Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- nie ma układów, jeśli tak sądzisz to jesteś w błędzie, a jeśli masz dówód GM wyleci

- nie ma prawa - za takie pouczanie (groźba banem) jest ban dla niego

- nie ma za to bana ;o

1. Dowodów nie mam ;) Ale znajomości bardzo dobre niektórzy gracze mają z [GM]Hax.

2. Okey ;)

3. Jak to nie? Hax biegał ostatnio po m1 zobaczył, że uderzyłem kilka razy 1lvem jakiegoś 225-230 i do mnie z tekstem ''Uspokój się!'' zresztą nie tylko do mnie..  A od GM taki tekst nie brzmi dobrze albo jak jakiś żart ;)

...

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Dowodów nie mam ;) Ale znajomości bardzo dobre niektórzy gracze mają z [GM]Hax.

2. Okey ;)

3. Jak to nie? Hax biegał ostatnio po m1 zobaczył, że uderzyłem kilka razy 1lvem jakiegoś 225-230 i do mnie z tekstem ''Uspokój się!'' zresztą nie tylko do mnie..  A od GM taki tekst nie brzmi dobrze albo jak jakiś żart ;)

Bicie 1 lvl w m1 jest uznawane jako "utrudniane gry"... i ciesz się, że bana Ci nie wlepili, chociaż mogli.

Opublikowano

Bicie 1 lvl w m1 jest uznawane jako "utrudniane gry"... i ciesz się, że bana Ci nie wlepili, chociaż mogli.

Nie jest uznawane, a jeśli masz jakieś dowody na temat GM'a to zapraszam na PW :]

Opublikowano

Hahah nie osmieszaj się :D Nigdzie nie jest to uznawane jako utrudnianie gry. Rozumiem bić ciągle, ganiać kogoś na auto ale za 3 hity?

...

Opublikowano

Hahah nie osmieszaj się :D Nigdzie nie jest to uznawane jako utrudnianie gry. Rozumiem bić ciągle, ganiać kogoś na auto ale za 3 hity?

Właśnie chodziło mi o takie ciągłe bicie kogoś...

polecam serwer ; )

Opublikowano
Drodzy Gracze!

Podczas dzisiejszej przerwy technicznej zachodzą następujące zmiany:

- dodano wytwarzanie różnych marmurów

- przetopy do pasów można teraz wytwarzać z różdżek

- usunięto respy razadora na mapie 175

- zmieniono czas respu razadora na mapie 225 do 6 godzin

Zmiany z Razadorami wynikały z tego, iż nikt nie robił na niego dungeonu, ulepek z niego było zbyt wiele i padała przez to gospodarka serwera.

Administracja Tevia.pl

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Robicie coś z tym serwem? Jak tak ma to wyglądać to go zamknijcie nawet teraz... Myślałem, że ten serw nie będzie taki jak inne (miesiąc, dwa i admini maja go w 4 literach) jednak się pomyliłem ;) + nazwa nowego serwera tworzonego przez was jaka będzie? ;)

...

Opublikowano

Robicie coś z tym serwem? Jak tak ma to wyglądać to go zamknijcie nawet teraz... Myślałem, że ten serw nie będzie taki jak inne (miesiąc, dwa i admini maja go w 4 literach) jednak się pomyliłem ;) + nazwa nowego serwera tworzonego przez was jaka będzie? ;)

Masz rację Server dobry lecz admini nie dbają o niego polecieli na hajs i tyle 

Opublikowano

Można powiedzieć ,że serwer oficjalnie padł ...

Kilka osób na nim grywa a admini mają na niego wyjeb*ne...

Pozdrawiam.

80905622020518233637.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czyżby Azurin miał rację? Kurczę jaka szkoda, a taki był fajny serwer na wakacje. XDDDDDDD

Fajnie jest sie teraz pośmiać z idiotów, którzy bronili tego cepa i wydali swój hajs na niego. XDDDD

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...