naklejki pashy, screama, olofa, envy lub titan, a po kilku miesiąc byłbyś na plus :))

­

Opublikowano

One chyba są po 1 euro te paczki? Jeżeli tak, to mając to 1 euro wystarczyło poczekać do końca turnieju, kupić 3/4 naklejki pashy, screama, olofa, envy lub titan, a po kilku miesiąc byłbyś na plus :))

Paczka za 0,92. Jak dropnie ci pasha, to 0,5 Euro+, jak reszta to -0.3Euro. Autografy też stanieją, pewnie te kapsułki też będą na promocji. Szkoda, że nie mam $ na obstawianie(Walniete Mouz z F3 :|).

yiWCsl1.png
Opublikowano

Paczka za 0,92. Jak dropnie ci pasha, to 0,5 Euro+, jak reszta to -0.3Euro. Autografy też stanieją, pewnie te kapsułki też będą na promocji. Szkoda, że nie mam $ na obstawianie(Walniete Mouz z F3 :|).

Mówię, że nie potrzebnie teraz otwierał, wystarczyło kupić 3 takie naklejki na promocji, które za kilka miesięcy będą za kilka euro.

­

Opublikowano

Są dwie opcje.

Obstawianie meczy na teamy oraz obstawianie na graczy.

W przypadku obstawiania graczy patrzy się na ilość headshotów.­

Opublikowano

Są dwie opcje.

Nie pierdol głupot, bo w każdym dniu jest inaczej, pierwszy bodajże hs %, drugi - entry frags i ostatni to pistolety.

­

Opublikowano

Są dwie opcje.

Dzięki teraz każdy wie kto będzie najwięcej headshotów strzelał :D

Go Go Scream Power

Opublikowano

Nope :3 Ja bym stawiał na Taz'a :) To co on robił ostatnio na faceit :O wbił sobie sam na b 5 pestek 5 głów pozdrawiamy :D 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Nie pierdol głupot, bo w każdym dniu jest inaczej, pierwszy bodajże hs %, drugi - entry frags i ostatni to pistolety.

Nie napisałem, że w każdym dniu.

Napisałem to jak aktualnie to wygląda.

­

Opublikowano

mam kennego autograf, póki co 2 euro więc nie wprowadzaj ludzi w błąd :3

Opublikowano

Jesteście pewni, że te naklejki nie znikają po pickowaniu, nawet jeżeli dana drużyna przegra? Jest gdzieś pewna informacja? :)

Tak, jest pewna informacja taka, że gdyby znikały, to bym kumplowi po ostatnim pickem nie nakleił na kałaszka(trafiłem chyba 2 mecze na c**j wi ile - reszta lose XDD). xD
Opublikowano

Tak chyba, że chcesz teraż się pobawić w otwieranie :D to kup sobie z 10 paczuszek i heja :P może być tak, że zarobisz 20€ a może być tak, że stracisz 5€ :D 

86226145013474567463.png

Opublikowano

Moje typy to TSM/Envy/Fnatic/VP. Nie wiem czego wy stawiacie na C9 jak oni wygrali z 2 czy tam 3 mapy na jakieś 40 które grali na VP. Mouzy mają już większe szanse na pokonanie VP, bo mają psycho ale teraz virtusi pewnie całkiem nowe taktyki wymyślili i raczej dużo im psycho nie pomoże.

2d6v47n.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...