Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
UWAGA: Po godzinie 6:00 należy zaktualizować clienta gry patcherem lub pobrać łatkę aby wszystko działało!

Drodzy gracze!

Informujemy, że dziś (poniedziałek) od godziny 06:00 odbędzie się przenoszenie serwera na nową maszynę. Przerwa potrwa około godziny więc korzystając z okazji na serwer wprowadzimy kilka istotnych zmian:

- możliwość łączenia i handlowania owocem życia

- poprawiony resp razadora

- powiększone sklepy do 80 slotów

- powiększone okno handlu do 24 slotów

- poprawienie bugu związanego z polimorfią

- 100% na zadziałanie NNO (po odbugowaniu tarczy)

- zmiany w sklepach u NPC

- dodanie bryłki o wartości 50kk

- zwiększenie leczenia oraz innych skilli szamana healera

- do NPC zostały dodane surowce budowlane umożliwiające budowę budynków gildii
Opublikowano

Brak zainteresowania? chyba Ci sie serwery pomyliły..

Wejdz na strone is****.pl i zobacz ile graczy ( wez pod uwage podkrecony licznik )

Jezeli byloby zainteresowanie to obiecany 'update' ( max 255lv, itd...) by byl. Nadal jest 250lv, dziala tylko 1 kanal.

P.S. Chyba Tobie sie serwery pomylily..

To mój były wspólnik, który w tym projekcie nie jest w teamie i spamuje z multikont, że nie poleca...

I tu sie mylisz, nigdy nie bylem twoim wspolnikiem. A co do twojego serwera 'ishya' wiekszosc wie jak jest, zgarnales kase i tyle. Jedynie co zrobiles to licznik podkreciles.

Opublikowano

Serwer mi się podoba, aczkolwiek nie podobają mi się negatywne komentarze, że eq navi blablabla. Również nie widzę, aby administracja próbowała zdementować te plotki, tak więc mam mieszane uczucia. 

Opublikowano

Serwer mi się podoba, aczkolwiek nie podobają mi się negatywne komentarze, że eq navi blablabla. Również nie widzę, aby administracja próbowała zdementować te plotki, tak więc mam mieszane uczucia. 

Administracja nie musi nic dementować, dopóki nie ma na to dowodów. 

@Top: Przydałaby się ta szpula jedwabiu, bo to ciągłe wpisywanie cen na sklepie jest męczące.

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Administracja nie musi nic dementować, dopóki nie ma na to dowodów. 

@Top: Przydałaby się ta szpula jedwabiu, bo to ciągłe wpisywanie cen na sklepie jest męczące.

Dzięki za propozycję, pomyślimy nad tym przy najbliższej przerwie :)

Opublikowano

Nie próbujemy tego zdementować, bo tylko możemy tym pogorszyć sprawę.

Ludzie zawsze hejtowali i będą hejtować mimo, że nie mają bladego pojęcia o serwerze i administracji.

Lepiej po prostu olać takie sprawy, niż pokazywać, że nas to boli.

Opublikowano

Nie próbujemy tego zdementować, bo tylko możemy tym pogorszyć sprawę.

Ludzie zawsze hejtowali i będą hejtować mimo, że nie mają bladego pojęcia o serwerze i administracji.

Lepiej po prostu olać takie sprawy, niż pokazywać, że nas to boli.

Kilka dni temu mieliśmy wojne z Invisible i jakoś nie zauważyłam, że Craash ma navi czy cokolwiek. Masz racje, tylko winny się tłumaczy. Ulepszajcie serwer, bo gra się super, choć po czasie robi się nudny. Przydałyby się częstsze eventy, z ktorych nie byłoby jakiś super zayebistych nagród, tylko np. specjalne roski, które po czasie nam się skończął, a raz w tygodniu porządny event typu ox/zuo. Byłoby super i chętnie wróciłabym do gry, ponieważ zrobiłam eq i stoję, nic nie robię. Dziekuje z góry! :3

cc623890a8b2c.jpg

Opublikowano

Kilka dni temu mieliśmy wojne z Invisible i jakoś nie zauważyłam, że Craash ma navi czy cokolwiek. Masz racje, tylko winny się tłumaczy. Ulepszajcie serwer, bo gra się super, choć po czasie robi się nudny. Przydałyby się częstsze eventy, z ktorych nie byłoby jakiś super zayebistych nagród, tylko np. specjalne roski, które po czasie nam się skończął, a raz w tygodniu porządny event typu ox/zuo. Byłoby super i chętnie wróciłabym do gry, ponieważ zrobiłam eq i stoję, nic nie robię. Dziekuje z góry! :3

Do mnie również się sapią, że jakim prawem mam prywatną postać, a przecież ja jestem tylko Global Modem..

Niedługo będzie nowa mapa, sety broni oraz zbroi i 250lvl, więc szykuj się.

Udanej gry życzę.

Opublikowano

Do mnie również się sapią, że jakim prawem mam prywatną postać, a przecież ja jestem tylko Global Modem..

Niedługo będzie nowa mapa, sety broni oraz zbroi i 250lvl, więc szykuj się.

Udanej gry życzę.

Najpierw bronie i zbroje na 225 a potem 250 :D można się już powolutku szykować ^^

Opublikowano

­Chłopaki ogarnijcie te perły bo to przesada, całe dnie i noce siedzieć na mapie 100 lvl żeby dropić te je**ne perły.

Metin2list_GIF.jpg

Opublikowano

­Chłopaki ogarnijcie te perły bo to przesada, całe dnie i noce siedzieć na mapie 100 lvl żeby dropić te je**ne perły.

O to chodzi, to ma być Medium EQ.

Jaka frajda z gry, kiedy walisz jedną nockę i masz full itemy?

Opublikowano

Wchodzę rano na serwer a tu patrze jakiś BetaShop, mówię zobaczę co to, a tam cały IS po 0 yang. Jak można było do czegoś takiego dopuścić? Podobno problem istnieje od godziny 1:30 a administracja wyłączyła serwer o 10:15. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Wchodzę rano na serwer a tu patrze jakiś BetaShop, mówię zobaczę co to, a tam cały IS po 0 yang. Jak można było do czegoś takiego dopuścić? Podobno problem istnieje od godziny 1:30 a administracja wyłączyła serwer o 10:15. 

A teraz będzie cofka przez administracji głupotę a ci co w nocy dropili perły to stracą all co dropili na mapie 100 lvl :(. Przez swoją głupotę i cofkę na pewno sporo graczy odejdzie na własne życzenie , administracja to dzieci i szkoda czasu na taki serwer . 

Opublikowano

A teraz będzie cofka przez administracji głupotę a ci co w nocy dropili perły to stracą all co dropili na mapie 100 lvl :(. Przez swoją głupotę i cofkę na pewno sporo graczy odejdzie na własne życzenie , administracja to dzieci i szkoda czasu na taki serwer . 

Większość administracji jest 18+. Jesteśmy ludźmi, więc niestety popełniamy błędy.

Opublikowano

Większość administracji jest 18+. Jesteśmy ludźmi, więc niestety popełniamy błędy.

My też tylko ludźmi ja np całą noc dropiłem perły na mapie 100 aby mieć uzbierałem 2k pereł po każdej i teraz to stracę przez wasza nie kompetencje żałosne . Jeśli stracę eq które wczoraj zrobiłem i te 2k pereł które w nocy dropiłem to na pewno odejdę nie będę czasu marnował na taki syf z tak nie doświadczoną administracją jak wy. Gracze pewnie też połowa odejdzie znając życie jak stracą eq przez waszą głupotę. Pozdro 600

Opublikowano

My też tylko ludźmi ja np całą noc dropiłem perły na mapie 100 aby mieć uzbierałem 2k pereł po każdej i teraz to stracę przez wasza nie kompetencje żałosne . Jeśli stracę eq które wczoraj zrobiłem i te 2k pereł które w nocy dropiłem to na pewno odejdę nie będę czasu marnował na taki syf z tak nie doświadczoną administracją jak wy. Gracze pewnie też połowa odejdzie znając życie jak stracą eq przez waszą głupotę. Pozdro 600

Nie będę Cię tu trzymał na siłę, żegnam. Więcej informacji znajduje się na serwerowym forum, więc tam Was odsyłam! :)

Opublikowano

Nie będę Cię tu trzymał na siłę, żegnam. Więcej informacji znajduje się na serwerowym forum, więc tam Was odsyłam! :)

w dupie mam ciebie i wasze forum pieprzone !!! A najbardziej mam w dupie wasz zasrany serwer i nie kompetentną administracje pozdro jesteś taki moderatorem i cieciem jak cała reszta dupo lizusów .  Straciłem eq i na darmo noc zarywałem i wylane mam na wasz serwer jest dużo innych lepszych i z normalną administracja którzy nie robią takich akcji jak wy

Opublikowano

Witajcie drodzy gracze!

Jak pewnie już zauważyliście - dzisiaj w nocy, tj 21.07.2015 została włączona noc na serwerze. (masło jest maślane)

W grze metin2, po włączeniu nocy pojawia się Pomocnik Zdarzeń, który u nas został zamieniony w Beta Shop,

u którego były dostępne przedmioty z IS'u za 0 yang. Z tego powodu musimy przeprowadzić cofkę do 1'wszej w nocy.

O godz. 12.00 będziecie mogli już spokojnie grać.

Aby wynagrodzić Wam te niedogodności, od 12 będą raty 100% na 12h, dodatkowo:

godz. 20.00 - ZUO

godz. 21.00 - OX

Jeżeli ktoś zakupił smocze monety, zostaną one zwrócone. 

Z poważaniem, Team Tevia.pl

PS. Niestety, lecz itemy/lvl'e itp. NIE ZOSTANĄ ZWRÓCONE!

Opublikowano

Mam pytanie... ile graczy gra na serwerze i czy warto zaczynać ? Czekam na Wasze sugestie.

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...