Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@FuBu° mógłbyś się tutaj wypowiedzieć czy ktoś pilnuje wymian EQ na tym serwerze za np. skiny w grze cs go ? 

Nie bierzemy odpowiedzialnosci za wymiany typu: equ & konto za jakieś smieszne skiny, psc, czy konta w lolu i innych badziewiach.

Serwer ma 4 dni a ty już konto wymieniasz? lol

Opublikowano

Jeszcze 3 dni temu grałeś, lecz jak cię  zbanowałem za używanie moda zaczynasz krytykować serwer  xD

Tak konczą frajerzy którzy grają na niedozwolonym oprogramowaniu. Czytaj Regulamin Serwera !

Grubasie tak cwaniakowałeś że taki serwer bardzo dobrze zabespieczony a tutaj zwykłe wh mobber kamer mod chodzi :)

Prosze o to kamer mod wystarczy wkleić moda sf 2012 dodac to co jest serwer info i grac na modzie 

http://www.mpcforum.pl/topic/1363528-balmora-s2-kamermod-pompamt2/ :)

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Mogłeś przyjsc na teamspeak, porozmawiać, przeprosić, obiecać poprawę, dał bym ci szanse i unbana ;)

Opublikowano

Mogłeś przyjsc na teamspeak, porozmawiać, przeprosić, obiecać poprawę, dał bym ci szanse i unbana ;)

Hahahah, przeprosić kogo? Serwer? A może Ciebie zlodziejaszku xD pokaż ile gra osób, bo 1k jest wątpliwe no ale kto wie

Opublikowano

Nie bierzemy odpowiedzialnosci za wymiany typu: equ & konto za jakieś smieszne skiny, psc, czy konta w lolu i innych badziewiach.

Serwer ma 4 dni a ty już konto wymieniasz? lol

Raczej mu chodziło o to, że On dałbym tam za coś tu.

Opublikowano

Hahahah, przeprosić kogo? Serwer? A może Ciebie zlodziejaszku xD pokaż ile gra osób, bo 1k jest wątpliwe no ale kto wie

Gra gra sporo osób i nawet dochodzą , wieczorkami dość duży ruch już jest : ) 

Zresztą serwer ma dopiero 4 dni :) 

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Serwer zrobiony Hard aby Złodziejowi zgadzał sie hajs 

Ja nie zagram z 3 powodów 

Brak nowości jakich kolwiek dangeony ściągnięte z invori s2 ;)

Serwer totalnie pod is i te ceny <3

To serwer Złodzieja a wiecie co złodziej robi 

Dziekuje pozdrawiam ;)

Graczy nawet 1k nie ma a gdy teraz nie ma to juz ich nie przybędzie :)

"Nie zagram" a kilka dni temu post, że dostałeś bana xD xD xD

A z tymi dungeonami przyje*ałeś jak Hanka w kartony.

tenor.gif

Opublikowano

Grałem wbiłem 25 level ale jak zobaczyłem jaki lvl wbili w tym czasie osoby na petach, innych tego typu gównach to mi sie grać odechciało ;) Nie wbije na serwer już raczej nigdy wiecej

kwwLI6C.png

Opublikowano

Serwer zrobiony Hard aby Złodziejowi zgadzał sie hajs 

Ja nie zagram z 3 powodów 

Brak nowości jakich kolwiek dangeony ściągnięte z invori s2 ;)

Serwer totalnie pod is i te ceny <3

To serwer Złodzieja a wiecie co złodziej robi 

Dziekuje pozdrawiam ;)

Graczy nawet 1k nie ma a gdy teraz nie ma to juz ich nie przybędzie :)

PROSZE ZBANUJCIE GO :(( Napisał już z 50postów w tym temacie, każdy oczerniający serwer bo dostał bana. No masakra z takimi ludźmi.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Grałem wbiłem 25 level ale jak zobaczyłem jaki lvl wbili w tym czasie osoby na petach, innych tego typu gównach to mi sie grać odechciało ;) Nie wbije na serwer już raczej nigdy wiecej

Po prostu grac nie potrafisz.Mam 75lv a nie mam żadnego peta ;)

Opublikowano

Po prostu grac nie potrafisz.Mam 75lv a nie mam żadnego peta ;)

A ty taki wielki pro, gdzie nie wychodzisz z domu tylko siedzisz 24/7 przed komputerem grając na balmorze. :v Jesz czasami? :v

Tak btw, to gdzie jest to 1k osób? Na ch1 w m1 na 2,3,4, ch pustki m1 3 sklepy, czy cztery. Shinsoo to samo. Specjalnie chodziłem po mapach, w m2 to samo, pustki.

Maksymalnie 500graczy, nie ma 1,5k czy 1k+. Gdyby tak było, byłby ruch nawet na spotach w m2 a nie ma. ;- )

2e30al1.jpg

Opublikowano

A ty taki wielki pro, gdzie nie wychodzisz z domu tylko siedzisz 24/7 przed komputerem grając na balmorze. :v Jesz czasami? :v

Tak btw, to gdzie jest to 1k osób? Na ch1 w m1 na 2,3,4, ch pustki m1 3 sklepy, czy cztery. Shinsoo to samo. Specjalnie chodziłem po mapach, w m2 to samo, pustki.

Maksymalnie 500graczy, nie ma 1,5k czy 1k+. Gdyby tak było, byłby ruch nawet na spotach w m2 a nie ma. ;- )

sajko kiecola / malysza / isamu, j e b a ć.

Opublikowano

Chyba Ci się kolego pomyliło, że ktoś siedzi przed kompem 24/7, bo o ile dobrze wiem dziś jest "Wtorek". Dzien roboczy ludzie chodzą do szkoły oraz ludzie do pracy.  Mamy godzine 11, czego Ty się k***a spodziewasz, że będzie 400 osob w m1 o 11 rano w dzien roboczy. 

I te gdybania ile jest graczy ile nie. Mało ci to nie graj.

Opublikowano

Ty się o mnie nie martw na pewno mam lepsze życie towarzyskie niż ty.Nie ma co się dziwić ,że masz wolnego spota o 11  jak ludzie siedzą w szkole

Opublikowano
Mogłeś przyjsc na teamspeak, porozmawiać, przeprosić, obiecać poprawę, dał bym ci szanse i unbana  ;)

Przeprosić, położyć się jak pies aka polak cebulak za granicą i prosić o przebaczenie? Znając życie będziesz wołał przelew za unban.

BuFon wyjdź z domu  bo Isamu dobrze gada hehe

Na serwerze  w pierwsze dni było pewnie 1k, bo był SZAŁ ! ŁAŁ ZAGRAM Z FUBU !!!

Po dniu graczy zleciało, powody pewnie są jasne.. chcesz wydawać w ISA? No to wbijesz w 1 dzień 50+ :)

A dla tych BEZ IS  jest ciężko.. expić  z buta... gdy wszyscy mają konia bo kupili w IS.

Więc zgaduj zgadula, nikt wam nie powie ile jest graczy bo utraciło by to  w oczach "lizodup" :) Dostają pewnie nagrody za dobre spamowanie w postaci rozmowa z FUBU !

ZApewnie gra te 500osób, Ci którzy włożyli w IS i Ci co planują włożyć.

Dziękuje i nie pozdrawiam dzieci FUBU .

Heniek.

Opublikowano

haha FuBu un bana hahah teraz ściemniaj kto chce działającego Moda + dobre wh zapraszam do mnie ;)  FuBu gruba śwonio złodziejaszku unbana to możesz mamie swojej dać aby z kibla wyszła <3

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

Opublikowano

Wbiłem 33 lvl  , siedziałem na pająkach na pustyni , mobberek + wh i jakoś to leci .. no ale dochodzę do wniosku że graczy ubywa, IS jest mega drogi . FuBu zasadniczy problem jest taki że tam nic ciekawego nie ma na tym serwerze . Będę grał z nudów wbijał po 1 lvl dziennie ale po feriach odpadam. Także pozdro.

Opublikowano

Jakoś mi się nie podoba.. rewelacji niema..

Jest ciężko jak na harda przystało :) 

Początku są najtrudniejsze :) 

Wytrwali zostaną .Z nocną przerwą zostało troszkę zmieniona wyżynka , dropi więcej palerynek ,  A jeżeli chodzi o ulepszanie to dali większy % u kowala na bronie 30 lvl typu fms/rib. :) 

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Właśnie na graczy nie narzekamy. :)

A to, że na spotach nie ma wolnych miejsc to oznacza, że ubywa..? A teraz już trochę osób przeniosło się do v1/v2 a i tak w M1 i M2 pełno osób na spotach.

Co do WH to masz trochę racji, my takich delikwentów banujemy. Niestety nie leci to z automatu, bo mogą paść ofiarą osoby trzecie.

50596142255057180250.png

Opublikowano

Wbiłem 33 lvl  , siedziałem na pająkach na pustyni , mobberek + wh i jakoś to leci .. no ale dochodzę do wniosku że graczy ubywa, IS jest mega drogi . FuBu zasadniczy problem jest taki że tam nic ciekawego nie ma na tym serwerze . Będę grał z nudów wbijał po 1 lvl dziennie ale po feriach odpadam. Także pozdro.

Płakać za tobą nie będziemy ;) jednego cheatera mniej ^^

Jest ciężko jak na harda przystało :)

Początku są najtrudniejsze :)

Wytrwali zostaną .Z nocną przerwą zostało troszkę zmieniona wyżynka , dropi więcej palerynek ,  A jeżeli chodzi o ulepszanie to dali większy % u kowala na bronie 30 lvl typu fms/rib. :)

MAsz rację, początki są zawsze trudne, to nie jest serwer dla słabych graczy ;) tylko dla wytrwałych.

Polecam serwer jak najbardziej.

Pozdrawiam

Opublikowano

ty możesz polecać ale swoją nore w której siedzisz 24/7 z wózkiem przyjebali cie do podłogi i dlatego przykre ;( 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...