Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

isramu nasyła swoją armie zjebów żeby hejtowali :)

Na serwerze gra 1,5k +

zobaczycie za kilka dni ile będzie sklepów w M1

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

ludzi masa na azdym ch.. w m1.. chunjo ciezko solo ubic metka.. dodalbym mozliwosc sprzeday ku u handlary za jakies tam zalozmy 50k.. bo watpie ze sprzeda mi sie w sklepie powtarzalny strzal..

Opublikowano

Tejże FuBon..Wczoraj po 18 zakupiłem aukcje na Allegro, na gg wysłałem dane.

Brył nie mam do tej pory, kiedy będziesz na teamspeaku?

Juz mamy sie smiac?

Co do balmory. Serwer swietny, stabilny i z dobra administracja. Polecam kazdemu :)

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

dlaczego nie mogę wejść na wyżynną przełęcz? wszystko jest na zielono (pt, wejściówka, lv, czas) i jak klikam kontynuuj to nie spełniam warunków. może to być wina tego, że na wcześniejszej przełęczy mnie logło?

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

serwer polecam, jest stabilny i w ogole.

jednak dla mnie to krok w tył w porownaniu do balmory S1 praktycznie pod kazdym wzgledem.

na s1 nie bylo probelmow ze spotami bo byly bardzo duze, a tutaj nawet jak jest wolny spot to i tak jest po kilka grupek tylko.

marmury poli u feniksa tez swietnei funkjonowaly.

zmiana z pierscieniem tez jest bez sensu, jezeli ma byc ogranicznie w jego uzywaniu to niech to bedzie koszt yang.

na pierwszym serwerze tez bylo trzeba sie natrudzic z ulepszaniem i expieniem , jak dla mnie te wszystkie udziwnienia majace utrudnic rozgrywa sprawiaja po prostu,ze jest ona malo dynamiczna i zwyczajnie nudna.

skomentowalbym is, ale jak widze co druga osobe z petem i wierzchowcem (150zl+) to chyba znaczy,ze is jest w porzadku a ja jestem biedny.

czekalem na ten serwer ale obecnie do czasu az sie troche nie rokreci to sobie odpuszczam . pozdrawiam 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Shopów  w jinno już jest dużo a przypominam ,że komunikacja pomiędzy królestwami jest trudna ;) Wiele osób po prostu próbuje popsuć reputacje serwera ;/

Wbijcie na serwer i spróbujcie sobie zbić metki albo poexpić na spotach gdziekolwiek ;)

Opublikowano

Serwer oceniam na 8/10 dobrze dopracowany, przyjemnie się gra przypomina się klimat starego metina ;) Jedyne co mnie radzi w oczy to rzeczy z is'u jeśli idziemy starym metinem to bojowiec do kupienia to lekka przesada :( Ale osobiście polecam ;)

Opublikowano

serwer bardzo dobry, świetne eventy organizowanie przez administracje, nic tylko korzystać. zapraszam i polecam

MJqZLXr.jpg

Widzę Bambusek popisał się świetnymi zabezpieczeniami. Macie swojego najlepszego technika... 

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Hmm myślałem że jednak fajny to serwer ale teraz wiem że to gówno nie serwer...
Jeśli można czitować to odpalam 10 clientów i jadę bez trzymanki ;p./

@Edit
Pan wypowiedź niżej to że człowiek napisał post z zawartością nie oznacza to że tak będzie.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

2x up maja bany :) 

Wczoraj Pisali ,że dają ostrzeżenia jeśli nie przestaną to BAN. Wszyscy "cziterzy" zostali zbanowani 

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

2x up maja bany :)

Wczoraj Pisali ,że dają ostrzeżenia jeśli nie przestaną to BAN. Wszyscy "cziterzy" zostali zbanowani 

No i tyle z ich czitowania :D Ch uj wam dupe :D

Opublikowano

Okey, wytłumaczę Ci...

Więc.. Masz ból dupy, kiedy ktoś wyrazi swoje zdanie, od razu leci 50 argumentów, dlaczego fubu jest spoko i liżesz mu d***, pierdolisz takie głupoty i dążysz do tego, aby pokazać komuś, że jego zdanie się nie liczy i tylko to co ty (tak z małej) gadasz to jest prawda i każdy ma się tego trzymać. Myślisz, że poprawienie kliku literek i to jeszcze błędnie, bo od kiedy emotka jest kropką? o.O  Sprawi, że twoje dziecięce posty pójdą w niepamięć ? Jesteś w błędzie.

Topic.

Fubu, czekam na bryłki na allegro, przecież na pewno są  :(

­

Okey, wytłumacze ci (specjalnie z małej)

Masz ból dupy o to że ktoś ma więcej hajsu, a ty możesz pomarzyć o IS? xDD

Chcesz przez wakacje zarobić na elektronikę, bądź inne gadżety? Skontaktuj się PW :)

Opublikowano

­

Tak sie gra przy GA na WH i jeszcze GA daje itemki :D

http://iv.pl/images/95686507234441652078.jpg

http://iv.pl/images/59114321524455564304.jpg

nie polecam serwera :)

Ewidentnie widać, że dostałeś/dostał on te roslinki za POMOC, pewnie zgłosił cheatera, czy coś... i co w tym dziwnego? Pokaż całą rozmowe, a nie... ja tam propsuje administracje, ze wynagradza osoby które pomagają w zgłaszaniu cheaterów, czy też błędy wypisuja... a wy sie sracie ze juz eq rozdaja, jestescie ładnie biedni umysłowo

Opublikowano

­

Ewidentnie widać, że dostałeś/dostał on te roslinki za POMOC, pewnie zgłosił cheatera, czy coś... i co w tym dziwnego? Pokaż całą rozmowe, a nie... ja tam propsuje administracje, ze wynagradza osoby które pomagają w zgłaszaniu cheaterów, czy też błędy wypisuja... a wy sie sracie ze juz eq rozdaja, jestescie ładnie biedni umysłowo

przyjrzyj sie dokladnie, postac na screenie uzywa wh a obok niej stoi bambusek, zawolal bambuska do siebie, i on z odpalonym wh zgonił na innego gracza ktory stal obok i niewinnie patrzyl

beznazwyzb.png

Ninja Defuse to mój nowy nick.

Zbieram plusy.

Chętnie pomagam w różnych grach, aktualnie gram w

play4free Battlefield

play4free Need For Speed World

Opublikowano

­

przyjrzyj sie dokladnie, postac na screenie uzywa wh a obok niej stoi bambusek, zawolal bambuska do siebie, i on z odpalonym wh zgonił na innego gracza ktory stal obok i niewinnie patrzyl

Nie duzo moge wywnioskować z tych screenów, bo w koncu to screen, ale skoro bambus zobaczył, ze gośc ma WH to pewnie dostał ostrzeżenie, bo koniec końców też pomógł złapać innego cheatera.

Opublikowano

1. roślinki mogłeś dostac bo np. zbugowała ci sie misja u biologa

mysle ze wiem lepiej za co dostalem roslinki

beznazwyzb.png

Ninja Defuse to mój nowy nick.

Zbieram plusy.

Chętnie pomagam w różnych grach, aktualnie gram w

play4free Battlefield

play4free Need For Speed World

Opublikowano

mysle ze wiem lepiej za co dostalem roslinki

nieudana próba oczernienia serwera ^^

szkoda tylko, ze dopiero teraz bierzecie się za boty

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...