Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mnie kicka z ww tylko wtedy gdy mam dodatkowo włączony bs. Za duze lagi i kicka. A tak to jest okej. Przydałby się drop perelek z metkow np z mapy 150. A i dlaczego wiecej expa na 165 lvlu leci mi na mapie 100 niz na 150? dziwne ;p

cc623890a8b2c.jpg

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tevia.pl Nadal wywala z ww/Kiedy ninja bije ze sztyletów? Byłem odebrać skile jeszcze raz i nic to nie dałoB

Bij bez potek na atak

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Słaba administracja, nie umią naprawić prostych błędów, nie polecam.

Opublikowano

NiceShot <3 

Mega, zapraszamy, a serwer cudo <3 

Czekamy na update, full eq 200 + 9 mmm.. easy hah <3

/// A update kiedy będzie? :D

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

teraz jest koło 800 ;) super sie gra, eq niby trudno zrobic, ale do 180lv ;d a poza tym, ja w 1 dzien wbilam 180, wiec 2 dni roboty i eq zrobione ;d

cc623890a8b2c.jpg

Opublikowano

teraz jest koło 800 ;) super sie gra, eq niby trudno zrobic, ale do 180lv ;d a poza tym, ja w 1 dzien wbilam 180, wiec 2 dni roboty i eq zrobione ;d

Chyba na full is, w dniu startu nie mogłem 75 dobić ani w red lesie ani w v2 bez is'a. :)

--

Serwera nie polecam, team jest mega rozleniwiony, gracze sami 'update`ują' sobie klienta poprzez zamianę mobów itp.

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Tutaj Pieski + 4 Channele zrobione przeze mnie, nie ma za co, leniwa administracjo... :D 

http://www4.zippyshare.com/v/UyYhNloL/file.html
https://www.virustotal.com/pl/file/c12616c9ff91fcbe7f0ab50d03a5a0dfdb5f0587f1cc8329842cc51042981eb4/analysis/1436277230/ 

Zawartość należy wgrac do folderu /pack

/// 2 minuty roboty :)

Jak to są przecież rooty z forum z działu poradniki :P

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Jak to są przecież rooty z forum z działu poradniki :P

A Channele na tym działają? Bo wydaje mi się że tylko 1 :) A umnie 4 :) I są podmienione moby z mapy 100 na pieski a u nich nie było :)

Opublikowano

Nie ma to jak włamać się na mojego Facebooka,zmienić mi hasło i ukraść stronę. Co nie Andrew ?

A ciekawe skąd miałeś moje hasło ? Z bazy danych Ishya.pl   :)

Mógłbym tu opowiedź wiele co żeś robił ale nie będę ci psuł reputacji ;)

PS : Jak napisałem to na Tevi,to żem bana dostał i na serwerze i na facebooku. Czyli coś w tym jest :3 

PRAWDY SIĘ BOISZ

POZDRAWIAM

Co do serwera neutral

Opublikowano

Nie ma to jak włamać się na mojego Facebooka,zmienić mi hasło i ukraść stronę. Co nie Andrew ?

A ciekawe skąd miałeś moje hasło ? Z bazy danych Ishya.pl   :)

Mógłbym tu opowiedź wiele co żeś robił ale nie będę ci psuł reputacji ;)

PS : Jak napisałem to na Tevi,to żem bana dostał i na serwerze i na facebooku. Czyli coś w tym jest :3 

PRAWDY SIĘ BOISZ

POZDRAWIAM

Co do serwera neutral

Wyczuwam ból dupy. :D

Opublikowano

Nie wiem czemu ale mam na 200lv, z EQ takim samym jak kolega 205 luda z Petem, fryzem a kolega ma 280 luda, nie wiem czemu tak jest... Dodam ,że jestem mentalem a kolega to Body .

Opublikowano

Nie wiem czemu ale mam na 200lv, z EQ takim samym jak kolega 205 luda z Petem, fryzem a kolega ma 280 luda, nie wiem czemu tak jest... Dodam ,że jestem mentalem a kolega to Body .

Pas + 20 ludzi, pet możliwe że ma na 5 lvl + 20lud, byc moze on ma juz na maxa wszystko, a tarcza na maxa daje 10 na ludzi 

Opublikowano

Zrobiłeś biologa?

Opublikowano

Zrobiłeś biologa?

Mam wszystko pet 5lv i wgl ;]

SS mojej tabelki gdzie jestem bez EQ mam zrobionego Full biologa jestem bez peta i wgl...

http://screenshot.sh/ouxzwS5IyrFAm

Dodam, że inni mają około 50/80 na luda bez EQ/peta/isu... 

Opublikowano

Update 06.07.2015:

- naprawienie błędu związanego z wykrywaniem Tevia.exe jako wirusa
- naprawienie błędu związanego z bonusami od biologa (należy udać się do biologa i sprawa załatwiona)
- naprawienie błędu związanego z wyrzucaniem ninji (należy jeszcze raz udać się do seon-hae)
- dodano widoczność szansy na ulepszenie przedmiotu
- dodano widoczność HP podczas bicia BOSSA
- dodano "Pas Myśliwski" z bonusem na potwory dostępny w IS
- naprawiono bugowanie WW
- usunięto misję Tajemnica na mapie 100LVL
- dodano 3 nowe misje Tajemnica na mapie 150LVL
- dodano możliwość ulepszania Kilofa metalem
- od teraz na evencie OX postać będzie zmieniała się w feniksa (da się przez niego przenikać)

805491408806070489277.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...