Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie... ile graczy gra na serwerze i czy warto zaczynać ? Czekam na Wasze sugestie.

Masz licznik na stronie :)

ADMINI CZEMU NA 209 LVL NA MAPIE 175 MI BLASKI NIE DROPIA TO KPINA JAKAS? DAJCIE ZEBY DROPILY DO 225 NA TEJ MAPIE

Różnica między mobem a postacią nie może przekraczać 30 lvl

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pierwszym minusem tego serwera jest administracja. W jej skład wchodzi:

-Andrew- Nie potrafi zająć się serwerem, wpadka z Betashopem nie była pierwszą.

Co do niego dodaje filmik (Nie jest mój, ale można po obejrzeniu dowiedzieć się jaką osobą jest andrew)

-Craaash- o nim nie zamierzam się wypowiadać. Dodam tylko, że okradł pewną osobę, która chciała wymienić z nim eq za skiny do cs-a, Fajny administrator? Prawda :) ?

Kolejnym problemem tego serwera jest to, że najbliżsi przyjaciele administracji dostają eq z Navi. Skąd to wiem? Miałem tam topowego mentala, maksymalne możliwe dmg z duchowego w najlepszym eq wynosiło 450k. Niestety jakiś mental uderzył około 510k bez buffa. Jest to niemożliwe bez dodatkowego odpału, którego normalny gracz nie może zdobyć :) 

Najgorsze jest to, że administracja nie potrafi przyjąć krytyki. Mają specjalny dział na forum, w którym można oceniać administracje. Niestety oceniłem zgodnie z prawdą i dostałem bana :)

Jak dla mnie serwer powstał tylko dla zarobku na wakacje... Nie wróże mu źle, ale wydaje mi się, że miesiąc i upadnie. Jeżeli ktoś szuka serwera na dłużej, to lepiej niech tu nie zagląda.  

Nie polecam serwera.

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

@CzUcZo.

Kolego twoja gildia przegrała wojnę gildii poczym zwyzywała mnie i moją rodzina na TS3 za co wszyscy dostali permy. Nie będę czegoś takiego tolerował. Serwer waszego odejścia nie odczuł, a teraz wywalaj z tego tematu jak zamierzasz tylko bezpodstawnie serwer oczernić :)

Opublikowano

Pierwszym minusem tego serwera jest administracja. W jej skład wchodzi:

-Andrew- Nie potrafi zająć się serwerem, wpadka z Betashopem nie była pierwszą.

Co do niego dodaje filmik (Nie jest mój, ale można po obejrzeniu dowiedzieć się jaką osobą jest andrew)

-Craaash- o nim nie zamierzam się wypowiadać. Dodam tylko, że okradł pewną osobę, która chciała wymienić z nim eq za skiny do cs-a, Fajny administrator? Prawda :) ?

Kolejnym problemem tego serwera jest to, że najbliżsi przyjaciele administracji dostają eq z Navi. Skąd to wiem? Miałem tam topowego mentala, maksymalne możliwe dmg z duchowego w najlepszym eq wynosiło 450k. Niestety jakiś mental uderzył około 510k bez buffa. Jest to niemożliwe bez dodatkowego odpału, którego normalny gracz nie może zdobyć :) 

Najgorsze jest to, że administracja nie potrafi przyjąć krytyki. Mają specjalny dział na forum, w którym można oceniać administracje. Niestety oceniłem zgodnie z prawdą i dostałem bana :)

Jak dla mnie serwer powstał tylko dla zarobku na wakacje... Nie wróże mu źle, ale wydaje mi się, że miesiąc i upadnie. Jeżeli ktoś szuka serwera na dłużej, to lepiej niech tu nie zagląda.  

Nie polecam serwera.

Craaash nie okradł nikogo, właśnie dlatego nie pomagam w wymianach aby uniknąć takich oskarżeń.

Opublikowano

@CzUcZo.

Kolego twoja gildia przegrała wojnę gildii poczym zwyzywała mnie i moją rodzina na TS3 za co wszyscy dostali permy. Nie będę czegoś takiego tolerował. Serwer waszego odejścia nie odczuł, a teraz wywala z tego tematu jak zamierzasz tylko bezpodstawnie serwer oczernić :)

HAHAHAAHAHA moja gildia ? xD Fajnie, że nie gram na tym serwerze od 5 dni i nie brałem udziału w turnieju gildii. Dobre masz info :) Podaj mi nazwę tej "mojej" gildii :)

Co do serwera to liczba graczy już spadła z 1k do 600. 

Co do turnieju gildii, to wygrała gildia administratorów. Dziwne ? :)

Craaash nie okradł nikogo, właśnie dlatego nie pomagam w wymianach aby uniknąć takich oskarżeń.

Pewnie, że nikogo nie okradł. Tylko gracza o nicku "WujaszekPeco" na kosę bodajże, ale wiesz to nic. I on nie pomagał przy wymianie, tylko sam się z nim wymieniał. Gracz ufał administratorowi, niestety wyszło jak wyszło. 

Opublikowano

HAHAHAAHAHA moja gildia ? xD Fajnie, że nie gram na tym serwerze od 5 dni i nie brałem udziału w turnieju gildii. Dobre masz info :) Podaj mi nazwę tej "mojej" gildii :)

Co do serwera to liczba graczy już spadła z 1k do 600. 

Co do turnieju gildii, to wygrała gildia administratorów. Dziwne ? :)

Pewnie, że nikogo nie okradł. Tylko gracza o nicku "WujaszekPeco" na kosę bodajże, ale wiesz to nic.

Jakie 600 zobacz sobie na stronie kolego, 600 to było wczoraj o 2 w nocy...

Jaka gildia administratorów ? Administracja forum moze grać na serwie i jeśli potrafią dobrze grać bo są to mądrzy ludzie, którzy i forum się zająć potrafią to mają dobre EQ i nie znaczy, że odrazu ja im to eq daje :) Ale najprościej napisać oskarżenie i mieć wywalone...

Admin forum kogoś okradł ? Pomagał przy wymianie i tak się to właśnie kończy, dlatego ja przy wymianie nie pomagam i nikt z administracji już tego nie robi. 

PS: Wyobraźnia dzieci nie zna granic...

PS2: Ten filmik tez dobry na ts było "mieliśmy full eq i przegraliśmy bo navi" a wywala na filmie EQ + 0/3....

Opublikowano

Jakie 600 zobacz sobie na stronie kolego, 600 to było wczoraj o 2 w nocy...

Jaka gildia administratorów ? Administracja forum moze grać na serwie i jeśli potrafią dobrze grać bo są to mądrzy ludzie, którzy i forum się zająć potrafią to mają dobre EQ i nie znaczy, że odrazu ja im to eq daje :) Ale najprościej napisać oskarżenie i mieć wywalone...

Admin forum kogoś okradł ? Pomagał przy wymianie i tak się to właśnie kończy, dlatego ja przy wymianie nie pomagam i nikt z administracji już tego nie robi. 

PS: Wyobraźnia dzieci nie zna granic...

PS2: Ten filmik tez dobry na ts było "mieliśmy full eq i przegraliśmy bo navi" a wywala na filmie EQ + 0/3....

Nom szczególnie, że sami dajecie dowody na siebie. Fajnie że osoby którym dajecie eq z Navi biją o 25-30k więcej od normalnego gracza. I nie są to bezpodstawne oskarżenia :) Miałem tam najlepsze możliwe eq i full is. Jednak rekord serwera z duchowego wynosił 510k, w którym osoba biła bez buffa. Ja biłem z buffkiem max 450k. Jak to możliwe ? Ano tak, że daliście mu jakiś odpał. Gdy ludzie się zaczęli o to spinać, zamknęliście temat, przykre. 

Co do waszego złodziejaszka się nie będę wypowiadał. Ja ufam osobie która mi to mówiła bardziej niż wam. 

Nom szkoda, że na filmiku widać, że miał eq +9.

Szkoda gadać. Kończę z Tobą rozmowę, bo jak to mówią są ludzie i parapety :)

Tak jak pisałem.

Nie polecam serwera.

Opublikowano

Nom szczególnie, że sami dajecie dowody na siebie. Fajnie że osoby którym dajecie eq z Navi biją o 25-30k więcej od normalnego gracza. I nie są to bezpodstawne oskarżenia :) Miałem tam najlepsze możliwe eq i full is. Jednak rekord serwera z duchowego wynosił 510k, w którym osoba biła bez buffa. Ja biłem z buffkiem max 450k. Jak to możliwe ? Ano tak, że daliście mu jakiś odpał. Gdy ludzie się zaczęli o to spinać, zamknęliście temat, przykre. 

Co do waszego złodziejaszka się nie będę wypowiadał. Ja ufam osobie która mi to mówiła bardziej niż wam. 

Nom szkoda, że na filmiku widać, że miał eq +9.

Szkoda gadać. Kończę z Tobą rozmowę, bo jak to mówią są ludzie i parapety 

Szkoda gadać. Kończę z Tobą rozmowę, bo jak to mówią są ludzie i parapety  z tym się zgodzę parepecie a teraz idz się popłakać i zobacz sobie jakie EQ wywalał na filmie bo nie +9 :)

Opublikowano

Ja tam gram na serwie,wbijam 2 max juz i jak narazie jest spoko.

Graczy jest sporo a ze ktoś sobie kostium itp dobrze zbonował to bił więcej proste.

Polecam gra sie przyjemnie exp szybki tylko z eq trzeba posiedzieć.

mojasygnan.png

Opublikowano

Ja tam gram na serwie,wbijam 2 max juz i jak narazie jest spoko.

Graczy jest sporo a ze ktoś sobie kostium itp dobrze zbonował to bił więcej proste.

Polecam gra sie przyjemnie exp szybki tylko z eq trzeba posiedzieć.

I to jest właśnie obiektywna opinia!

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Mam pytanie... ile graczy gra na serwerze i czy warto zaczynać ? Czekam na Wasze sugestie.

Osobiście nie polecam Ci zaczynać gry na tym serwerze. Co chwila na serwerze występują bugi. W dniu dzisiejszym był to Betashop, w którym można było nabyć itemki z IS za free. Co będzie jutro ? Z taką administracją ten serwer szybko upadnie.

Opublikowano

Osobiście nie polecam Ci zaczynać gry na tym serwerze. Co chwila na serwerze występują bugi. W dniu dzisiejszym był to Betashop, w którym można było nabyć itemki z IS za free. Co będzie jutro ? Z taką administracją ten serwer szybko upadnie.

Oprócz tego shopa żadne inne bugi nie występują a o ile wiem miałeś skończyć ze mną rozmową i wyjść z tego tematu :)

PS: Przynajmniej mi temat odświeżasz ;]

Opublikowano

Oprócz tego shopa żadne inne bugi nie występują a o ile wiem miałeś skończyć ze mną rozmową i wyjść z tego tematu :)

PS: Przynajmniej mi temat odświeżasz ;]

Zdarzyło się z shopem,szybko zostało wyeliminowane i nie ma juz sprawy.

Inne bugi ? wymien takie poważniejsze.

Na serwie warto zacząć jest co robic,sa gildie,sporo graczy a wiec jest i rywalizacja.

Tylko stacki mogły by być do 1-3k bo sporo ulepek juz 2 strony w eq i 1 w dozo pełne strategi itp 

mojasygnan.png

Opublikowano

Drodzy gracze!

Aby wynagrodzić wam ostatnie problemy dziś zostaną zorganizowane specjalne eventy.

- do jutra do godziny 12:00 dropią szkaty blasku

- o godzinie 20:00 odbędzie się zuo na Pustyni CH1

- o godzinie 21:00 odbędzie się event OX (2 rundy)

Administracja Tevia.pl

Opublikowano

Drodzy gracze!

Aby wynagrodzić wam ostatnie problemy dziś zostaną zorganizowane specjalne eventy.

- do jutra do godziny 12:00 dropią szkaty blasku

- o godzinie 20:00 odbędzie się zuo na Pustyni CH1

- o godzinie 21:00 odbędzie się event OX (2 rundy)

Administracja Tevia.pl

To nam nie zwróci eq które w nocy na dropiliśmy na mapach 100 lvl aby te pieprzone perły ustukać i wsadź sobie w du.. swoje raty jesteś żałosny i tyle mam tylko do powiedzenia. 

Opublikowano

To nam nie zwróci eq które w nocy na dropiliśmy na mapach 100 lvl aby te pieprzone perły ustukać i wsadź sobie w du.. swoje raty jesteś żałosny i tyle mam tylko do powiedzenia. 

Masz rację nie zwróci, ale zrobiłem to co mogłem zrobić innego wyjścia nie było.

Opublikowano

Perły lepiej na smoku dropic jak na mapie 100 -_-.

Odkąd jest solo smok nie widze problemu z perłami.

Teraz też zaczynam solo trytka bo 2x sety eq juz prawie pod 200 podkute.

Zaraz bede expić 3 postać do 225 już 2 są także trytka cykam jedną postacia i to mentaem ogarniam bez problemu daje pt z buffką i idzie jakoś :D.

Wiec nie widzę problemu w nadrobieniu.

4 h na mapie 100 = 1h dungi 

mojasygnan.png

Opublikowano

Na każdym serwerze jest tak, że czym większy lvl tym lepszy zarobek, NA KAŻDYM. Grałem z topowymi gildiamii na serwerach, więc wiem co mówię. 

Co do pana @CzUcZo. zachowujesz się jak 12 letni bachor, próbując na siłę odpychać nowych graczy bo coś Ci nie wyszło i coś Ci się nie podoba. 

Co do serwera to polecam, bardzo mi miło, że administracja dodała szpulę jedwabiu, oraz poprawiła bug z dowodzeniem na poli. 
Natomiast bardzo bym prosił się przyjrzeć tej sprawie, na 199 lvl bijąc w metki biłem po ~35k, natomiast po lvl up 200 wyskoczył komunikat, że bonusy zostały odblokowane i mój dmg spadł do ok. 28k i cały czas wynosi tyle samo. Podobno to zostało wyeliminowane kiedyś tam, ale wg mnie dalej występuje. Bardzo bym prosił o weryfikację tego w grze i ewentualne poprawki, bo póki co bardziej opłaca się zostać na tym 199 lvl.

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Na każdym serwerze jest tak, że czym większy lvl tym lepszy zarobek, NA KAŻDYM. Grałem z topowymi gildiamii na serwerach, więc wiem co mówię. 

Co do pana @CzUcZo. zachowujesz się jak 12 letni bachor, próbując na siłę odpychać nowych graczy bo coś Ci nie wyszło i coś Ci się nie podoba. 

Co do serwera to polecam, bardzo mi miło, że administracja dodała szpulę jedwabiu, oraz poprawiła bug z dowodzeniem na poli. 

Natomiast bardzo bym prosił się przyjrzeć tej sprawie, na 199 lvl bijąc w metki biłem po ~35k, natomiast po lvl up 200 wyskoczył komunikat, że bonusy zostały odblokowane i mój dmg spadł do ok. 28k i cały czas wynosi tyle samo. Podobno to zostało wyeliminowane kiedyś tam, ale wg mnie dalej występuje. Bardzo bym prosił o weryfikację tego w grze i ewentualne poprawki, bo póki co bardziej opłaca się zostać na tym 199 lvl.

Jest to rutynowe odbugowanie bonusów i tak musi być, żeby było poprawnie :)

Opublikowano

Serdecznie NIE POLECAM serwera.

1.Admini prowadzą własną gildię na prywatnych postaciach(na których mają kradzione eQ oraz eQ z navi)

2.Serwer padnie za MAX półtora miesiąca.Powód?Andrew(założyciel serwera) ma 15 lat i po wakacjach nie będzie miał czasu na serwer.

3.Administracja pomaga w kradzieżach eQ z konto.

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

Serdecznie NIE POLECAM serwera.

1.Admini prowadzą własną gildię na prywatnych postaciach(na których mają kradzione eQ oraz eQ z navi)

2.Serwer padnie za MAX półtora miesiąca.Powód?Andrew(założyciel serwera) ma 15 lat i po wakacjach nie będzie miał czasu na serwer.

3.Administracja pomaga w kradzieżach eQ z konto.

To, że nie bierzemy odpowiedzialności za skradzione rzeczy i nie chcemy pomagać w wymianach nie znaczy, że pomagamy w kradzieżach..

Andrew nie ma żadnej gildii, a ja z Crashem jesteśmy od forum, więc możemy sobie na to pozwolić.

Opublikowano

To, że nie bierzemy odpowiedzialności za skradzione rzeczy i nie chcemy pomagać w wymianach nie znaczy, że pomagamy w kradzieżach..

Andrew nie ma żadnej gildii, a ja z Crashem jesteśmy od forum, więc możemy sobie na to pozwolić.

Dobrze wiesz o co mi chodzi. :)

JESZCZE RAZ SERDECZNIE NIE POLECAM!

~ Start w piątek bez bugów. ~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...