Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FuBu robi kolejne kur wa przekręty zbanował mi x3 konta 55 lv 52 i 35 oczywiście małych nie zbanował dlaczego Powód jego był taki "Bo Tak" na ts mam rozmowe grubas j****y 

Serwer DNO DNO ! NIE POLECAM Jak chcecie byc wyruchani  

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie widzisz co napisalem? Wylaczyc drop z m1, z czego boty nie będą dropić...

w m2 i dolinie też będą bocić, na conc*rdii bocili :P

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

i dobrze j*b*ac boty. nigdy nie ma bana za free. trzeba nie bylo uzywac kamermoda.

ps. usuncie drop blaskow w m1, bo pelno botow.

na 40 lvl-u z pieskow dropily blaski xD

Opublikowano

Serwer totalnie IS dla dzieci Fubona.

Gromadka osób spamuje, jaki to serwer dobry spamując o jednym i tym samym.

FuBu 3 dzień czekam na bryły, zapłaciłem nick wysłałem i miałeś dać. Brył się nie doczekałem, na GG nie odpisujesz.

Także masz tu reklame serwera, nie trzeba było sprzedawać na lewo brył.

Heniek.

Opublikowano

FuBu 3 dzień czekam na bryły, zapłaciłem nick wysłałem i miałeś dać. Brył się nie doczekałem, na GG nie odpisujesz.

ty jestes jakis pierdolnie*y? czy udajesz? wypier*alaj na ta pom*e lub sravie.

Opublikowano

FuBu robi kolejne kur wa przekręty zbanował mi x3 konta 55 lv 52 i 35 oczywiście małych nie zbanował dlaczego Powód jego był taki "Bo Tak" na ts mam rozmowe grubas j****y 

Serwer DNO DNO ! NIE POLECAM Jak chcecie byc wyruchani  

jestes na tyle idiotą żeby czitować, to teraz masz

Stay Trippin.

Opublikowano

Za pierwszym razem nie było śmieszne, teraz też nie jest. Nie ma bryłek na serwerze. Możesz wyjść.

tenor.gif

Opublikowano

Ile online Opłaca się grać ? Jak na początek zarobić itd.?

Online 1k+

Opłaca się grać, serwer stabilny oraz zostają wprowadzana zmiany które proponują gracze.

Zarobić możesz np. bijąc mini bossy w m1/m2, bijąc metki, dropiąc marmurki, medale, ulepki.

Jeżeli ktoś ma zamiar kupić bojowca to polecam lepiej wydać SM na dzika wojennego ponieważ można wierzchowca przekładać i jest bon +20% na potwory.

Opublikowano

Nie opłaca sie grać  FuBu grubas j****y kradnie znów 

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Mi się gra bardzo przyjemnie, jedyne co mnie denerwuje to te dzieci piszące że fubu kradnie, albo że serwer jest lipa, i zamiast się wylogować i skasować clienta to spamują tak 2godziny. Czas na czytanie KU dalbym 3h-4h, bo te 6 to za dlugo :(

OsoInternational.jpg

Opublikowano

przy kolejnym evencie szkat blasku musicie koniecznie usunac je z m1, do ludzi co sobie smigaja na kamerze czy innym modzie nic nie mam, ale jak chlop odpala sobie 10 mc i nakurwia 1000 szkat na godzine to cos jest nie halo, najlepiej ten drop ustawcie od nie wiem 30-40 lvla, jak zbanujecie takiego peta to nie zrobi 10 nowych charow za szybko

Opublikowano

Żal dupe ściska , że bana dostaleś za czitowanie . 

Możesz wyjść.

Ale to że gruby kradnie to swoją drogą, ja nawet w metina już nie gram bo nie ma żadnego fajnego serwa. Ravia też zeszła na psy, 2 serwer miał być medium a dali harda nic nawet nie zmieniając...

W gdańsku kradną i bd kradli tego nic nie zmieni, puki gruby bd anonimowy to będzie kradł i się nie będzie opłacało wbijać na jego serwery, aktualnie nie ma dobrego serwa na który warto wbić! Wszędzie tylko te nowinki pety itp. a wielu graczy chciało by sobie zagrać na jakimś serwie oldschool. Ja nie gram w metka od jakiś 3 lat i tak naprawdę nie chciało by mi się uczyć jak zdobywać np te pety, jakieś alchemie (czy tam zielarstwo) bo mi się po prostu nie chce i wielu jest takich graczy! W porównaniu do startów serwerów z przed 3 lat to mało ludzi wbiło na serwer bo po prostu co raz mniej gra w to...

Opublikowano

Mi się gra bardzo przyjemnie, jedyne co mnie denerwuje to te dzieci piszące że fubu kradnie, albo że serwer jest lipa, i zamiast się wylogować i skasować clienta to spamują tak 2godziny. Czas na czytanie KU dalbym 3h-4h, bo te 6 to za dlugo :(

Nie ma co się martwić, bo zwoje egzo teraz są dostępne z Szkat. Blasku Księżyca. Trochę graczy też chciało by pojawił się w IS, oraz będą na OX co 3 rundy.

Trzy poprawne odpowiedzi i zwój albo rada. :)

50596142255057180250.png

Opublikowano

Tylko mi nie działa ten obrazek event.png? Net niby 15mbps, a się nie wczytują ;x

Taka propozycja: drop blasków dajcie od np. 20-25lvla i zablokujcie respienie metinów w m1 i m2, bo używasz wykrywacza metinów, jedziesz, a tu metin upadku ._.­

tenor.gif

Opublikowano

Posłuchaj mnie niedojebany człowieku..

Napisałeś w tym temacie blisko 20 postów w tym żaden nie na temat. Powiedz nam wszystkim jakie masz kompleksy to spróbujemy Ci pomóc bo Twoje zachowanie nie wynika ze złego wychowania lecz z bezwartości człowieka. Chcesz się dowartościować to znajdz jakieś hobby (poza hejtowaniem)

@topic

Serwerek bardzo fajny, a jezeli komuś się coś nie podoba to niech złoży na forum balmory swoje sugestie w tej sprawie i jeżeli zostanie to uznane przez liczne grono osób Bambus3k & FuBu coś zdziałają.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Możesz dać ss'a z menadżera zadań -> procesy?

Już sam doszedłem co było przyczyną,ale dzięki za pomoc.

projekt.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...