Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógłby mi ktoś wyjasnić system expa na tym serwie? Tak powiedzmy przedziałowo i w pkt? A i czy nadal wywala ninje na sztyletach albo czy wywala z ww?

Nie wywala ninjy, wystarczy ponownie odebrać skille i wszystko śmiga.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mógłby mi ktoś wyjasnić system expa na tym serwie? Tak powiedzmy przedziałowo i w pkt? A i czy nadal wywala ninje na sztyletach albo czy wywala z ww?

1-20 - m1

20-30 - m2 / dolina

30-55 - v2

55-70 - red las / metki

70-75 - av2

75-100 - ww (polecam tu expic)

100-125 - mapa 100

125-150 - mapa 125

150-175 - mapa 150

175-225 - mapa 175

*Exp jest całkiem prosty.

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Tzn jeśli mam już ninje 90 to musze iść odebrać skile jeszcze raz i już nie wywali mnie z niczego na sztyletach? A i skąd pdki?

Opublikowano

Tzn jeśli mam już ninje 90 to musze iść odebrać skile jeszcze raz i już nie wywali mnie z niczego na sztyletach? A i skąd pdki?

Nie musisz nawet nic odbierac i nie powinno cie wywalać :) Jeśli jednak wywali idź do seon-hae po skille. PD,ki z loterii u kowala.

Opublikowano

Pytanie w sprawie BS ile na maxa srednie wchodza ? (np do tuty czy zalu )

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Warto wbijać ?

ta, fajnie sie gra, choc juz potem jest to strasznie monotonne.. w kółko trytony i trytony.. (dung 180)

cc623890a8b2c.jpg

Opublikowano

Odpalam gre ale dupa z tego,wyskakuje mi jakiś błąd '' Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE '' Ktoś pomoze?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Dokładnie tak.

PD ze szkaty wiedzmy z WW Ci poleci.

=============================================================

Kolejny rekord online oraz screen z M1.

Stale nas przybywa!

CWhc.png

BWhc.png

Opublikowano

Drodzy gracze!

Mam przyjemność ogłosić, że już dzisiaj o godzinie 21:00 odbędzie się 15 minutowa przerwa techniczna mająca na celu wprowadzenie nowego update.

Zmiany jakie spotkamy w grze:

- poprawa blokady setek podczas wojen gildii

- marmur polimorfi po użyciu nadal zostaje

- każdy automatycznie odbierze "poprawę bonusów od biologa" po zalogowaniu

- do kostiumów i fryzur będzie można włożyć po 2 specjalne bonusy za pomocą Magicznego Dodania oraz je zmieniać za pomocą Magicznego Zaczarowania, dodania te dostępne są w IS, a zmianki można wydropić na nowym dungeonie - Twierdzy Razadara (można się tam dostać u NPC po ubiciu Trytona i jest to dungeon składający się z kilku pięter)

- poprawa mniejszych mniej znaczących błędów

Bonusy jakie można włożyć do kostiumów i fryzur:

- max HP

- max SP

- siła, zręczność, witalność, inteligencja

- ludzie, potwory, metiny, bossy

- szybkość ataku, szybkość ruchu

Opublikowano

Witam, mam pare pytan odnosnie tego serwera, a wiec:
- Jak tutaj wyglada PvP? Wyrownane klasy?
- Chcialbym zagrac tutaj daggerem, czy ogarne ta postacia bossy,metki,dungi? Czy do tego jest potrzebny buff?
- Skąd kostiumy,fryzy i pety?
- Skad bronie 75? Drogie sa do kupienia?
- Jak mozna sie dorobic na poczatku?

Opublikowano

Witam, mam pare pytan odnosnie tego serwera, a wiec:

- Jak tutaj wyglada PvP? Wyrownane klasy?

- Chcialbym zagrac tutaj daggerem, czy ogarne ta postacia bossy,metki,dungi? Czy do tego jest potrzebny buff?

- Skąd kostiumy,fryzy i pety?

- Skad bronie 75? Drogie sa do kupienia?

- Jak mozna sie dorobic na poczatku?

1. Nie są do końca wyrównane i tak zostanie - BM kosi lepiej niż inni.

2. Spokojnie bez buffa na bossy i metiny są bony i wchodzą w kolcach broni tarczy hełmie

3. Pety są na start, kostiumy i fryzy na stałe z IS

3. Trutka droga, reszta tania -  dropią z lodowej wiedźmy na WW

4. Najlepiej myślę dropić trutki/perły lub bonować EQ

Opublikowano

Odpalam gre ale dupa z tego,wyskakuje mi jakiś błąd '' Metin2.CREATE_NO_APPROPRIATE_DEVICE '' Ktoś pomoze?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Masz najnowszego clienta ? Spróbuj uruchomić autopatcher. Sprawdź sterowniki do karty graficznej, pokombinuj z rozdzielczością w pliku config.

Opublikowano

Kurdee zrobicie coś z tymi perłami mam 180lvl+ i stoję z ekwipunkiem na 100 nadropiłem 400 pereł na mapie 100 i starczyło mi to że by ulepszyć cale eq na +4 +6 ehh ciągle pali te perły a ich jest najmniej ­z metków na mapach 125+ po 3 chyba z metka z Smoka leci po 10 a na to nikt nie chce chodzić powiększcie drop pereł z metków albo dajcie smoka solo a nie w pt... 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

PPM>Rozwiąż problemy ze zgodnością

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Fajny ten nowy dung, jakby nie to że po otworzeniu 4 pieczęci ubiłem spota i brak pieczęci otwarcia i mobków.

Tak objechałem mapkę kilka razy i używałem pelerynek.

Opublikowano

Powie ktoś jak oddać to misje za Zabicie 25 metinów mroku na mapie 100lvl ? Ubiłem 30 metków piszę że mam 30/25 jade do 1 npc nie można oddać do 2 nie można oddać na 3 nie da się nawet kliknąć więc jak odebrać nagrodę ???? ­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Powie ktoś jak oddać to misje za Zabicie 25 metinów mroku na mapie 100lvl ? Ubiłem 30 metków piszę że mam 30/25 jade do 1 npc nie można oddać do 2 nie można oddać na 3 nie da się nawet kliknąć więc jak odebrać nagrodę ???? ­

Są 4 npc :) Jedź do 4tego

UggNk9.gif

Opublikowano

Musisz udać się do opdpowiedniego NPC.

Opublikowano

na tym servie BM jest stanowczo za mocny. Biorę pvp, okładam go skillami i hitami, a on deda mnie stojąc samym duchem... bez sensu. Każda postać powinna być równa, a nie. Równie dobrze wszyscy teraz możemy grać bm.. bo każdy zrobił sobie eq np na wojowniku, wiec co za problem wyexpić bm'a.. a mozna zauwazyc, że właśnie tak się dzieje. 

cc623890a8b2c.jpg

Opublikowano

więcej na magię albo obniżenie dmg sury i ochronę obniżyć w %.

Jest to bez sensu ze dla bm prawie dmg nie idzie :D 90 lv bm potrafi 200 położyc -_-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...