Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, iż otrzymaliśmy wiele skarg na temat banów niebawem pojawi się informacja ich dotycząca. Najpóźniej w dniu jutrzejszym, ale pewniej dziś w nocy.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jako, iż otrzymaliśmy wiele skarg na temat banów niebawem pojawi się informacja ich dotycząca. Najpóźniej w dniu jutrzejszym, ale pewniej dziś w nocy.

w pizdu ludzi powyrzucalo ekwipunek no gratulacje...

marzy mi sie cofka. obecnie nie ma dobrego serwera a na taka tevie czekalem z poltora roku. szkoda.

Opublikowano
Drodzy gracze!

W dniu dzisiejszym w godzinach 01:10 - 01:25 odbędzie się przerwa techniczna, która ma na celu wprowadzenie zmian wypisanych poniżej, aby jednak widzieć te zmiany należy zaktualizować klienta patcherem.

- zablokowano używanie "setek" na wojnach gildii

- wzmocniono szamanów, oraz ninję archer'a

- dodano alchemika, u którego będzie można wytw. przetopy do biżuterii na 225 poziom (po zwiększeniu LVL)

- zwiększono zawartość auto-pot

- dodano 8 tys. pkt. many do runy inteligencji

- zmieniono tabelę kar

- wprowadzono JEDNORAZOWĄ Amnestię (więcej info na forum)

Opublikowano

Na forum serwera jest ta tabela.

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

Zmieniam co nieco zdanie na temat administracji, zobaczymy jak to będzie dalej wyglądać. Nareszcie zostali zbanowani dotychczas bezkarni złodzieje którzy tym się chwalili. Co prawda jeden na forum drugi na TS ale zawsze coś:)

76850510776398929155.png

Ten najbardziej zachwalający się tym że okradł i chwalił sie tym po całym forum. Drugi zaś(najduch) na TS:)

Nie można było tak rozwiązac sprawy od razu? nie było by takich niesmaków jakie teraz zostaną.

Opublikowano

Zmieniam co nieco zdanie na temat administracji, zobaczymy jak to będzie dalej wyglądać. Nareszcie zostali zbanowani dotychczas bezkarni złodzieje którzy tym się chwalili. Co prawda jeden na forum drugi na TS ale zawsze coś :)

76850510776398929155.png

Ten najbardziej zachwalający się tym że okradł i chwalił sie tym po całym forum. Drugi zaś(najduch) na TS:)

Nie można było tak rozwiązac sprawy od razu? nie było by takich niesmaków jakie teraz zostaną.

Administracja nie ponosi odpowiedzialności za kradzieże, ale Ci panowi obnosili się tym że okradają ludzi dlatego dostali bany.

Opublikowano

Tylko dziwne że kilka kont zostało okradzione, i skąd ktoś te dane miał?

Jeżeli Virusy a w nich także malware-gen których w cliencie nie ma jednak są ? :D

Opublikowano

Zmieniam co nieco zdanie na temat administracji, zobaczymy jak to będzie dalej wyglądać. Nareszcie zostali zbanowani dotychczas bezkarni złodzieje którzy tym się chwalili. Co prawda jeden na forum drugi na TS ale zawsze coś :)

76850510776398929155.png

Oceniasz pracę Administracji pozytywnie tylko dlatego, że zbanowała osobę, której nie lubisz?

Wybacz ale jak masz pisać takie idiotyczne opinie to lepiej dowal nam hejta na klatę, bo takie słowa nie są nic warte.

Opublikowano

Tylko dziwne że kilka kont zostało okradzione, i skąd ktoś te dane miał?

Jeżeli Virusy a w nich także malware-gen których w cliencie nie ma jednak są ? :D

To wina tego że ludzie robią pasy takie same jak na innym serwerze :)

A wirusów nie ma tylko masz problem z antywirem ;]

Opublikowano

To wina tego że ludzie robią pasy takie same jak na innym serwerze :)

A wirusów nie ma tylko masz problem z antywirem ;]

To wytłumacz mi parę rzeczy:

1. Virusy w kliencie wykrył Virus Total

2. Malware-Gen nie tylko u mnie został wykryty ale także u wielu innych osób

3. Dlaczego konto zostało okradzione akurat w tym dniu, w który wypowiedzieliśmy "wojnę" administracji za zbanowanie PussyLover'a

4. Hasło do konta było całkowicie inne, nie używane na żadnym innym serwerze ani portalu (jako, iż serwer się podobał postanowiłem się lepiej zabezpieczyć w kwestii hasła)

Opublikowano

Można poprosić tutaj tabele kar?

/// Moje konto o nicku "PussyLover" zostanie odbanowane?

Bardzo się cieszę, że odbanowane zostało moje konto, gdyż praktycznie żadnych konkretnych powód jego zbanowania nie było gdyż podałem mocne argumenty.

Mimo wszystko serwer polecam, administracja w sumie ... no też poprawiają wszystko szybko, ale niestety nie wrócimy z gildą na serwer, gdyż z niemych powód mój bardzo dobry kolega "Cegła" został okradziony. :/

Widziałem, że również gracz który wszedł na konto wypisywał obrazy do innych graczy, między innymi do mnie gdyż byłem na innym koncie... Administracja powinna sprawdzić LOGI, no ale mniejsza :/

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Jak tu ubic wiedzme ?

Full diably + bossy + rib49sr 20 diably  i nic jej nie schodzi bo sobie zregeneruje a otrucie na nia nie dziala... gg guys

Bossy ubijesz tylko bodym i wp'kiem dziekiuje za taki serwer.

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Moim zdaniem administracja powinna:

1. Cofnąć wszystkie postacie / konta o min. 3-4 dni

2. Zrobić dział / temat na forum by każdy kto został okradziony w sposób włamania na konto mógł się tam wpisać

3. Dokładnie sprawdzić i przeanalizować logi logowania osób które się tam wpiszą.

4. Przeanalizować i dokładnie sprawdzić klienta oraz to co w nim siedzi. 

Opublikowano

do 72 godzin cofnąć . I było by dobrze :D

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Tak - zrobimy cofke bo was okradli/wywaliliście EQ - śmieszne....

Co do tematu:

Drodzy użytkownicy!

Mam przyjemność ogłosić, że już dzisiaj o godzinie 15:00

odbędzie się przerwa mająca na celu wprowadzenie nowego update.

A oto co nowy update wniesie do gry:

▪ Maksymalny poziom 225.

▪ Nowy set biżuterii.

▪ Możliwość wkładania przetopów do biżuterii.

▪ Przetopy wytwarzamy u alchemika, który znajdzuje się na placu w M1.

▪ Expimy dalej na mapie 175.

▪ Nowe metiny zwane Oponami (mapa 175).

▪ Z Opon będziemy zdobywali ulepszacze na nowe EQ.

▪ "Przeklęta strzała" u handlarza bronią, która ma wzmocniony atak fizyczny i magiczny.

▪ Drobne wzmocnienie Archera za pomocą wyżej wymienionej strzały.

▪ Poprawiono opis autopotek.

▪ Pierścień półksiężyca zdatny do handlu.

▪ Dodano Lizaka do IS (5k hp, 10śr, 10um).

Opublikowano

Ale ja mam gdzieś czy wy to zrobicie czy nie

Ja mówię co proponuję, bo to nie chodzi o mnie, to nie jest jeden przypadek.

Nie jeden już pisał że mu konto okradli albo itemy znikały, Ty tego dla mnie nie musisz robić bo ja tam i tak już z ekipą raczej nie wrócę.

Ale ludzi potracicie bo macie to w dupie ;)

Opublikowano

Ale ja mam gdzieś czy wy to zrobicie czy nie

Ja mówię co proponuję, bo to nie chodzi o mnie, to nie jest jeden przypadek.

Nie jeden już pisał że mu konto okradli albo itemy znikały, Ty tego dla mnie nie musisz robić bo ja tam i tak już z ekipą raczej nie wrócę.

Ale ludzi potracicie bo macie to w dupie ;)

Tak będą robił cofke o 3 dni bo Ciebie okradli pozdro :) Możesz nie wracać z ekipom pa ;*

@TOPIC: Wszedł update z 225 LVL

Opublikowano

Tak będą robił cofke o 3 dni bo Ciebie okradli pozdro :) Możesz nie wracać z ekipom pa ;*

@TOPIC: Wszedł update z 225 LVL

a Ty umiesz czytać z zrozumieniem czy jeszcze się nie nauczyłeś?

A z takim podejściem to powodzenia, dłuuuuuugo pociągniecie :)

Opublikowano

Mam pytanie, czy pieczęć Upiornego Wilka (+50% exp) działa prawidłowo? Ja za bardzo nie widzę różnicy...

Nie chodzi tutaj o exp jak za PD z isu tylko o punkty doświadczenia jak w tarczy, dlatego nie widzisz różnicy:)

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Czyli to jest szrot i nie opłaca się tego kupować?

Opłaca się, tylko to nie jest 50% expa tylko szansa na podwójny exp. Więc po zabiciu moba masz 50% szansy na uzyskanie podwojonego expa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...