Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wez cie tego pieprzonego bma znerfcie ja 200 lvl ninja vs bm ktory mnie tylko na ducha poskladal i mu zostalo 40k hp a ja full w niego walilem i te samo eq ....

Opublikowano

Na serverze bardzo fajnie sie gra, jednak ma bardzo duży jeden minus - dungeony. Na smoka powinno się wchodzić samemu. To nie problem go ubić, nawet jak ktoś bije w niego 40-50k. Osobiscie bije Archerem 84k w niego i pada dosłownie w 5 sekund. Proszę nad tym pomyśleć, było by to duże udogodnienie i ukłon w strone graczy.

UggNk9.gif

Opublikowano

Na serverze bardzo fajnie sie gra, jednak ma bardzo duży jeden minus - dungeony. Na smoka powinno się wchodzić samemu. To nie problem go ubić, nawet jak ktoś bije w niego 40-50k. Osobiscie bije Archerem 84k w niego i pada dosłownie w 5 sekund. Proszę nad tym pomyśleć, było by to duże udogodnienie i ukłon w strone graczy.

Trytona zostawimy grupowego, ale na smoka będzie można latać samemu od najbliższego update :)

Opublikowano

Trytona zostawimy grupowego, ale na smoka będzie można latać samemu od najbliższego update :)

A gdybyście zrobili tak, że tryton byłby dostępny pojedynczo, ale zeby przejsc na razadora trzeba miec pt?

cc623890a8b2c.jpg

Opublikowano

Na serwerze gra się bardzo przyjemnie. Serdecznie zapraszam, gdyż liczba graczy się zwieksza.

Jedynym czego mi brakuje, to brak shopów offline. Gdyż ciężko na moim wooden pc odpalić 3 metiny, przez co mam utrudnienie chodzić na dungeony + sprzedawać itemy w tym samym czasie. :(

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Na serwerze gra się bardzo przyjemnie. Serdecznie zapraszam, gdyż liczba graczy się zwieksza.

Jedynym czego mi brakuje, to brak shopów offline. Gdyż ciężko na moim wooden pc odpalić 3 metiny, przez co mam utrudnienie chodzić na dungeony + sprzedawać itemy w tym samym czasie. :(

Aktualnie sklepy offline są bardzo pobugowane a na serwer easy są średnio potrzebne ;p 

Opublikowano

czyli dziś albo jutro tak ? to git :D

a co reszce bd w upade ? 

Bedzie jeszcze wiekszy lvl ? 

Nie, ale naprawa tego biologa bo podobno nadal zbugowany :)

Opublikowano

­a możecie dać te Npcty na mapach jakoś na początek mapy ? 

No nie idzie ich znaleźć bez powiększonej mapy której nie ma. Jest wszystko zrobione aby grę utrudnić :P  

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Co do zbugowanych bonusów u biologa, dziś na drugim koncie wbiłem 200 lvl, po czym wyskoczył komunikat, że bonusy zostały odblokowane. Po czym moje dmg w metiny spadło z 35k do 30k. Myślę, że to jest jeden z problemów zbugowanego biologa. :)

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Aktualnie trwa przerwa, gdzie wam tego biologa W KOŃCU naprawią. Cieszy mnie to, że administracja nie olewa graczy. Odpisują w grze i sa otwarci na propozycje. Na forum był temat, żeby smoka można było solować, ponieważ w dwójke nie ma sensu na niego chodzić(smok jest lajtowy) a dziś już to zmieniają i dają jednoosobowego dungeona. To mi się podoba. W weekend jest turniej gildi, jak chcecie sie ponapier***ać to jeszcze zdążycie eq zrobić :P Wielki plus dla servera oraz administracji

UggNk9.gif

Opublikowano

Drodzy gracze!

Mam przyjemność ogłosić, że już dzisiaj o godzinie 13:20 odbędzie się 15 minutowa przerwa techniczna mająca na celu wprowadzenie nowego update.

Zmiany jakie spotkamy w grze:

- całkowita blokada setek w grze

- na smoka będzie można od teraz chodzić solo

- zmiana nagród dostępnych w tomboli

- każdemu powyżej 200 LVL jeszcze raz zostaną nadane bonusy od biologa. Ja oraz FA testowaliśmy dziś DMG i z testów wynika jasno, że to tabela bonusów błędnie je pokazuje! Bonusy są natomiast prawidłowe (od czas ostatniego przydzielenia, wcześniej rzeczywiście był bug). Bonusy zostaną przydzielone po raz ostatni a ich możliwość odebrania zostanie u Biologa zablokowana (wielokrotne odbieranie może bugować bonusy). Sprawę uważam za zamkniętą i każdy temat związany z tym niby bugiem będzie nagradzany warnem.

Administracja Tevia.pl

Opublikowano

ja gram po trochu dziennie od 1 lipca i jeszcze nie zrobiłem all .

Jak ktoś maniaczy to i sie nie dziwie .

Serwer polecam jest spoko :D tylko monotonnie trzeba łazić na dungi szkoda ze nie ma alternatyw z np proszkami 

Opublikowano

serwer git ale nudny sie robi po 5 dniach jak sie eq zrobu, ja juz wszystko co mozna osiagnalem ale i tak polecam  ;)

jak się gra bez życia prywatnego to przygoda na servie sie konczy po 5 dniach. Sam gram z 10 dni i co prawda mam full lvl i eq max, ale klasowego max eq nie mam. A o to tu chodzi. O klasowe eq i nawalanie się. W weekend będzie turniej gildi więc administracja tez coś ciągle wymyśla, żeby sie zbytnio nie nudzić

UggNk9.gif

Opublikowano

Moim zdaniem powinny być np bossy na mapie 175 z ktorych dropiłyby piaski. Drop tylko z trytona to stanowczo za mało! po kilku dniach robienia tego samego wiekszosc graczy po prostu to pie*doli i odchodzi. Albo stoją w m1 tak jak ja, bo bym chyba sie porzygała jakbym musiała znowu patrzeć na tego trytona...

cc623890a8b2c.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem powinny być np bossy na mapie 175 z ktorych dropiłyby piaski. Drop tylko z trytona to stanowczo za mało! po kilku dniach robienia tego samego wiekszosc graczy po prostu to pie*doli i odchodzi. Albo stoją w m1 tak jak ja, bo bym chyba sie porzygała jakbym musiała znowu patrzeć na tego trytona...

ja czesto po prostu stoje w m1 jak kołek bo nie chce mi sie poraz 200-setny iść w to samo miejsce i robić to samo.

Gdyby była jakaś różnorodność to z większą chęcią ludzie by latali na dungi/bossy a tak drop jest tylko w jednym miejscu.

Bossy powinny być również na mapach takie jest moje zdanie.

I tak wgl to powinna być mapa pod M dodana na każdej mapie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...