Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer fajny, przypomina stare czasy, ale dotarłem do momentu kiedy mogę robić konia i co? I się k***a zawiodłem. Typowo nastawione pod IS. Misja konna zrobiona, czas oczekiwania na obrazek 24 h. Jakoś przebolałem. Dzisiaj podchodzę do stajennego, wziąłem misję i przypadkowo zsiadłem z konia..... Czas oczekiwania na kolejną misję 24 h. Ja się pytam, czy was pojebało? Dwa tygodnie mam robić konia bojowego?? A ktoś kto wyda sobie 20/30 zł może zapierdalać na bojowcu od 1 lvl'a ? Gdzie tu jest sens gry?

Z tym koniem mają zmienić ma być inny system z Medalami , ciekawszy i trochę łatwiejszy cierpliwości , zresztą nie trudno wejść na TeamSpeak i się zapytać lub napisać na forum :) , administracja dość często siedzi na TS i praktycznie zawsze jak ktoś ma problem lub jakaś propozycję to zaraz jest  administrator który Cie wysłucha :)

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mogliby zwiekszyć exp 50% na stałe bo dużo ludzi przestalo grać z tego powodu

wiem że klimat itp ale ciężki exp nie przynosi klimatu :)

50% wiekszy i all happy

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

mogliby zwiekszyć exp 50% na stałe bo dużo ludzi przestalo grać z tego powodu

wiem że klimat itp ale ciężki exp nie przynosi klimatu :)

50% wiekszy i all happy

Ludzie już powbijali 75lvl , więc jak widać nie leci tak masakrycznie wolno, ale troche mogliby mimo wszystko podkręcić :P

Opublikowano

Powiedz mi jakie tu jest sens gdzie logika bez dropu z is x2 na 30 min leciało 5 szkat góra 10 a z isem ponad 50 :) i mówi wszystko za siebie teraz 

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Powiedz mi jakie tu jest sens gdzie logika bez dropu z is x2 na 30 min leciało 5 szkat góra 10 a z isem ponad 50 :) i mówi wszystko za siebie teraz 

Logika jest taka, że jak sama nazwa wskazuje x2 drop. A te twoje obliczenia ile co sobie z palca wyssałeś. Nie masz x2 dropu, to się kupuje rekawiczke na 2h, po 300k widziałem i masz na dwie godziny dropienia blasków. Zawsze tak jest, że z isem jest dużo łatwiej i co na każdym serwerze. Tak samo exp nie masz z isa, to kupujesz z gry i expisz. 

Opublikowano

To z 2x dropem ile miałoby lecieć szkat? 15? jednak jakaś korzyść z przedmiotów, które kupi się w IS musi być

Opublikowano
Takie tam ulepszenia.

- wyzyna - dropi więcej pelerynek około 200 na runa.

- więcej dropi KU z bossa Żaby.

- Kowal ma większą szansę na ulepszenie.

- wejście na wyżynną przełęcz od 20 poziomu min 2 osoby w party.

Wieczorem/w nocy mają coś tam zmieniać jeszcze.Administracja pracuje dobrze z tego co widze. :) Obserwujcie forum lub Fb tam jest info zawsze :)

Opublikowano

Dodajcie jakieś drop dużych zielonych potek, bo wiecej na plu zdobęde niż tu. Za bodajże 50 pkt 5 szt to jest sporo za dużo, jak one są na 10 min. 

Zaczyna mnie to denerwować. Za mało jest tutaj % na ulepszanie. Zrobić item na 7 graniczy z cudem. Zobaczyć kogoś z fms+9 to też nie lada wyczyn, a to świadczy, że cięzko cokolwiek tutaj ulepszyć. Tarcze na 61 na +7 chyba w tym roku nie ulepszcze, bo się po prostu nie da. 

Szybciej k***a wbije na plu item na +7 niz tu. Nie wiem k***a co jest grane, ale chciałem wbić tarcze na +8 zjarało i teraz nie mogę jej wbić do +7. 15 bodzi poszło i jest k***a +4. Nie wiem czy jest sens tu grania, jak tu k***a item na +7 się nie da wbić. Do tego te tarcze lecą jak krew z nosa. 7 lvl i 4 szt poleciały.

Opublikowano

Dodajcie jakieś drop dużych zielonych potek, bo wiecej na plu zdobęde niż tu. Za bodajże 50 pkt 5 szt to jest sporo za dużo, jak one są na 10 min. 

Zaczyna mnie to denerwować. Za mało jest tutaj % na ulepszanie. Zrobić item na 7 graniczy z cudem. Zobaczyć kogoś z fms+9 to też nie lada wyczyn, a to świadczy, że cięzko cokolwiek tutaj ulepszyć. Tarcze na 61 na +7 chyba w tym roku nie ulepszcze, bo się po prostu nie da. 

Szybciej k***a wbije na plu item na +7 niz tu. Nie wiem k***a co jest grane, ale chciałem wbić tarcze na +8 zjarało i teraz nie mogę jej wbić do +7. 15 bodzi poszło i jest k***a +4. Nie wiem czy jest sens tu grania, jak tu k***a item na +7 się nie da wbić. Do tego te tarcze lecą jak krew z nosa. 7 lvl i 4 szt poleciały.

Na + 8 jest 20% a na +9 15% , wiem , że kowal zwiększony jest dla itemków 30 lvl i na nie jest 35% na +8 i 25% na +9 ,  moim zdaniem tak powinno być na wszystko i wtedy było by git  na +7 45 %. 

Chociaż z drugiej strony są przecież zwoje co dają +10% więcej i + 15 % więcej .. więc moim zdaniem , jak dla mnie tak jak jest teraz to jest dobrze. 

Ps. Na Plu nie wbijesz szybciej , wydaję Ci się.

A ile się spodziewałeś tarcz ?:) Nie patrz pod kontem mediuma tylko harda.

Opublikowano

Przypominam że jutro od godziny 15:00 do godziny 21:00 jest 2x EXP, 2x DROP, 2x YANG, następna taka okazja powtórzy się dopiero za tydzień xDDD :D

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Przypominam że jutro od godziny 15:00 do godziny 21:00 jest 2x EXP, 2x DROP, 2x YANG, następna taka okazja powtórzy się dopiero za tydzień xDDD :D

a nie exp 50% i blaski? :P

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Jutro jest Exp 50% od 15-21 i Blaski od 19-21... kalendarz masz .. :)

Opublikowano

Jutro jest Exp 50% od 15-21 i Blaski od 19-21... kalendarz masz .. :)

Mój kalendarz się skończył 12.12.2012

@topic

Chodzą tu już ludzie na DT?

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

I jak się Wam gra? Graczy coraz więcej, wszystko idzie według planu. :)

Ktoś ma jakieś sugestie, zmiany, propozycje? Przypominam jutro kolejne wydarzenie!

Więcej na naszym Kalendarzu. :)

50596142255057180250.png

Opublikowano

Dodacie w cliencie aby pisalo ile % na ulepszenie? :) To bardzo sie przyda dodacie ?

Myślę, że wielkim problemem by to nie było. Jeśli chcesz teraz wiedzieć to na +9 jest 15%, wyjątkowo fms ma 25%.

Przypominam jeszcze o zwojach +10% i 15%.

50596142255057180250.png

Opublikowano

Ktoś ma jakieś sugestie, zmiany, propozycje? Przypominam jutro kolejne wydarzenie!

Gra się nieźle, takiego serwera szukałem :) Jest atmosfera, są fajni ludzie, można się pośmiać na ogólnym, ogólnie bajer :) Exp wcale nie jest taki zły, naprawdę nie rozumiem niektórych ludzi :D

Ja bym poprawił tą noc którą gm włącza wieczorem, moim zdaniem jest jakaś "dziwna" w porównaniu do tych którą widziałem na innych serwerach :D Może za jakiś czas patch z nowymi questami czy coś? :D

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Jest kozacko , co raz więcej ludzi , klimat super . Hard mega !!

Opublikowano

Serwer mega polecam wszystkim !

Ale z tą nocą to lipa no jest masakryczna widoczność,można by było to poprawić,myśle,że śnieg jako taki też moglibyście dodać ;)

Dałoby to troche klimatu :>

Jeszcze raz zapraszam wszystkich na serwer,mega klimat tym bardziej jak gracie z gilldią.

Opublikowano

Serwer sztos! Takiego klimatu nie było dawno, normalnie jakbyście grali na stary PL'u.  <3

Przypominam, że w sobotę dropią blaski, a więc każdy ma okazję zarobić! 

Zapraszam serwer 10/10

2ntwai9.gif

Opublikowano

Przez całą noc można spotkać graczy expiących w m2/BO.
Respy bestów są wybijane nawet o 3 w nocy i często można zauważyć 2-3 osoby...
Sklepów wieczorem było dużo i będzie ich na pewno więcej.

Zmienić polecam drop Kawałków Klejnotu ponieważ jest bardzo słaby i podobnie jest z zębami orka. 
Dodać bodzia do Kadali

Co do IS mam propozycje aby dodać pety dla osób które nie mogą sobie pozwolić wydać 50/100zł na jednego peta.
Proponuję aby dodać jakieś zwierzątko na określony czas 7/14/30 dni z bonami typu 1k HP oraz 10 potwory za 10-20zł

Opublikowano

Na + 8 jest 20% a na +9 15% , wiem , że kowal zwiększony jest dla itemków 30 lvl i na nie jest 35% na +8 i 25% na +9 ,  moim zdaniem tak powinno być na wszystko i wtedy było by git  na +7 45 %. 

Chociaż z drugiej strony są przecież zwoje co dają +10% więcej i + 15 % więcej .. więc moim zdaniem , jak dla mnie tak jak jest teraz to jest dobrze. 

Ps. Na Plu nie wbijesz szybciej , wydaję Ci się.

A ile się spodziewałeś tarcz ? :) Nie patrz pod kontem mediuma tylko harda.

Nie spodziewałem się niczego, bo wiem jak się z fms męczmy ponad 60 bodzi i jest +7. Co do tarczy poszło ponad 30 bodzi i aktualnie jest +4, bo nie da się wbić jej na +7.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...