Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobre cofam swoje słowa "Polecam" ogólnie teraz napiszę to tak.

Nie polecam serwera,masa botów,która nadropiła tyle szkat blasku,że gospodarka się rozsypała ja normalny gracz co mam teraz powiedzieć jak typek który odpalił 5 botów na dropił w **uj szkat na jedno konto i teraz ma zarobek,a ja się męczę aby zdobyć yangi na głupie ulepszenie itemka,które i tak kowal spali to raz dwa to hard serwer start był 31 stycznia co nie? A już 70 poziomy w topce spoko myślałem że to konkretny hard na długie miesiące ale widać że to kilka dni max... (To nie oznacza że zazdrość czy coś na topce mi nigdy nie zależało i zależeć nie będzie) kolejną rzeczą jest to jestem w dupe z kasą z misji na lvl nie otrzymuje się w ogóle Yang tylko expa gdzie piszę że odrobinę yang się dostaje,kolejną rzeczą jest zbugowana skrzynia pomocy powiedzmy mam 18 poziom a szkata 10 dostanę tylko itemy z 10 poziomu i szkata zasuwa na 18 poziom a co z nagrodami za 11,12,13.... poziom? jeszcze raz nie polecam serwer moim zdaniem i wyłącznie moim zdaniem zasłużył na skreślenie z listy... nie mam zamiaru już wracać może pobawię się jeszcze na balmorze s1 ale 2 odpada tyle w temacie.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem o co kaman, mam wyłączonego antivirusa, komp jest dobry, spelnia wymagania, wszystko picus glancus, a gdy włączam "instalke" to nawet mi się pokazuje. Nawet w procesach nie chce sie to usunąć, chyba że reset kompa. :v

help xD

2e30al1.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie serwer spoko, tylko przydałyby się, żeby na drop zmianki, ku i skrzynki z kd było 100%, bo to głupie, że na 5 metków mam 1 zmiankę -.- Albo jeszcze jak z metka nic nie dropnie, tylko poty...­

+ jeszcze 100% na drop dodania z mini bossów w m2. Lub przynajmniej te 80-90%. Bo dropi z 1 na 5.

tenor.gif

Opublikowano

Serwer oddaje klimat i jest dopracowany w przeciwieństwie do innych serwerów gdzie jest bug na bugu :)

Bardzo polecam bo warto.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Muszę przyznać że serwer jest serio dobry , minusem tego wszystkiego jak dla mnie jest to że Admin po prostu jest nastawiony na pieniadzę . Czemu nie zrobi czytania medali np co godzine ? Bo mi sie wydaje że trzeba robić misje i normalnie tego boja zrobić . Kolejny minus to K.U ale to sie ustabilizuje no i oczywiscie dodania i zmianki z tym też mam problem . Ale to jest HARD i mi to odpowiada , serwer 9/10 . Polecam . Szkoda tylko jeszcze tych gimnazjalistów wyzywających sie , ale tutaj nic nie poradze. 

Opublikowano

Dziś troszkę mi popalił itemów ale mimo to gram ;)). Dopracowany serwer. Fajnie jak by te szkaty blasku dopiły dłużej 

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

Wieć tak pelerynek nie ma po 26lvl, więc ściągacie ze strony kamera w zakładce "inne" Mober

i macie pelerynki za free i to takie które luraja 2x większy obszar, multi hack od kamera tez działa, wiec spokojnie czitujcie, żadnych banów nie dostaniecie.

Na serwer czekałem 6 miesiecy jako ze Legeda "Tradica" powróci a to kompletna kaszana, grajcie lepiej na plu, serio wbijecie szybciej 30lvl, to na pl'u teraz chwila i zawsze mozecie zarobić selajac potem eq na allegro, a tutaj niestety chujnia z grzybnia zawiodłem sie, Caliente pewnie znow dostanie eq od Bambuska, a graczy zamiast przybywać to odchodza.

Opublikowano

Widzę Bambusek popisał się świetnymi zabezpieczeniami. Macie swojego najlepszego technika... 

NA moda nie ma mocnych, ale mamy logi dzięki czemu łatwo wykryć kto na czym jedzie, żaden problem.

Tak sie gra przy GA na WH i jeszcze GA daje itemki :D

http://iv.pl/images/95686507234441652078.jpg

http://iv.pl/images/59114321524455564304.jpg

nie polecam serwera :)

czytaj niżej

mysle ze wiem lepiej za co dostalem roslinki

Dostałeś roslinki  ponieważ miales zbugowana misje niby, sam napisales do GA aby ci pomógł, szkoda że nie pokazałeś całej rozmowy tylko koncówkę.

Dobre cofam swoje słowa "Polecam" ogólnie teraz napiszę to tak.

Nie polecam serwera,masa botów,która nadropiła tyle szkat blasku,że gospodarka się rozsypała ja normalny gracz co mam teraz powiedzieć jak typek który odpalił 5 botów na dropił w **uj szkat na jedno konto i teraz ma zarobek,a ja się męczę aby zdobyć yangi na głupie ulepszenie itemka,które i tak kowal spali to raz dwa to hard serwer start był 31 stycznia co nie? A już 70 poziomy w topce spoko myślałem że to konkretny hard na długie miesiące ale widać że to kilka dni max... (To nie oznacza że zazdrość czy coś na topce mi nigdy nie zależało i zależeć nie będzie) kolejną rzeczą jest to jestem w dupe z kasą z misji na lvl nie otrzymuje się w ogóle Yang tylko expa gdzie piszę że odrobinę yang się dostaje,kolejną rzeczą jest zbugowana skrzynia pomocy powiedzmy mam 18 poziom a szkata 10 dostanę tylko itemy z 10 poziomu i szkata zasuwa na 18 poziom a co z nagrodami za 11,12,13.... poziom? jeszcze raz nie polecam serwer moim zdaniem i wyłącznie moim zdaniem zasłużył na skreślenie z listy... nie mam zamiaru już wracać może pobawię się jeszcze na balmorze s1 ale 2 odpada tyle w temacie.

Boty są sukcesywnie banowane, grasz za chwile cie niema, ;]

1000 blasków/h i nie ma bana... Miałem nadzieję, że będzie pompa jak na początku s1, ale wyszło lipnie!

Ciekawe jaki masz drop z tych blasków, sprawdziłem w bazie i nikt nie ma 1000 blasków na 1 koncie.

ile online na serwerze?

Skąd truta?

Jak exp?

1k+

truta z rippera

exp 150% taki jak na metin sg + raty dajemy na event

Dziś troszkę mi popalił itemów ale mimo to gram ;)). Dopracowany serwer. Fajnie jak by te szkaty blasku dopiły dłużej 

Będzie rozliska eventów, jutro dodamy ;)

Wieć tak pelerynek nie ma po 26lvl, więc ściągacie ze strony kamera w zakładce "inne" Mober

i macie pelerynki za free i to takie które luraja 2x większy obszar, multi hack od kamera tez działa, wiec spokojnie czitujcie, żadnych banów nie dostaniecie.

Na serwer czekałem 6 miesiecy jako ze Legeda "Tradica" powróci a to kompletna kaszana, grajcie lepiej na plu, serio wbijecie szybciej 30lvl, to na pl'u teraz chwila i zawsze mozecie zarobić selajac potem eq na allegro, a tutaj niestety chujnia z grzybnia zawiodłem sie, Caliente pewnie znow dostanie eq od Bambuska, a graczy zamiast przybywać to odchodza.

Ty specjalisto od modów, i tak cię znajdę w grze i zablokuje konto, więc nie namawiaj innych.

Pelerynki będą dostępne, porozmawiamy z Bambuskiem, może dodamy je do handlarki za % ceny albo zwiekszymy drop na wyzynie oraz ilość.

Opublikowano

Fubu raczej zróbcie większy drop na wyżynie, po jakimś czasie pelki będą w sklepikach :)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

­Dodatkowo można by było dodać drop z mobów dodan/zmianek na mały procent, a zeby uniknac botów dodac po prostu opcje '' Czy chcesz podnieść ten item?" i po problemie.  W godzinach szczytu dropic te itemy to masakra w m2...  Albo dodac drop tych bonusów od Doliny Orków w góre, bo wtedy raczej nie dadza rady botami 1lvl ;p

Opublikowano

Podczas włączania gry wyskakuje mi komunikat Themida

A monitor program has been found running in your system.
Please, unload it from memory restart your program.

projekt.jpg

Opublikowano

Podczas włączania gry wyskakuje mi komunikat Themida

A monitor program has been found running in your system.

Please, unload it from memory restart your program.

Możesz dać ss'a z menadżera zadań -> procesy?

Opublikowano

Jak na serwer hard 1k graczy, to bardzo mało, więc życzę powodzenia. 

Niestety nie zawitam. 

Będzie więcej oby oby. Reklama się kręci powoli 

Szkoda że na tak dobrym serwerze tyle ludzi chociaż i tak 1k+ to nie tak zle ale z 2k by sie przydało , ale wytrwali zostaną :)

Dlatego zapraszam i polecam :)

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Ponad 100 bodzi i fms +7 :-D Na WO nie przenosi po kowalu.

Od 55 przenosi wyżej ale zmienimy na 45, bo mało osób może iść dalej. To jest ta sama zasada co u Kowala w DT - od 75 wyżej.

A wczoraj trochę odpoczywaliśmy, bo w sumie od trzech dni prawie nie zamykaliśmy oczów, przez co się pojawiło trochę botów.

Tak jak FuBu wspominał, łatwo kogoś wyłapać. Nie mamy autobanowania, bo system może się pomylić gdy osoba ma ciut większe pingi.

Dziś pojawi się kalendarz eventów na ten tydzień.

Jak dla mnie serwer spoko, tylko przydałyby się, żeby na drop zmianki, ku i skrzynki z kd było 100%, bo to głupie, że na 5 metków mam 1 zmiankę -.- Albo jeszcze jak z metka nic nie dropnie, tylko poty...­

+ jeszcze 100% na drop dodania z mini bossów w m2. Lub przynajmniej te 80-90%. Bo dropi z 1 na 5.

W tej chwili nie ma co narzekać na dodania, bo Blaski trochę rozwiązały sytuację. Ale wezmę to pod uwagę i przedyskutujemy. :)

50596142255057180250.png

Opublikowano

Serwer naprawde dopracowany przez co plus ale proponuje abyscie rozwazyli dodanie pierscienia TP  z 3-ma krolestwami to rozwiaze duzo problemow przez ktore nie mozna dobrze handlowac 

+

gdzies wyczytalem ze na misje konna jest 100% wczoraj wykonalem misje i mi nie zaakceptowalo co wiecej jak jechalem do kolejnego punktu natknalem sie na 4 boty z m2bot dropily w pt  to zrzucilem im moje darmowe metki :D  ale zapomnialem sie niestety i zszedlem z konia przez co nie zaliczylo mi misji(wiadome)

ale jak wrocilem do dozorcy byl komunikat ze musze odczekac 24h wiec boty vs ja 1-0 ;/  

z metkami rowniez sie zgadzam gdyz bez rekawiczki z is nawet ku nie leci ;/ 0 fms-ow 0 rib-ow  dropia jedynie jakies badziewia ;/

1098661510207295168367114346251903210680

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...