Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SERWER W 100% NIE POLECAM.Administracja olewa botów.Sam wiem bo grałęm na serwerze ponad 3dni i dziś dopiero dostałęm bana.Wczoraj bociłem od 11 do 18 w m1 i nikt mnie nie zbanował pozdro 600 :).Bambus załatw kogoś plz..Serwer 0/10 

Banują na serwerze, po prostu nie wyrabiają, trochę graczy jest, mogli lepiej to zabezpieczyć tu się zgodzę, no ale cóż..

ps. ReziPlayGamesxD - zaśmiane.

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Banują na serwerze, po prostu nie wyrabiają, trochę graczy jest, mogli lepiej to zabezpieczyć tu się zgodzę, no ale cóż..

ps. ReziPlayGamesxD - zaśmiane.

Tak wiem xD.

Ale wiesz ludu nie ma dużo.Bambus potrzebuje troche Gm-ów do pilnowania.

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Na serwerze będą jakieś patche wprowadzające nowe misje lub jakieś nowe itemy? Czy to raczej serwer nastawiony raczej na tylko drobne techniczne poprawki? :)

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Na serwerze będą jakieś patche wprowadzające nowe misje lub jakieś nowe itemy? Czy to raczej serwer nastawiony raczej na tylko drobne techniczne poprawki? :)

Poczytaj na temat sezonów. Serwer będzie się rozwijał w podobny sposób co PL tylko że z głową.

2 sezon to 99lvl i grota + nowe eq

3 sezon to 105lvl nowe mapy, nowe eq 

Wraz z tym pewnie także nowe misje dojdą

Opublikowano

Ile ludzi?

500+ spokojnie.

Tak wiem xD.

Ale wiesz ludu nie ma dużo.Bambus potrzebuje troche Gm-ów do pilnowania.

Wydaję mi się, że po prostu potrzebują czasu, choć zwerbowanie jednego nowego członka byłoby pozytywne.

Opublikowano

Ja powiem Wam tak 

W momencie jak administracja doda ten obiecany tp do pierwszych miast za przyslowiowe kilka yang wtedy zobaczycie jak ruszy handel :)

ktos wyzej napisal ze 0/10 bo nie banuja botow a jednak dostales bana :) 

tak jak pisalem ktos kto czuje sie niesmiertelny boci na maxa i w koncu otrzyma kare :) jezeli grales 3 dni znaczy ze Ci sie podobalo i prawdopodobnie wrocisz znowu jak zobaczysz ze ludzie przybywaja :)

co wiecej jezeli tak oczerniacie serwer z powodu botow polecam obejrzec "dzien z zycia GM" by Nymfa  i zobaczycie ile tego jest 

nie oceniajcie serwera po okladce a po zawartosci a te oceniam na perfekcyjna 

jezeli administracja by miala wszystko w d***e to by to bylo widac a jednak dzialaja i sie staraja 

co do osob co pytaja o IS 

moje zdanie jest takie ze  pd+rekawiczka = 120sm w zupelnosci wystarcza ewentualnie bojowiec ale to tylko dla leniwych :D chyba ze ten dzik bo ktos pisal ze mozna przekladac na postacie :) mozna tez wszystko z IS  kupic w grze (wczoraj byl lew za 10kk w jinno)

polecam jeszcze raz

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Nie potrzebujecie GM'ów do pilnowania garstki osób grających z kamer modem, wystarczy dział na forum/support w postaci skrzynki na dosyłanie filmów/zdjęć botów. Poważni famerzy, którzy grają na $ wspomagaczach nie będą się tutaj produkować, bo poniżej 2000 online nie ma rentowności, słabe ceny na allegro, niski popyt. Większa liczba osób z uprawnieniami spowoduje tylko zbędne zamieszanie. 

W tym samym czasie startuje kilkanaście serwerów to młodzież dostaje zawrotu głowy, nawet milion reklam na YT nie pomoże, bo grupa docelowa to te same osoby, oglądające tych samych YTrów. Pozdro! 

Interesujesz się kulturystyką, sportem, dietetyką - zdrowemu stylowi życia? Zapraszam na mój Fitness Blog.

Opublikowano

SERWER W 100% NIE POLECAM.Administracja olewa botów.Sam wiem bo grałęm na serwerze ponad 3dni i dziś dopiero dostałęm bana.Wczoraj bociłem od 11 do 18 w m1 i nikt mnie nie zbanował pozdro 600 :).Bambus załatw kogoś plz..Serwer 0/10

Szczegół, że serwer ma ledwo 3 dni. Co do banowania, lecą logi. Automat potrafiłby zbanować niepotrzebne osoby trzecie. W niedziele się nie udzielałem, dzień wolnego mieliśmy, bo od trzech dni mało spaliśmy, pech chciał, że wtedy ustawiliśmy drop szkat blasku (miało w ogóle ich nie być, i już przyszli farmerzy). Dzisiaj było kulturalnie.

50596142255057180250.png

Opublikowano

Ludzi przybywa już ok 1,5k a to nie koniec serwer dopiero się rozkręca widać to chociażby po sklepikach ich też jest już coraz więcej, dużo więcej oby tak dalej a serwer roku na luzie.

Opublikowano

Ludzi jest masa mimo ze w m1 tego nie widac( chociaz jak wczoraj bylo 20 sklepow to dzisiaj juz z 50 bylo ) . Co nie podje expic to po 4 siedza na kazdym spocie na kazdym krolestwie

Opublikowano

Ludzie mówicie że nie ma sklepów bo wszyscy dropią nachapać się nachapać a potem wy*****olić z 5 shopów i jazda . ludzi jest dużo fajny serwerek.

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

Serwer najlepszy na jakim gralem, mozna grac i grac .. Mimo ze mi ciagle pali eq to i tak dalej gram i nie płacze a to że is drogi .. to mi sie podoba, przynajmniej co 2 osoba nie ma dzika/boja itd ;) Na PL macie jeszcze drozszy is i nikt nie narzeka. A balmora tak samo nie padnie tak jak i PL a grac tu warto juz widze na wyzszym lv te wojny itd. A administracja widać ,ze sie stara siedzą w grze, odpisują pomagaja i są gotowi na propozycje . Polecam nic tylko wbijac !

Opublikowano

Tak szczerze, to dawno tam nie byłem, bo dużo graczy odchodziło.

Może zagram. Wprowadzili coś ciekawego, co odróżnia go od innych metinów? Jakoś się wyróżnia?

Warto teraz zaczynać? Jest jakiś sens?

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

Dziękujemy za miłe komentarze, zawsze nas to nakręca i motywuje! :)

Tak szczerze, to dawno tam nie byłem, bo dużo graczy odchodziło.

Może zagram. Wprowadzili coś ciekawego, co odróżnia go od innych metinów? Jakoś się wyróżnia?

Warto teraz zaczynać? Jest jakiś sens?

Dawno..? To jest druga odsłona "S2". Wystartował 3 dni temu :P

50596142255057180250.png

Opublikowano

Serwer spoko,jedyne co mnie boli to drop fms.. MASAKRA

Zagrałem sobie nocke i wydropiłem jakies 30/35 dodan , ALE TYLKO 1 FMS przez całą NOC .

Ubiłem lekko 60/70 bestów i 1 fms no dajcie spokój ;/

Ceny w is są w sam raz bo tak by każdy z bojowcem już latał , a tak za 50zł przelewem można mieć boja i vipa na tydzień :) 50 zł to też nie jest AŻ tak dużo .

Opublikowano

Serwer zrobiony Hard aby Złodziejowi zgadzał sie hajs 
Ja nie zagram z 3 powodów 
Brak nowości jakich kolwiek dangeony ściągnięte z invori s2 ;)
Serwer totalnie pod is i te ceny <3
To serwer Złodzieja a wiecie co złodziej robi 
Dziekuje pozdrawiam ;)

Graczy nawet 1k nie ma a gdy teraz nie ma to juz ich nie przybędzie :)

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Dziekuje pozdrawiam ;)

Ciągle tylko krytykujesz po tym jak dostales bana albo ch uj wie co , jesteś słaby i tyle w temacie.  Wyjdź już .

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Dziekuje pozdrawiam ;)

Cała wypowiedź zabawna ale wzmianka o dungeonach mnie rozbawiła najbardziej.

Z tych dungeonów korzysta każdy serwer z tym że balmora dodała autorskie rozwiązania w postaci zegara i mapy postępów a także min. wyżyna 20lvl, wieża orków 30lvl i pewnie jakieś inne (nie grałem na s1 za dużo) były już na s1 przed invorią s2...

Opublikowano

Dziekuje pozdrawiam ;)

Jeszcze 3 dni temu grałeś, lecz jak cię  zbanowałem za używanie moda zaczynasz krytykować serwer  xD

Tak konczą frajerzy którzy grają na niedozwolonym oprogramowaniu. Czytaj Regulamin Serwera !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...