Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fubon pytam kazdego w grze , ale nikt nie wie to Ty mi powiedz - jak wejsc na wyzynna przelecz? Skad przepucha itd? Bo w prezce nie ma o tym wzmianki

sygna2.png

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fubon pytam kazdego w grze , ale nikt nie wie to Ty mi powiedz - jak wejsc na wyzynna przelecz? Skad przepucha itd? Bo w prezce nie ma o tym wzmianki

Należy zdobyc przepustkę która dropi w m2 z best kapitana , udajesz się na pustynie, szukasz strażnika od wyżyni, robisz party 2 osobowe i lecisz ;]

Opublikowano

ty możesz polecać ale swoją nore w której siedzisz 24/7 z wózkiem przyjebali cie do podłogi i dlatego przykre ;( 

Już skończyłeś płakać wraz z kolegom Heniem mechanikiem? to tylko gra a płaczesz jakby Ci zabrali cukierka ;<

Bardzo dobrze, że banują kretynów którzy nie potrafią uczciwie grać ;-)

Opublikowano

­Ale wy pierdolicie smuty to głowa mała, a większość to osoby co dostały perma pewnie :-)

Na serwerze się gra dośc fajnie, jednak pare poprawek by się przydało i udogodnień... ale to z czasem pewnie będzie ogarniete.

Dodatkowo administracja jest ciągle w grze i na ts, o pomoc nie trudno. I nie płaczcie ze trudno, czy cos... wystarczy misje robic :p

Polecam ;)

Opublikowano

Należy zdobyc przepustkę która dropi w m2 z best kapitana , udajesz się na pustynie, szukasz strażnika od wyżyni, robisz party 2 osobowe i lecisz ;]

Z bestów na orkach też oczywiscie leci :) ? I dzieki za odp

sygna2.png

Opublikowano

Z bestów na orkach też oczywiscie leci :) ? I dzieki za odp

nie leci tylko z best kapitana ale od graczy mozesz kupic okolo 100k kosztuje juz 

na serwer zapraszam hejt tylko pomoze :)

co do osob co sie dygaja bez IS grac ja gram i dobrze mi idzie jest ciezko ale to motywuje aby cos robic ulepszac itd

zarobek jest spoko masz nizszy lvl? drop ulepki co z tego ze ktos wbil 75 bedziesz mial helm z v2 :)

dzisiaj w jinno m1 byly do kupienia wierzchowce po 10-8kk  wiec mysle ze mozna sie wybic bez ladowania w is 

zapraszam

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Fubuś gdybyście mieli zabezpieczenia rodem z Pompymt2 czy innych serwerów to wiedz że zamiast tych 800 osób grałoby 500 . Ludzie pokupili już to co mieli w IS i teraz tylko szalona topka robi ci portfel . Ręka reke myje , ja osobiście ci życzę jak najlepiej , nie wiem czy jesteś uczciwy o nic Cie nie posądzam. Ale zrozum jedno , pieniadzę to nie wszystko , czemu nie dodasz czytania medali co 3H? bo by sie nie opłacało dla twojej kieszeni. Exp jest jak na SG , denny i monotonny , dropi dużo badziewia mało konkretów , yangi ludzie nabijają na botach po nocach , a sama rozgrywka charakteryzuje sie ,, wypad noobie ,, na czacie i kilkugodzinnym wyzywaniu sie . Serdecznie pozdrawiam i mam nadzieję że obudzisz sie w czasie . 

Opublikowano

Tylko ja mam taki słaby drop, że na 10 kapitanów żadnej przepustki?

tenor.gif

Opublikowano

Nie poda przekrętu bo kur wa nie ma tu żadnych przekrętów :)

Zera tak piszą tylko .

Przekręty byli tylko nie na tej odsłonie. Za kilka tyg i tutaj się pojawią.  Na chwilę obecną serwer polecam.

IDcncno.png

Opublikowano

Serwer fajny, przypomina stare czasy, ale dotarłem do momentu kiedy mogę robić konia i co? I się k***a zawiodłem. Typowo nastawione pod IS. Misja konna zrobiona, czas oczekiwania na obrazek 24 h. Jakoś przebolałem. Dzisiaj podchodzę do stajennego, wziąłem misję i przypadkowo zsiadłem z konia..... Czas oczekiwania na kolejną misję 24 h. Ja się pytam, czy was pojebało? Dwa tygodnie mam robić konia bojowego?? A ktoś kto wyda sobie 20/30 zł może zapierdalać na bojowcu od 1 lvl'a ? Gdzie tu jest sens gry?

Opublikowano

Fubuś gdybyście mieli zabezpieczenia rodem z Pompymt2 czy innych serwerów to wiedz że zamiast tych 800 osób grałoby 500 . Ludzie pokupili już to co mieli w IS i teraz tylko szalona topka robi ci portfel . Ręka reke myje , ja osobiście ci życzę jak najlepiej , nie wiem czy jesteś uczciwy o nic Cie nie posądzam. Ale zrozum jedno , pieniadzę to nie wszystko , czemu nie dodasz czytania medali co 3H? bo by sie nie opłacało dla twojej kieszeni. Exp jest jak na SG , denny i monotonny , dropi dużo badziewia mało konkretów , yangi ludzie nabijają na botach po nocach , a sama rozgrywka charakteryzuje sie ,, wypad noobie ,, na czacie i kilkugodzinnym wyzywaniu sie . Serdecznie pozdrawiam i mam nadzieję że obudzisz sie w czasie . 

czytanie medali odbywa sie 3-6h :) na poczatku bylo 6 ale juz to dawno zmienione zostalo ;] nie wiem czemu tak bardzo oczerniacie serwer a nawet nie wiecie co jest piec ;] exp jest tak jak na harda przystalo+ sa raty w eventach + drop szkat

teraz  co do pompy tak sie nia podniecacie a widzieliscie chociaz tam jednego admina  

bug na bugu bugiem pogania co wiecej chcesz wiecej przekretow pompy?

zakaz reklamowania aukcji allegro na ts pompy ale jednak Nikolas(top1) ma pozwolenie 

wiecej przykladow? Armenia bugowal sm-y zostal zbanowany po czy odbanowany po pewnym czasie :)

kilka postow wyzej Fubu napisal ze jezeli osoba na Modzie weszla by na ts-a i pogadal moglaby dostac UB jakis gest zrobil ale Wy nie potraficie docenic 

PS 

nie jestem wyznawca Fubu czy tez Isamu gram na obu serwerach i moja opinia jest bezstronnicza ale czy grajac na pompie widzieliscie jakiegos admina???

jest Ink(wykonuje kawal dobrej roboty z zabezpieczeniami) wiec ludzie jak chcecie to grajcie zapraszam jak nie chcecie to po co sie wypowiadac???

PRZYPOMNE ZE TO SERWER FUBU I BAMBUSKA 

to ze cos sie dzialo na s1 nie oznacza ze tu tez musi 

UP TEZ TAK MIALEM ALE SPRAWDZAJ BO TO BLAD MISJI JEST  OD 3H DO 6H BEDZIESZ MOGL ROBIC MISJE WIEC NIE DYGAJ MIALEM TO SAMO :p

Opublikowano

Narzekacie na ten IS no ale sami powiedzcie, który serw nie jest nastawiony pod zarobek? każdy kto stawia serwer to z myślą że zarobi coś kasy + wiadomo, że trzeba opłacić maszynę :)

Opublikowano

Ale niektórzy mają ból dupy że ktoś potrafi zarobić...
Za kilka dni koniec ferii, zacznie im się szkoła i będą mieli mniej czasu na płacz tutaj. 
Zastanawia mnie co motywuje cebulę do tego aby wchodzić do tematu, pisać kolejny raz swoje głupoty i żale po banie...trzeba postępować jak z dzieckiem, olać i samo się zniechęci.

Opublikowano

Ale niektórzy mają ból dupy że ktoś potrafi zarobić...

Za kilka dni koniec ferii, zacznie im się szkoła i będą mieli mniej czasu na płacz tutaj. 

Zastanawia mnie co motywuje cebulę do tego aby wchodzić do tematu, pisać kolejny raz swoje głupoty i żale po banie...trzeba postępować jak z dzieckiem, olać i samo się zniechęci.

Teraz to Ty powinieneś dostać bana za post nie na temat. Ferie niektórym się dopiero zaczęły a niektórym skończyły :> Z tym koniem to trochę przesada ;d Siedzieć 3dni żeby konia zrobić ^^

IDcncno.png

Opublikowano

to wypad na MaciekMt2 albo na szczochMT2 pety jak sie nie podoba

Polecam pójść do psychologa. Mogę nawet zapłacić za niego. Czy itemy z isu można zdobyć w grze ? Jak tutaj jest z klasami ? Balans jakiś jest czy healerem można jakoś expić?

IDcncno.png

Opublikowano

Teraz to Ty powinieneś dostać bana za post nie na temat. Ferie niektórym się dopiero zaczęły a niektórym skończyły :> Z tym koniem to trochę przesada ;d Siedzieć 3dni żeby konia zrobić ^^

Tu są punkty ostrzeżeń których i tak nie dają :D już setki razy powinienem dostać po 5%

Polecam pójść do psychologa. Mogę nawet zapłacić za niego. Czy itemy z isu można zdobyć w grze ? Jak tutaj jest z klasami ? Balans jakiś jest czy healerem można jakoś expić?

U NPC można kupić fryz 800pż +2 losowe bony

Z blasków można zdobyć pandę 15minut (można bić - metka ubić to miniuta - znaleźć metka to już problem a resp jest przyśpieszony)

Lvl konia robi się co 3/6h 

W sklepach można znaleźć przedmioty z is np. bojowiec

Dodania i zmianki także można zdobyć z gry

Zawsze da się expić każdą postacią. Dobra broń, bony i będziesz ogarniał lepiej niż niektórzy wp/bodym.

W tą niedzielę ma być OX i prawdopodobnie do wygrania pet.

Opublikowano

up jest tak jak na normalnym hardzie jezeli bedziesz mial eq to mozesz expic na lajcie 

wszystkie itemy z is mozna kupic od graczy + wiekszosc tych itemow dropi z blaskow np powrot skilla 

przyklad dzik w jinno m1 za 8kk :) 

Opublikowano

Jutro 19-21 drop szkaty, w sobote cały dzien drop szkat.

Z bossów/ metinów / minibossów dropią zmianki i dodania, więc jeśli sie chce można łatwo zarobić

Opublikowano

Serwer z*******y. Wszystko ladnie ludzie opisuja up. Duzo gra osob. Metka troszke trudno znalezc, a jak juz to jest przy nim 2-3 typow. Expowiska na bo wszystkie zajete ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...