Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanko czy w broniach pvp wchodzą śr i um ?

Czyli tak jakby pierścionek expa 25%, czyli lipa :C

szczerze? jeszcze gorzej, mozna powiedziec jak pd 15% albo i jak pd 50% xD bo 50% szansy na powdojny exp 

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli tak jakby pierścionek expa 25%, czyli lipa :C

To nie jest lipa jak bedziesz mieć bony na expa + exp z is. :) a ja polecam tak robic można naprawde szybko wbijać lvl. :) 

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano

Bronie pvp robi się z bojowego/zbawki itp to jak mają wchodzić średnie xD

średnie są z broni na 75 bo je też się przerabia :D

Ogarneli już bugi? Da się grać normalnie bo nie wiem czy pobierac

Wszystkie bugi poprawione :) teraz tylko nowości :D

Opublikowano

Pytanko dlaczego jak uruchamiam clienta to wyskakuje ze jest wirus ;] ?(komp czysty akurat tym jest problem uu zaraz zeskanuje caly plik innym antywirusem ktory jest na laptopie .

http://zapodaj.net/d57f378fcfca6.png.html

Jest to błąd wspaniałego antywira jakiego posiadasz :) Jak pobierzesz clienta na stronie z 1 linku (mega) to tam jest inna binka i już powinno być OK

Opublikowano

Bedzie zwiekszony drop piaskow z trytona? z 1 skrzyni po 2szt, wooow. Albo jakieś nowe dungi? rzygam juz smokiem i trytonem

cc623890a8b2c.jpg

Opublikowano

Bedzie zwiekszony drop piaskow z trytona? z 1 skrzyni po 2szt, wooow. Albo jakieś nowe dungi? rzygam juz smokiem i trytonem

Piasków nie ;p nie jest tak ciężko - ludzie w 2 noce robią eq pvp, ale teraz jest trudniej bo na EQ na 225 trzeba na oponki latać i dropić.

Opublikowano

Ile graczy online się utrzymuje ? przyjemnie się gra ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Ile graczy online się utrzymuje ? przyjemnie się gra ?

Niby około 800, ale niektórzy twierdzą że licznik trochę podkręcony. Widać że sporo osób bo na metkach ich można dużo spotkać jak i w m1.

Opublikowano

Udało nam się pobić dziś rekord 1000 Onnline :) - zapraszamy do gry :)

vHAImkk.png

Nie ma jakis tam nowości ale graczy przybywa czemu wszystkie bossy mają po 250 poziom :)?

Żeby drop był z bossa na każdym levelu.

Opublikowano

na 200lv+ itemy dropia juz tylko z dungow i mapy 175. Mapa z metkami na 225lv ewentualnie nowe, lepsze dungeony to super pomysl, ktory sie oplaci. Ja teraz na 225lvl'u musze dokonczyc eq na 200, ale  blagam, niektorzy nie maja ani czasu, ani ochoty siedziec na trytonie 24/7... A do tego musze miec z kims pt, a szamanem bije mniej niz taki body, z czego mi dropi 1 zasrana szkatulka, z ktorej mam max po 2 sztuki piaskow... TO BEZ SENSU

cc623890a8b2c.jpg

Opublikowano

Drodzy gracze !

Już dziś wieczorem na naszym fanpage pojawi się konkurs na SM. Tymczasem pracujemy nad dodaniem nowej aktualizacji z nowym bossem (tym razem na mapie a nie jako dungeon) - będziecie mieli co robić. Więcej informacji wkrótce !

Opublikowano

Drodzy gracze !

Już dziś wieczorem na naszym fanpage pojawi się konkurs na SM. Tymczasem pracujemy nad dodaniem nowej aktualizacji z nowym bossem (tym razem na mapie a nie jako dungeon) - będziecie mieli co robić. Więcej informacji wkrótce !

I co to za konkurs? jak zwykle udostepnianie i lajkowanie jakiegos gowna? nie wiem jak wam ale mi jest wstyd udostepniac posty z metina... 

cc623890a8b2c.jpg

Opublikowano

I co to za konkurs? jak zwykle udostepnianie i lajkowanie jakiegos gowna? nie wiem jak wam ale mi jest wstyd udostepniac posty z metina... 

Nic nie ma za darmo kolego.

Udało nam się pobić kolejny rekord online!

hNhc.png

Opublikowano

Nikt nie musi brać w tym udziału ;p ale jakaś reklama serwera musi być :)

Opublikowano

są inne sposoby reklamy i urządzania konkursów, o wiele lepsze niż zaśmiecanie tablicy graczom, postami ze moge wygrac jakies monety. wstyd i tyle. fejs nie powinien byc miejscem na takie rzeczy, rozumiem jesli mialabym wygrac np. jakiś gadżet typu kubek z szamanką, ale wirtualne, wymyślone rzeczy typu SM powinny być rozdawane na konkursach w grze/ forum/ stronie gry. SM nie przyniosą mi zadnych korzysci w zyciu realnym, więc dlaczego mam wszystkim z miasta ogłaszać, że chce wygrać jakieś smocze monety.. pomyślą, że jakaś pierdo*nięta jestem, ewentualnie to, że mając prawie 20 lat zachowuję się jak 13 letnie dziecko.

cc623890a8b2c.jpg

Opublikowano

Mógłby mi ktoś wyjasnić system expa na tym serwie? Tak powiedzmy przedziałowo i w pkt? A i czy nadal wywala ninje na sztyletach albo czy wywala z ww?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...