Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pytanie do administracji, czy handlowanie yangami/postaciami za zł jest legalne?

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Pytanie do administracji, czy handlowanie yangami/postaciami za zł jest legalne?

Tak - nie mamy nick przeciwko temu, ale robicie to na własną odpowiedzialność :)

Opublikowano

Nie polecam serwera. Dostałem perma jak i mój kolega za to że obraziliśmy złodzieja który okradł kolegę i wyzywał nas. On bez bana lata po m1 i szczyci się tym że nas okradł i śmieje się w twarz. Inny kolega dostał bana za utrudnianie gry. Pełno ludzi w lata na WH i lata dalej. Administracja ma problem z interpretacją regulaminu.

http://scr.hu/4n4l/3iofr

http://scr.hu/4n4l/ucekg

SS rozmów kolegi który też perma dostał (bacusek-kolega)

Opublikowano

Nie polecam serwera. Dostałem perma jak i mój kolega za to że obraziliśmy złodzieja który okradł kolegę i wyzywał nas. On bez bana lata po m1 i szczyci się tym że nas okradł i śmieje się w twarz. Inny kolega dostał bana za utrudnianie gry. Pełno ludzi w lata na WH i lata dalej. Administracja ma problem z interpretacją regulaminu.

http://scr.hu/4n4l/3iofr

http://scr.hu/4n4l/ucekg

SS rozmów kolegi który też perma dostał (bacusek-kolega)

Administracja nie odpowiada za kradzieże. Wszelkie wymiany robici na własną odpowiedzialność. Jeśli ktoś jest na tyle głupi żeby dać się okraść to jest jego problem.

Opublikowano

Administracja nie odpowiada za kradzieże. Wszelkie wymiany robici na własną odpowiedzialność. Jeśli ktoś jest na tyle głupi żeby dać się okraść to jest jego problem.

Bardzo dobre podejście, też zawsze tak robiłem, ale były spiny, że "nie zajmuje się graczami.". Przyjdzie koleś i wydaje rozkaz: "W********a* szukać mojego EQ na wszystkich kontach na serwie, bo mnie ktoś w nocy okradł." XDD

9pn889.png

Opublikowano

Też nie polecam serwera za nick TwardyPenis czy PussyLover ( milosnik kotkow ) dostac bana no pewnie angielskiego nie potrafia.

Opublikowano

Też nie polecam serwera za nick TwardyPenis czy PussyLover ( milosnik kotkow ) dostac bana no pewnie angielskiego nie potrafia.

"TwardyPenis" - proszę podaj mi tłumaczenie tego i czy nick jest na 100% zgodny z regulaminem  :)

Łap: http://scr.hu/7nfw/1qdzn

9pn889.png

Opublikowano

Serwera nie polecam to jest edytowana Ishya, do tego te pliki sprzedawali, nie polecam grać śmiech na sali. 

820f67ffb2f34.png

Opublikowano

"TwardyPenis" - proszę podaj mi tłumaczenie tego i czy nick jest na 100% zgodny z regulaminem  :)

Łap: http://scr.hu/7nfw/1qdzn

Nick ten został już odbanowany po uwzględnieniu odwołania :)

Bardzo dobre podejście, też zawsze tak robiłem, ale były spiny, że "nie zajmuje się graczami.". Przyjdzie koleś i wydaje rozkaz: "W********a* szukać mojego EQ na wszystkich kontach na serwie, bo mnie ktoś w nocy okradł." XDD

I właśnie dlatego stosujemy takie podejście

Opublikowano

Czysty idiotyzm :)

Tym nickiem gram od 3 lat w różne gry i nigdy nie było problemów. 

Dałem czyste argumenty które oczyszczają mój nick. 

Od 16 goddzin na serwerze buguje sie czat i do teraz nie zrobili a administracja siedzi od 5 godzin :)

Nie polecam serwera.

//

Dodam iż Administracja kazała mi zakupić zmianę nicku wtedy odbanują mi konto :)

A na serwerze botów od c***a. :) 

Administracja banuje dziennie jakos 5-15 osob dziennie :P

W tym jak napisalem do jedno z administrator iż jeden z graczy ma WH nawet ban nie poleciał :)

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

było fajnie ale się skończyło. Dziś wyszło na jaw jak administracja kocha graczy i banuje a interpretuje tylko na te "złe" słowa.

Dzięki i nie polecam już :)

Dodam jeszcze, iż Administracja godzi się na UB oczywiście za 150 SM - 18zł sms'em

Opublikowano

Administracja powinna bezpośrednio zmienić mi nick gdyż są różne interpretacje tego wyrazu.

Lecz główne znaczenie nnazwy PussyLover to Miłośnik Kotów. 

I proszę mi powiedzieć skoro jest to wulgaryzm, dlaczego nie zablokowali tego od strony clienta?

Kur*wa, Dzi*wka są zablokowane to czemu takiego typu wyrazy nie są? :)

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Widać administracjo wspieracie okradanie i wszelakie cheaty więc ludzie kradnijcie cheatujcie ile wlezie i tak wam g*wno zrobią bo administracja ma wy*ebane na kradzieże i cheaty bo wolą dać bana za obrazę.. 

Po raz Nty piszę. Ja nie zostałem okradziony. Dostałem perma za obrazę złodzieja który chwali się tym że kogoś okradł i nie można nic mu zrobić oraz na forum za obrazę na PW w którym napisałem z zapytaniem o interpretacje regulaminu . Administracja w większości to ludzie w wieku >18lat, którym się nic przetłumaczyć nie da.

Opublikowano

Ja już się żegnam z serwerem.

W kliencie ciągle wykrywa wirusy w tym malware-gen i coraz więcej osób traci rzeczy jak i konta.

Dziwnym trafem każdy kto źle mówi o serwerze bądź coś w tym stylu ma włam na konto.

Z taką zabawą życzę powodzenia

Opublikowano

Z jednej strony rozumiem administrację, gdyż na serwerze typu easy grają najmłodsi. Ale prawda jest taka, że Ci najmłodsi najczęściej używają nie takiego języka. Dlatego jestem za odbanowywaniem za wulgarne nicki. Ewentualnie zamiast banów zmiane nicku, lecz nie w IS a za darmo na konto. 

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

banujecie za PussyLover a nie zbanowaliscie typa o nicku ZamknijMorde

Administracja zbanowala gracza o nicku SeksTasma gdzie nie ma zadnego wulgarnego slowa xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...