Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety polecić nie mogę i odradzam !. Jest to ostry i baardzo trudny hard .. wiele nieudogodnień dla graczy :/. 15 zmianek ( dropiąc je 2 dni) i ani raz hp ? Serio ? No właśnie ! Doputy nie dodacie dodań i zmianek do dropu to powodzenia .. gruby fubu poleciał tylko na kase i tyle ... 

369011438114957985586.jpeg

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer naprawde dopracowany przez co plus ale proponuje abyscie rozwazyli dodanie pierscienia TP  z 3-ma krolestwami to rozwiaze duzo problemow przez ktore nie mozna dobrze handlowac 

+

gdzies wyczytalem ze na misje konna jest 100% wczoraj wykonalem misje i mi nie zaakceptowalo co wiecej jak jechalem do kolejnego punktu natknalem sie na 4 boty z m2bot dropily w pt  to zrzucilem im moje darmowe metki :D  ale zapomnialem sie niestety i zszedlem z konia przez co nie zaliczylo mi misji(wiadome)

ale jak wrocilem do dozorcy byl komunikat ze musze odczekac 24h wiec boty vs ja 1-0 ;/  

z metkami rowniez sie zgadzam gdyz bez rekawiczki z is nawet ku nie leci ;/ 0 fms-ow 0 rib-ow  dropia jedynie jakies badziewia ;/

Mamy zamiar dodać poszczególne, królestwa do pierścienia, ale za taki teleport byłaby pobierana jeszcze ew. symboliczna opłata. Za pozostałe - Nie.

50596142255057180250.png

Opublikowano

Niestety polecić nie mogę i odradzam !. Jest to ostry i baardzo trudny hard .. wiele nieudogodnień dla graczy :/. 15 zmianek ( dropiąc je 2 dni) i ani raz hp ? Serio ? No właśnie ! Doputy nie dodacie dodań i zmianek do dropu to powodzenia .. gruby fubu poleciał tylko na kase i tyle ... 

Taki ten serwer miał być od początku  ,nikt nie mówił , że będzie kurva łatwo :) 

Wlasnie to jest serwer dla twardzieli a nie mięczaków co jak coś spali to zaraz kończą grę , albo coś nie wejdzie ... 

Raz wejdzie raz nie wejdzie w jeden dzień będziesz na + w drugi na minus a jak się poddasz to gówno będziesz miał ^^:)

Pozdrawiam wytrwałych i zapraszam na serwer !!!

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Mamy zamiar dodać poszczególne, królestwa do pierścienia, ale za taki teleport byłaby pobierana jeszcze ew. symboliczna opłata. Za pozostałe - Nie.

wiec zdecydowanie na plus oczywiscie za yang jak najbardziej 

co do 3xup  ja mam buty, branse, naszyjnik 2k hp + dodania i zmianki(nie duzo ale sa)

oraz odradzasz bo serwer hard??? to jest serwer hard :D

Co do osob co sie jeszcze glowia czy zaczac czy nie 

- Bedzie dodany kalendarz eventow 

- robcie biologa dostajecie eq na nizszy lvl +5 bardzo sie to oplaca 

polecam

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Taki ten serwer miał być od początku ,nikt nie mówił , że będzie kurva łatwo :)

Wlasnie to jest serwer dla twardzieli a nie mięczaków co jak coś spali to zaraz kończą grę , albo coś nie wejdzie ...

Raz wejdzie raz nie wejdzie w jeden dzień będziesz na + w drugi na minus a jak się poddasz to gówno będziesz miał ^^:)

Pozdrawiam wytrwałych i zapraszam na serwer !!!

Wielka racja!!

Polecam serwa ^^ hardzik rulez ^^

Opublikowano

Dlatego czekaliśmy na taki hard a mógł on powstać tylko pod szyldem balmory ponieważ daje nam to gwarancje stabilności i jakości dzięki czemu nie musimy się martwić ,że serwer padnie i stracimy mnóstwo czasu ;)

Opublikowano

Fubu raczej zróbcie większy drop na wyżynie, po jakimś czasie pelki będą w sklepikach :)

Tak, zwiększymy drop pelerynek, np gdy wejdą 2 osoby na wyżynę to muszą dropnąć min 200-300 pelek

@ FuBu

na sg jest potrzebne 3x mniej dos. niz na pl.. wiec to nie jest 150% raty :D

u nas są raty 150% ale bez obaw zawsze dajemy raty więc wychodzisz na plus ;]

­Moze dodajcie bodzie za DA?

dobry pomysł, przemyslimy ;]

Ponad 100 bodzi i fms +7 :-D Na WO nie przenosi po kowalu.

wymagany 55 lvl aby isć wyzej, zmniemy opcję od 45 wyżej, a minimalnie od 25 lvl ;]

Opublikowano

15 zmianek w 2 dni ? Zrobiłem 20 w 8 godzin. Dodatkowo z misji lecą zmianki.

Serwer naprawdę godny polecenia. Stabilny i zmiany będą wprowadzane na bierząco. O sezonach przypominam. 

Jest co robić, nie będziesz się nudzić :)

Serwer naprawdę godny polecenia

Opublikowano

Serwer jest stabilny, godny polecenia, przypominam że jest to HARD, zmiany będą wprowadzane sukcesywnie, zarówno na s1 jak i s2 ;)

Jeśli macie jakieś propozycje zmian, napiszcie ;)

Pozdrawiam

i zapraszam do gry.

Opublikowano

Serwer jest stabilny, godny polecenia, przypominam że jest to HARD, zmiany będą wprowadzane sukcesywnie, zarówno na s1 jak i s2 ;)

Pozdrawiam

i zapraszam do gry.

Moglibyście w strażniku wprowadzić darmowy tp do m1 każdego królestwa albo chociaż w pierścionku, usprawniło by to handel

Opublikowano

Pisałem Cię grze o tym i mówiłeś ze zapisales ale przypomnę na wypadek ;p

Za kd dostaje się po 1,2 czy pelerynki. To jest za mało. Proponuje dać wymianę np. Kd +1 10 pelerynek. +2 20 itd

Opublikowano

­

Pozdrawiam

i zapraszam do gry.

Dodajcie serwerowe szkatułki, bo nie ma na czym zarobić szczerze mówiąc odkąd blasków nie ma. I zeby te szkaty w m1 nie leciały najlepiej by botów nie było. Drop zbliżony do szkat blasku tylko bez pieczęci, autopotow i zwojow. Bo gra sie zajebiscie, jednak cięzko jest na cokolwiek zarobić bo przepełnione miasta i kazdy bije metki, bossy... ewentualnie zwiekszcie ich resp

Opublikowano

Od 55 przenosi wyżej ale zmienimy na 45, bo mało osób może iść dalej. To jest ta sama zasada co u Kowala w DT - od 75 wyżej.

A wczoraj trochę odpoczywaliśmy, bo w sumie od trzech dni prawie nie zamykaliśmy oczów, przez co się pojawiło trochę botów.

Tak jak FuBu wspominał, łatwo kogoś wyłapać. Nie mamy autobanowania, bo system może się pomylić gdy osoba ma ciut większe pingi.

Dziś pojawi się kalendarz eventów na ten tydzień.

W tej chwili nie ma co narzekać na dodania, bo Blaski trochę rozwiązały sytuację. Ale wezmę to pod uwagę i przedyskutujemy. :)

Dropnąłem 20 blasków - w tym jedynie wartościowe były 2 bodzie, reszta to yangi, potki i jakieś śmieci. Niestety botów nie mam, więc 200 nie nadropię ;x

Nie polecasz, bo za trudno? To idź na easy.

­

tenor.gif

Opublikowano

Jak gorzej niż na pl'u? 
Mam rozumieć że w dwa dni na plu masz eq wybonowane i możesz wbić 40+?
Nie expiąc tylko bijąc metki mam już 35lvl i eq wybonowane pod 2k hp + bdb fms.

Opublikowano

Tak, zwiększymy drop pelerynek, np gdy wejdą 2 osoby na wyżynę to muszą dropnąć min 200-300 pelek

u nas są raty 150% ale bez obaw zawsze dajemy raty więc wychodzisz na plus ;]

dobry pomysł, przemyslimy ;]

wymagany 55 lvl aby isć wyzej, zmniemy opcję od 45 wyżej, a minimalnie od 25 lvl ;]

cZY TE BOTY KTORE DROPILY W M1 BEDA BLOKOWANE. gOSC SIE CHWALIL NA TSIE ZE DROPNA 300 SZKAT. CZY BEDZIECIE TO TOLEROWAC, CZY ZBANUJECIE MU WSZYSTKIE KONTA, CZYLI TAM GDZIE PRZERZUCAL TE SZKATY ITP, BO YTAK NIE MA SENSU, TEZ MOGE USTAWIC Z 10 BOTOW NA NASTEPNYM DRIOPIE SZKAT...

Opublikowano

moje zdanie jest takie ze jezeli raz dropil i sie nachapal to przy kolejnym dropie szkat administracja mocno sie wezmie do roboty i osoby dostana po IP 

a jezeli ktos raz to zrobil zrobi i kolejny :) i sie spali i na co mu to bedzie ;] 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Jak dla mnie - szkatułki blasku powinny zostać na stałe ale tak :

- Usunąć drop z M1 w celu załatwienia sprawy z botami.

- Zmniejszyć drop 3 krotnie aby gospodarka się nie zepsuła

Dlaczego powinny dropić?

Jest to hard więc jakieś szkatułki serwerowe powinny dropić, a szkatułki blasku będą idealne ze względu na drop egzo, zmianek itp.

Opublikowano

Jak dla mnie - szkatułki blasku powinny zostać na stałe ale tak :

- Usunąć drop z M1 w celu załatwienia sprawy z botami.

- Zmniejszyć drop 3 krotnie aby gospodarka się nie zepsuła

Dlaczego powinny dropić?

Jest to hard więc jakieś szkatułki serwerowe powinny dropić, a szkatułki blasku będą idealne ze względu na drop egzo, zmianek itp.

szkaty serwerowe przyciągną tylko boty które chcą zarobić yang i wystawić na allegro. to już lepiej dodać drop zmianek i dodań na dungeony 30+

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...