Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Andrew zgarnie hajs, brak zainteresowania = upadek, aktualny stan poprzedniego serwera ish*a...

Serwerowi daje max 3miesiace :P

Brak zainteresowania? chyba Ci sie serwery pomyliły..

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

Brak zainteresowania? chyba Ci sie serwery pomyliły..

To mój były wspólnik, który w tym projekcie nie jest w teamie i spamuje z multikont, że nie poleca...

Opublikowano

To mój były wspólnik, który w tym projekcie nie jest w teamie i spamuje z multikont, że nie poleca...

Andryw prosze ogarnij propozycje na forum. Bardzo dużo graczy dosłownie płacze o ten drop piasków. Osobiście jak widze Trytona to mam ochote pierdolnąc barana w ściane i skoczyć z okna # Magik. Może dodaj jakieś bossy na mapce 175+ lub powiększ  drop ze szkaty Trytona (np. po 10 kazdego piasku ze szkaty). Dużo graczy mały drop odpycha i nie mają ochoty chodzić 5000 razy na Trytona żeby wklepać eq a i tak znaczna częśc biega w eq mroku na 200lvl +0 i nie ruszają go bo im się poprostu nie chce.

ps. props za update z samodzielnym smokiem

UggNk9.gif

Opublikowano

Andryw prosze ogarnij propozycje na forum. Bardzo dużo graczy dosłownie płacze o ten drop piasków. Osobiście jak widze Trytona to mam ochote pierdolnąc barana w ściane i skoczyć z okna # Magik. Może dodaj jakieś bossy na mapce 175+ lub powiększ  drop ze szkaty Trytona (np. po 10 kazdego piasku ze szkaty). Dużo graczy mały drop odpycha i nie mają ochoty chodzić 5000 razy na Trytona żeby wklepać eq a i tak znaczna częśc biega w eq mroku na 200lvl +0 i nie ruszają go bo im się poprostu nie chce.

ps. props za update z samodzielnym smokiem

Serwer stałby się zbyt łatwy + było by to nie fair w stosunku do graczy, którzy już zrobili EQ. To nie jest serwer na 2 dni gdzie zrobisz całe EQ więc niestety nie mogę tego dla was zrobić.

Opublikowano

Serwer stałby się zbyt łatwy + było by to nie fair w stosunku do graczy, którzy już zrobili EQ. To nie jest serwer na 2 dni gdzie zrobisz całe EQ więc niestety nie mogę tego dla was zrobić.

mowisz, ze to byloby nie fair? a co z BM? TO jest właśnie nie fair. Obojętnie czym grasz, starasz się, a tu przychodzi BM bez eq i kładzie wszystkich... no kurde brawo. Albo te dodania bonusów do kostiumów w is, no jebł*m.. Hajs sie nie zgadza, że wprowadzacie takie coś? żenadaaa

A poza tym, serio boss na mapie 175, z którego dropiłyby piaski to takie wielkie ulatwienie? Perły dropią z metków/trytona/smoka i co? i tak trzeba czasu zeby to eq przerobić i ulepszyć. W skrócie- pierd*lenie o Chopin'ie.. 

cc623890a8b2c.jpg

Opublikowano

mowisz, ze to byloby nie fair? a co z BM? TO jest właśnie nie fair. Obojętnie czym grasz, starasz się, a tu przychodzi BM bez eq i kładzie wszystkich... no kurde brawo. Albo te dodania bonusów do kostiumów w is, no jebł*m.. Hajs sie nie zgadza, że wprowadzacie takie coś? żenadaaa

A poza tym, serio boss na mapie 175, z którego dropiłyby piaski to takie wielkie ulatwienie? Perły dropią z metków/trytona/smoka i co? i tak trzeba czasu zeby to eq przerobić i ulepszyć. W skrócie- pierd*lenie o Chopin'ie.. 

przecież te zmianki do kostiumów dropią z bossa i prawie nikt ich z IS nie kupuje a większość graczy (po rozmowach na ts3) jest przeciwna większego dropu piasków

Opublikowano

ile graczy tak naprawdę w m1? dałby mi ktoś ss z m1 ch1? Chetnie wejdę na serwer i zobaczę jak się gra bo wiadomo licznik może być podkręcony 

Opublikowano

Jak z Piaskami?

Dalej tak c*****o dropi z tego Trytona?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

@UP:

SS Z M1: http://screenshooter.net/102564658/qdbiccp- ale godziny szczytu to nie są :)

Licznik nie jest podkecony..

Screen jest gdzieś sprzed 5 dni, gdyż widzę swój sklep w oddali i od dawna nie sprzedaję yang w tej cenie, a graczy teraz jest więcej niż było wtedy.

Co do ilości osób to na prawdę jest ich wystarczająco dużo. SS z m1 z teraz. http://scr.hu/1eky/k224t

Co do piasków to teraz jest idealnie. Co to będzie za serwer jeżeli max lvl wbiję w 2 dni, a w kolejne 2 wbiję max eq?

Natomiast mam propozycję: Jest to dodanie do handlarki szpuli jedwabiu (tak to jest ten tobołek na x dni) - dzięki niej nie musimy za każdym razem wpisywać ceny przedmiotu, tylko raz a potem wystarczy przeciągnąć item i wcisnąć enter, niby nic ale jednak duże ułatwienie!

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Dziś na serwerze odbyło się ZUO. Zapraszamy serdecznie do składania propozycji na naszym forum gdyż w przyszły weekend będziemy "poprawiać" elementy gry, które Wam nie odpowiadają :)

Administracja Tevia.pl

Opublikowano

Dajcie tą jeba*a mape pod M albo M albo npców z mapy na początek szukać ich 3h i uj nie wiem to jest tak specjalnie zrobione żeby gre utrudnić ? ­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Dajcie tą jeba*a mape pod M albo M albo npców z mapy na początek szukać ich 3h i uj nie wiem to jest tak specjalnie zrobione żeby gre utrudnić ? ­

Mi szukanie wszystkich mpc zajęło niespełna 10 minut, jeżeli nie masz orientacji w terenie nawet w grze to masz ogromny problem. :D

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

serwer fajny ale nudzi się to dropienie tych pereł skoro tylko na mapie 100 lvl dużo ich dropi a na innych mapach tylko po 3 sztuki i smok i tryton po 10. Nikt nie jest taki głupi aby całymi dniami chodzić lepiej metki ubijać żałosne to że tylko na mapie 100 jest więcej pereł. NIE POLECAM !!!!!   :( 

Opublikowano

Tych NPC można odszukać spokojnie w 15 min lub poprostu podczas expienia na mapce ;)

Opublikowano

Nie polecam ze względu na to że administracja ma swoją gildię, która wygrała wymyślony przez siebie turniej pvp i rozdali SM między siebie. Poza tym duża ilość graczy mówi że niektórzy z ich gildii mają eq z nawi i biją o wiele więcej niż zwykli gracze z full eq i full IS.

Nie jest to płacz a ostrzeżenie dla graczy którzy od serwera chcą więcej niż tylko expić i ulepszać przedmioty.

Opublikowano

Nie polecam ze względu na to że administracja ma swoją gildię, która wygrała wymyślony przez siebie turniej pvp i rozdali SM między siebie. Poza tym duża ilość graczy mówi że niektórzy z ich gildii mają eq z nawi i biją o wiele więcej niż zwykli gracze z full eq i full IS.

Nie jest to płacz a ostrzeżenie dla graczy którzy od serwera chcą więcej niż tylko expić i ulepszać przedmioty.

Daj jakieś dowody wtedy potwierdzające to co mówisz :) wtedy możemy uwierzyć bo na krzywy ryj nic nie ma jak się mówi

Opublikowano

Daj jakieś dowody wtedy potwierdzające to co mówisz :) wtedy możemy uwierzyć bo na krzywy ryj nic nie ma jak się mówi

Nie gram z włączoną kamerą w grze i zdjęć nie robię. Było kilka sytuacji z gildią invisible jak np. Zapisy gildii na turniej były do któregoś dnia, temat został zamknięty przez admina. A nagle temat się otworzył dodali swoją gildie i zamknęli temat. Po 2 ludzie z invisible mogli na TS3 Tevii wchodzić na kanały wszystkich gildii bez hasła.

Odnośnie wojen to najpierw Invisible zmierzyli się z AnalPlanet. Chłopaki z AnalPlanet powiedzieli nam że oni mają eq z nawi nie wszyscy ale Crash i jakiś mental napewno. 

Mówili że na full absie po 160k bił z Duchowego Uderzenia, a Crash swoim archerem bił o 20-30k wiecej od ich archera z full eq i ISem.

Jak dla mnie chore jest żeby administracja grała na serverze i to jeszcze oszukująć w ten sposób.

Udowadniać niczego nie zamierzam kłócić się też nie. 2 Gildie odeszły wczoraj po następnych wojnach z GM gildią odejdą następne jestem pewny.

Opublikowano

Nie gram z włączoną kamerą w grze i zdjęć nie robię. Było kilka sytuacji z gildią invisible jak np. Zapisy gildii na turniej były do któregoś dnia, temat został zamknięty przez admina. A nagle temat się otworzył dodali swoją gildie i zamknęli temat. Po 2 ludzie z invisible mogli na TS3 Tevii wchodzić na kanały wszystkich gildii bez hasła.

Odnośnie wojen to najpierw Invisible zmierzyli się z AnalPlanet. Chłopaki z AnalPlanet powiedzieli nam że oni mają eq z nawi nie wszyscy ale Crash i jakiś mental napewno. 

Mówili że na full absie po 160k bił z Duchowego Uderzenia, a Crash swoim archerem bił o 20-30k wiecej od ich archera z full eq i ISem.

Jak dla mnie chore jest żeby administracja grała na serverze i to jeszcze oszukująć w ten sposób.

Udowadniać niczego nie zamierzam kłócić się też nie. 2 Gildie odeszły wczoraj po następnych wojnach z GM gildią odejdą następne jestem pewny.

Ja tez nie zamierzam się kłócić bo to nie ma sensu . A obecnie tez gram na innym serwerze ponieważ nie chce mi się chodzić co chwile na smoka i dropić perły bo na mapie 100 ładnie lecą ale dużo wiary jest i to bez sens. To jest chore chodzenie na trytona i smoka aby mieć perły mogłeś Andrew zwiększyć sztuki pereł na mapkach jak na 100 a nie trzeba chodzić na żałosnego smoka czy trytona całymi dniami żałosne. A jak Administracja tak postępuje oszukując w grze to mają łanie nasrane w łbie pewnie od isa im się poprzewracało i codziennie liczą pieniążki z isu ile zarobili na dzieciach wysyłających sms :( . NIE POLECAM !!!!! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...