Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy naprawicie bardzo duży błąd z skrzynkami ucznia ?

Otwierając skrzynke na 5 lvl , mając 20 poziom postaci dostałem tylko itemy za 5 lv a gdzie pozostałe ? Zostanie to oddane ? 

369011438114957985586.jpeg

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Otwierając skrzynke na 5 lvl , mając 20 poziom postaci dostałem tylko itemy za 5 lv a gdzie pozostałe ? Zostanie to oddane ?

To jest specjalnie tak zrobione, aby ktoś na bocie nie wbijał sobie 30 poziomów i otwierał 30 razy szkatę. Trzeba pilnować i co poziom od razu otwierać, chyba to nie jest takie trudne?

Jeśli chcesz to wejdź na TS kanały ogólne pomocy (S2), tam Ci pomogą.

50596142255057180250.png

Opublikowano

A po co Ci drop z tej skrzynki? Na plu juz lepsze rzeczy z niej lecą, tutaj zostały strasznie skopane, 5 pelerynek i 50potów? No super itemki xD

OsoInternational.jpg

Opublikowano

A po co Ci drop z tej skrzynki? Na plu juz lepsze rzeczy z niej lecą, tutaj zostały strasznie skopane, 5 pelerynek i 50potów? No super itemki xD

z pierwszej tylko 5 pele potem co level co raz wiecej az do 30  , + potem lecą wykrywacze metinów jeszcze :) , zresztą co Ty byś chciał są blaski często z nich masz w miarę ogarnięty drop. 

Skrzynie ucznia mają delikatnie pomóc. Jak dla mnie na + . 

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Fajny serwer ale skończyłem własnie przygode z Balmorą s2 ;)

Moja opinia jako gracza

+ Serwer dopracowany 

+ Macie pewność ze nie padnie

+- IS... hmm napisze ze jest drogi ale wiem wiem tak powinno być to hard

- Jedna rzecz jaka mnie zirytowała to przepustki do V2 pająków.

- Według mnie trochę mało ludzi. 

Generalnie serwer polecam

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

z pierwszej tylko 5 pele potem co level co raz wiecej az do 30  , + potem lecą wykrywacze metinów jeszcze :) , zresztą co Ty byś chciał są blaski często z nich masz w miarę ogarnięty drop. 

Skrzynie ucznia mają delikatnie pomóc. Jak dla mnie na + . 

Powinny być jakieś dodania, zmianki tak jak na plu masz. Bez przesady z takim syfiastym dropem, z resztą te wykrywacze metinów są zjebane xD przeważnie prowadzą do rozbitych już metinów :) no ale tak jest na każdym serwie :D

OsoInternational.jpg

Opublikowano

czyli od 19 do 21 jest znów drop szkat blasku i do tego 50% dropu? fajnie bo ceny rosły w górę a na serwerze nie ma jeszcze tak dużo yang aby cokolwiek schodziło :P

Powinny być jakieś dodania, zmianki tak jak na plu masz. Bez przesady z takim syfiastym dropem, z resztą te wykrywacze metinów są zjebane xD przeważnie prowadzą do rozbitych już metinów :) no ale tak jest na każdym serwie :D

to chyba masz problem z komputerem bo zużyłem już ok. 20 takich i ani razu mi się tak nie przydarzyło :P

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Ze wszystkiego nie będzie dodań/zmianek .. dropią ze wszystkich półbosów/bosów /metki/misje - wystarczy :)

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Ktoś mi powie jak wygląda sprawa z robieniem bojowca? Tak jak na PLu?

Opublikowano

ten kd +5 nic nie daje możesz go sprzedać u handlarki nawet za pele nie wymienisz

Nie Ważne Kim Byłeś, Ważne Kim Jesteś a Najważniejsze Kim Będziesz.

Opublikowano

ten kd +5 nic nie daje możesz go sprzedać u handlarki nawet za pele nie wymienisz

Wiem, wiem :D Po prostu pokazuje że są też +5, ale niestety nic z nimi nie można zrobić :D

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Serwer definitywnie polecam  

kontakt z graczami jest 

administracja bardzo pomocna stara sie jak moze 

osoby co wczesniej oczernialy serwer same zaczely grac(widzialem wiadomosci)

wiec zapraszam wszystkich do gry jest Nas coraz wiecej 

moze o eq ciezko(na pozniejszych lvl-ach ale jaki lans w m1)

podkreslam w poczatkowej fazie gry robcie biologa warto

+ sa raty jest drop szkat sa eventy 

POLECAM KAZDEMU 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

grałem na s1  i nawet spoko się grało to i zawitam tu  

post-1016012-0-66629100-1422900021.jpg

http://www.mpcforum.pl/topic/1364385-na-jakim-serwerze-do-cs-16-by%C5%9B-zagra%C5%82a-g%C5%82osowanie-odpowiedzi-pisemna/

zxc

Opublikowano

Mógłby ktoś porównać trudność serwera do jakiegoś już istniejącego? Jak wygląda ulepszanie np fms? Czy jak wbije na +9 to fart? Łatwo o bodzie czy u kowala? Co mniej więcej dropi ze szkat blasku?

Opublikowano

Mógłby ktoś porównać trudność serwera do jakiegoś już istniejącego? Jak wygląda ulepszanie np fms? Czy jak wbije na +9 to fart? Łatwo o bodzie czy u kowala? Co mniej więcej dropi ze szkat blasku?

Głównie ulepszanie u kowala, ale od +5 to wolę bodziami fmsa ulepszać ^^. Na +9 jest 15%, więc trochę trudno. Chyba, że zrobisz lepszy zwój to masz 25/30% więcej.

drop ze szkat masz na stronie głównej.

-Yang,

-Zwój Błogosławieństwa,

-Wykrywacz Kamieni Metin,

-Peleryny Męstwa (10 sztuk)

-Zielone Mikstury (Ś)

-Fioletowe Mikstury (Ś)

-Fioletowa Mikstura +60 do Szybkości Poruszania Się,

-Pieczęć Pancernej Pandy (do szybkiego poruszania się po mapach)

-Wzmocnienie Przedmiotu,

-Zaczarowanie Przedmiotu,

-Eliksir Słońca (m) - autopot,

-Zwój Powrotu Umiejętności,

-Zwój Egzorcyzmu,

-Rada Pustelnika.

tenor.gif

Opublikowano

Ochote mam duza, zeby tutaj zagrac, ale jednak ceny w is duuuuuuzo za duze, a nie mam zamiaru grac bez is  ^_^

Opublikowano

Ochote mam duza, zeby tutaj zagrac, ale jednak ceny w is duuuuuuzo za duze, a nie mam zamiaru grac bez is  ^_^

Nie są takie wygórowane, nie przesadzaj. Bez IS'a też coś ugrasz.

Opublikowano

Nie są takie wygórowane, nie przesadzaj. Bez IS'a też coś ugrasz.

nie są wygórowane? chyba nawet nie wiesz co piszesz, zwykły polski cebulak nie ma szans aby sobie zagrać na full isie.

Opublikowano

nie są wygórowane? chyba nawet nie wiesz co piszesz, zwykły polski cebulak nie ma szans aby sobie zagrać na full isie.

"zwykły polski cebulak" mało na którym serwerze może zagrać full is...

Jeżeli ktoś zaczyna grę to polecam kupić tak

-dzik 20 dni

-dodania/zmianki

-rękawice

Jeżeli nastawiony na exp to polecam także pd.

Kostium/pet to już jak naprawdę chce sie szybko lecieć do przodu.

Opublikowano

SERWER W 100% NIE POLECAM.Administracja olewa botów.Sam wiem bo grałęm na serwerze ponad 3dni i dziś dopiero dostałęm bana.Wczoraj bociłem od 11 do 18 w m1 i nikt mnie nie zbanował pozdro 600 :).Bambus załatw kogoś plz..Serwer 0/10 

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...