Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rayes,Ishya,Sayer i ten.

@1361622928-U485574.png#SzaLony

Rayes i Sayer - pierwsze słysze o.O

Ale Ishya to mój serwer i to był wypał, ludzie grają tam do dziś :) a swego czasu było 800+

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nom szczególnie, że sami dajecie dowody na siebie. Fajnie że osoby którym dajecie eq z Navi biją o 25-30k więcej od normalnego gracza. I nie są to bezpodstawne oskarżenia :) Miałem tam najlepsze możliwe eq i full is. Jednak rekord serwera z duchowego wynosił 510k, w którym osoba biła bez buffa. Ja biłem z buffkiem max 450k. Jak to możliwe ? Ano tak, że daliście mu jakiś odpał. Gdy ludzie się zaczęli o to spinać, zamknęliście temat, przykre. 

Jest "sposob" dzieki ktoremu bije sie wiecej. I to nie jest navi. Ps dziala wszedzie. Nie zebym bronil serwa bo to kupa gowna.

Opublikowano

Widzę, że zebrało się 5 osób, które cały czas hejtują serwer, bo dla jednego jest on za trudny, drugi dał się okraść i płaczę, że administracja nie chcę mu oddać EQ, gdzie jasno jest napisane w regulaminie, że administracja nie pomaga w wymianach, trzeci to zapewne jego kolega, czwarta osoba jest byłym wspólnikiem GA tego serwera i na siłę oczernia ten serwer i oczywiście mój faworyt CzUcZo, który płaczę tylko o to, że ktoś uderzył od niego więcej.

Ludzie, czy tak na prawdę ciężko wam opuścić prezentację i całkowicie usunąć serwer. Ludzie mają własne zdanie i nie pójdą w ciemno za kilkoma kretynami, którzy oczerniają serwer bez ŻADNEGO dowodu. 

Co do graczy, którzy zaczynają grę, początki wydają się być trudne, ale nie zraźcie się tym, gdyż na wyższym lvl na prawdę można wyciągnąć sporą ilość yang. Graczy ciągle przybywa, a liczba ich w godzinach szczytu wynosi ponad 1k. 

Co do Administracji, cały czas coś poprawiają, dodają, cały czas się starają, takiego zaangażowania bardzo dawno nie widziałem, a na serwerach metina kręcę się od dobrych 5 lat.

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Widzę, że zebrało się 5 osób, które cały czas hejtują serwer, bo dla jednego jest on za trudny, drugi dał się okraść i płaczę, że administracja nie chcę mu oddać EQ, gdzie jasno jest napisane w regulaminie, że administracja nie pomaga w wymianach, trzeci to zapewne jego kolega, czwarta osoba jest byłym wspólnikiem GA tego serwera i na siłę oczernia ten serwer i oczywiście mój faworyt CzUcZo, który płaczę tylko o to, że ktoś uderzył od niego więcej.

Ludzie, czy tak na prawdę ciężko wam opuścić prezentację i całkowicie usunąć serwer. Ludzie mają własne zdanie i nie pójdą w ciemno za kilkoma kretynami, którzy oczerniają serwer bez ŻADNEGO dowodu. 

Co do graczy, którzy zaczynają grę, początki wydają się być trudne, ale nie zraźcie się tym, gdyż na wyższym lvl na prawdę można wyciągnąć sporą ilość yang. Graczy ciągle przybywa, a liczba ich w godzinach szczytu wynosi ponad 1k. 

Co do Administracji, cały czas coś poprawiają, dodają, cały czas się starają, takiego zaangażowania bardzo dawno nie widziałem, a na serwerach metina kręcę się od dobrych 5 lat.

Kolego nikt nie hejtuje serwera tylko piszą prawdę jaka jest i dużo graczy o tym się przekonało tyle w temacie :)

Opublikowano

Rayes,Ishya,Sayer i ten.

Rayes i Sayer - pierwsze słysze o.O

Ale Ishya to mój serwer i to był wypał, ludzie grają tam do dziś :) a swego czasu było 800+

26690198267925267139.png

Widzę jak grają :lol: :lol: :lol:

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

To był serwer wypał i grało tam dużo osób a stwierdzeniem "nadal grają" chciałem pokazać, że mimo to serwera nie zamknąłem bo ktoś nadal tam sobie gra :) i nawet jeśli będzie 10 ON i serwer się utrzyma też go nie zamknę.

Na tevi aktualnie jest nawet po 1k więc skończ spamić i wyjdź z tego tematu.

Opublikowano

To był serwer wypał i grało tam dużo osób a stwierdzeniem "nadal grają" chciałem pokazać, że mimo to serwera nie zamknąłem bo ktoś nadal tam sobie gra :) i nawet jeśli będzie 10 ON i serwer się utrzyma też go nie zamknę.

Poczekajmy do września :)

Opublikowano

26690198267925267139.png

Widzę jak grają :lol: :lol: :lol:

Up wez pod uwage, ze licznik jest podkrecony mi. 5x, dlaczego tak sadze ? Dlatego, ze na serwerze nikt nie gra ( max do 5osob )

Serwer byl wypalem ?

Zayebista administracje sobie dobrales, siwego, effy (Przypomnienie: Siwy dawal eq effy i znajomym )

Bugi na poczatku - max lvl w 2h xD

Banowanie osob, ktore pisaly/ mowily prawde.

Brak umiejetnosci/ nieznajomosc komend -> zakonczenie wojen gildii

Po wbiciu na ts, rozmowie z toba uslyszalem tylko: ' musisz poczekac na mojego wspolnika '

Brak wlasnego ts'a (owszem, byl max przez miesiac ale nie ty go miales, 'wspolpracowaliscie') Przez ponad 3miesiace brak ts'a.

Obiecales aktualizacje, a mianowicie: 255lv, nowe eq, itp. Minelo 1,5 miesiaca aktualizacji jak nie bylo tak nie ma, a 'info' na stronie zostalo przez ciebie usuniete. Masz w d*pie pierwszy serwer, tak samo bedziesz mial drugi, nie jestes doswiadczony, serwer 1 jak i 2 jest pod IS z BUGAMI.

Przyklad, serwer ishya.

Drop roz, czekoladek ( drop: brylki 200szt, ulepki - wczesniej tylko z bossow, perly - wczesniej z metinow ) = Znikniecie BRYLEK, ZERO REAKCJI ( nie potrafiles sprawdzic logow )

P.S.2 Serwera NIE POLECAM zostal zrobiony pod IS ( j.w ), na ODWAL SIE przez team, ktory nie jest doswiadczony, w dodatku z bugami...

NIE POZDRAWIAM

Poczekajmy do września :)

We wrzesniu, albo wczesniej zostanie zamkniety ( gracze nie beda ladowac w is, przekonaja sie z kim maja ' do czynienia ' - TEAM )

Pozdrawiam :]

Opublikowano

@jestempro23 Mylisz mnie i mojego wspólnika właśnie :) A jeżeli nie jesteś zainteresowany serwerem to wyjdź z tego tematu...

Pozdrawiam

Ciekawe, rozmawialem z Toba.

Chlopcze, naucz sie robic serwery, w prezentacji jest napisane, ze team ma doswiadczenia, jest pelnoletni, to sa brednie! Nawet prawdy napisac nie potrafisz. IS IS IS IS IS

P.S. Dodac itemy z is do npc za 0yang xD xD

Opublikowano

Ciekawe, rozmawialem z Toba.

Chlopcze, naucz sie robic serwery, w prezentacji jest napisane, ze team ma doswiadczenia, jest pelnoletni, to sa brednie! Nawet prawdy napisac nie potrafisz. IS IS IS IS IS

P.S. Dodac itemy z is do npc za 0yang xD xD

Sam założyciel serwera ma 15 lat  xD  xD 

Opublikowano

Opłaca się jeszcze tutaj grać? Jeśli nie podaj powód.

Wg mnie opłaca się bo serwer jest stabilny, gra nawet sporo osób, jest to co potrzebne a jeśli chodzi o itemki z IS łatwo można na nie zarobić i kupić od innych graczy za yang.

Opublikowano

Informuję, że została wznowiona rekrutacja na Moderatora Forum!

Poszukujemy dwóch kompetentnych i aktywnych osób.

Więcej informacji znajdziecie tutaj: http://forum.tevia.pl/index.php?/topic/1118-rekrutacja-na-moderatora-forum-on/

Opublikowano

Wie ktoś moze jak przypomniec haslo do dozorcy? :D

Musiałbyś się zgłosić na TS około godziny 21 najlepiej na TS do mnie.

Sam założyciel serwera ma 15 lat  xD  xD 

Mam 18 lat. Jeśli nie wiesz to się nie wypowiadaj bo nawet nie masz o tym pojęcia.

Opublikowano

Hmm mam kilka pytań.

Łatwo o yangi?
Do którego poziomu leci ładnie exp?
Ile luda online? (Tak na oko)
Gdzie dropi stalka i truciak?
Czy łatwo o truciaka z samym Fms-em ?

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Hmm mam kilka pytań.

Łatwo o yangi?

1. Jak masz 225 to tak.

2. Do maxa się nie musisz wysilać.

3. Z 300 max. (W tym większość to sklepiki i boty)

4. Red las / Wieża wygnańców

5. Ta.

Opublikowano

1. Jak masz 225 to tak.

2. Do maxa się nie musisz wysilać.

3. Z 300 max. (W tym większość to sklepiki i boty)

4. Red las / Wieża wygnańców

5. Ta.

300 LUDZI MAX O K***A JEBŁEM.

Hmm mam kilka pytań.

Łatwo o yangi?

O yangi łatwo już od 150 lvl

Exp leci fajnie przez cały czas

Online jest 700+, a w trakcie eventów typu OX licznik wybija ponad 1k

Stalka dropi w red lesie (jest nic niewarta) a truciak na ww(koszt zatrutego to ok. 5kk, gdzie 20kk na allegro kosztuje 1 zł)

Jeżeli masz full bossy + dobre średnie, to wydropienie fms z wrózki na ww nie będzie problemem.

@top: 

Polecam, Administracja bardzo się stara, często organizowane są eventy oraz raty.

Może kiedyś będzie ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...