Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

POLECAM SERWER!

GMOWIE BARDZO TANIO SPRZEDAJĄ ULEPY! TANIEJ NIŻ NA INNYCH SERWERACH! 

// a tak serio, to wszystkie misje zbugowane ale gra się fajnie :)

W jakim sensie zbugowane? 

Pomoże ktoś? 15min temu pobrałam klienta oraz update. Po wypakowaniu ich odpalilam patchera, ktory działał dobrze. Klikając na Uruchom grę wyskakuje mi Błąd. Nie mogę wejść na serwer. Oczywiście pobrałam go jeszcze raz ale nie pomogło2uivjwh.jpg

cc623890a8b2c.jpg

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomoże ktoś? 15min temu pobrałam klienta oraz update. Po wypakowaniu ich odpalilam patchera, ktory działał dobrze. Klikając na Uruchom grę wyskakuje mi Błąd. Nie mogę wejść na serwer. Oczywiście pobrałam go jeszcze raz ale nie pomogło

Pobierz sobie plik d3dx9_42.dll z dll fixer czy jakoś tak to się zwało :)

9pn889.png

Opublikowano

Jeśli ogarniecie wywalanie to zawitam w innym przypadku nie ma sensu 25x ww 24 wywalone :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Pomoże ktoś? 15min temu pobrałam klienta oraz update. Po wypakowaniu ich odpalilam patchera, ktory działał dobrze. Klikając na Uruchom grę wyskakuje mi Błąd. Nie mogę wejść na serwer. Oczywiście pobrałam go jeszcze raz ale nie pomogło2uivjwh.jpg

kolego nie masz directa czy jak to sie pisze wystarczyc wpisac w google -_-

Opublikowano

Jeśli ogarniecie wywalanie to zawitam w innym przypadku nie ma sensu 25x ww 24 wywalone :)

Odp:

Ja robiłem ww z 20 razy i ani razu mnie nie wywaliło, a więc nie wiem o co chodzi :P

Mnie też ani razu nie wywaliło z WW. Jest gdzies latka na pieski?

Łatka na pieski an forum w dziale poradniki.

R9NMs7b.png

Opublikowano

Wina leży po twojej stronie, mnie jeszcze nigdy nie wyrzuciło z WW, mimo iż robiłem ten dungeon wielokrotnie.

Dlaczego nadal wywala z kanałów?

Z tym problemem również się nie spotkałem.

Działa wam strona bo mi nie chce ładować mam error

504 Gateway Time-out

Mam ten sam problem.

@TOP:

Na serwerze się gra bardzo przyjemnie, exp bardzo łatwy, natomiast wbicie ekwipunku wymaga poświęcenia dużej ilości czasu, ogólnie rzecz biorąc POLECAM!

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

K***a no mnie też wywala z ww(ninja sztylety) byłem u tego npc i jeśli chodzi o to aby wziąść skile jeszcze raz to tak zrobiłem i gówno to dało...

Opublikowano

Moim zdaniem na mapce 125lv z metków też powinny lecieć perełki, bo lvl'e 150+ nadal siedzą na mapce 100lv i ksują metki, bo potrzebują perełek...

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Perły masz z wiedźmy, berana i trytona (oprócz metków red las i mapka lvl 100)  więc nie potrzeba zmieniać dropu moim zdaniem.

Opublikowano

Tutaj Pieski + 4 Channele zrobione przeze mnie, nie ma za co, leniwa administracjo... :D 

http://www4.zippyshare.com/v/UyYhNloL/file.html
https://www.virustotal.com/pl/file/c12616c9ff91fcbe7f0ab50d03a5a0dfdb5f0587f1cc8329842cc51042981eb4/analysis/1436277230/ 

Zawartość należy wgrac do folderu /pack

/// 2 minuty roboty :)

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Tutaj Pieski + 4 Channele zrobione przeze mnie, nie ma za co, leniwa administracjo... :D 

http://www4.zippyshare.com/v/UyYhNloL/file.html
https://www.virustotal.com/pl/file/c12616c9ff91fcbe7f0ab50d03a5a0dfdb5f0587f1cc8329842cc51042981eb4/analysis/1436277230/ 

Zawartość należy wgrac do folderu /pack

/// 2 minuty roboty :)

Zrobiłeś te pieski tak jak ma być czy bossy, metki, mounty, npc to też pieski?

Opublikowano

Zrobiłeś te pieski tak jak ma być czy bossy, metki, mounty, npc to też pieski?

Tylko moby pieski, bossy, metki i wgl normalnie widac.

Jeśli tak potrzebujesz to ja mogę wszystko zmienić na pieski xD

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Drodzy gracze!

Zapraszamy Was do brania udziału w konkursie na naszym fanpage na FB gdzie można wygrać smocze monety. Wyniki konkursu pojawią się jutro wieczorem. Jeżeli komuś od jutra w dalszym ciągu będzie wywalało ninję prosimy o kontakt na PW lub TS3.

Administracja Tevia.pl

R9NMs7b.png

Opublikowano

Tevia.pl Nadal wywala z ww/Kiedy ninja bije ze sztyletów? Byłem odebrać skile jeszcze raz i nic to nie dało

Serio nadal Ciebie wywala? W gildii mam dwoch daggerow i nie wywala ich gdy expia z buta z sztyletami. Btw ani razu nie kicklo nas z ww

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...