Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

witam, czy serwer jest teraz wylaczony czy tylko cos u mnie jest nie tak ?

Tak była krótka Przerwa Techniczna do 07:17.

Przypominamy dzisiaj zwiększone doświadczenie od 15:00 do 21:00 oraz dodatkowy drop blasków o godzinie 19:00 do 21:00.

Serdecznie zapraszamy ~!~!

50596142255057180250.png

Opublikowano

Musicie poprawić szasne na pomyslne przeczytanie KU, naprawdę... Na początku myślałem że to zwykły niefart, ale od początku serwa nie mogę wbić skilla na m2, przeczytałem z 7,8ku i żadne niepomyslne, to jak ja mam przeczytać 55? Nie będę kupować do każdego ku rady :/

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Musicie poprawić szasne na pomyslne przeczytanie KU, naprawdę... Na początku myślałem że to zwykły niefart, ale od początku serwa nie mogę wbić skilla na m2, przeczytałem z 7,8ku i żadne niepomyslne, to jak ja mam przeczytać 55? Nie będę kupować do każdego ku rady :/

Niefart,mi po 3 się udało.
Opublikowano

Też już parę graczy się skarżyło. Zapisałem sobie. :)

50596142255057180250.png

Opublikowano

Jest jakaś ekipa do gry? U czerwonych? :) Gram smokiem mogę z kimś popykać jak ktoś ma jakiś ts skype ;)

Czy jest jakas misja z ngrodą na bron na 30 level? Bo coś mnie słuchy doszły

Opublikowano

Jest jakaś ekipa do gry? U czerwonych? :) Gram smokiem mogę z kimś popykać jak ktoś ma jakiś ts skype ;)

Czy jest jakas misja z ngrodą na bron na 30 level? Bo coś mnie słuchy doszły

Ekipy szukaj na TS, są gracze którzy szukają duo. Co do misji:nie ma w 80%.
Opublikowano

Opłaca się robić tą misje gdzie trzeba oddać 3 fmsy? Co się dostaje?

Tak i nie, dostajesz za to expa, chyba 150k i szkate blasku to jest -,

ale + tego że możesz robić kolejne strony a za to są lepsze nagrody i duużo expa

A jak tu jest z Bojowcem? Co ile można robić misje? jaka cena medali?

3h-6h można robić misje, medal 50-70 k . W godzine na 22~lvl wydropisz koło 6.

Opublikowano

Jest chyba bug z misjami lvami , Zrobilem misje do 38lv  , gdy ja zaliczylem pokazaly sie jakies Chinskie znaczki na misji , i juz dalej misji nie mam dlaczego? :D

Opublikowano

­

Jest chyba bug z misjami lvami , Zrobilem misje do 38lv  , gdy ja zaliczylem pokazaly sie jakies Chinskie znaczki na misji , i juz dalej misji nie mam dlaczego? :D

Ja normalnie mam juz misje na 40 poziom, zgłos do bambusa mzoe ci sie cos zbugowalo

Opublikowano

I teraz niech mi ktoś k***a powie ,że gra mało osób.Wbijcie sobie do v2 i znajdzcie chociaż jednego spota ... Na jednym bigu expi chyba 8 osób z gildi GROM każdy inny też obstawiony więc wiecie .500osób to chyba na samym ch1 jest płaczki

Opublikowano

I teraz niech mi ktoś k***a powie ,że gra mało osób.Wbijcie sobie do v2 i znajdzcie chociaż jednego spota ... Na jednym bigu expi chyba 8 osób z gildi GROM każdy inny też obstawiony więc wiecie .500osób to chyba na samym ch1 jest płaczki

Ludzi gra sporo teraz , na prawdę widzę co raz więcej a co do v2 to np. dzisiaj wieczorkiem prawie każdy spot zajęty elegancko jest , nowych graczy tez duzo zaczyna widzę .

Sklepów w m1 też co raz więcej widać . 

Jak najbardziej polecam. 

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

­

Ty o V2 mówisz... ja wczoraj 30minut się męczyłem, by spota w dolinie zdobyć, siłą.. ale się udało :-)

Graczy jest od c***a, nie ma co ukrywać, ale jednak powinni jeszcze większa reklame zrobić i dodać z 2 kanały i by było elegancko.

Opublikowano

Moim zdaniem te plany z 3 sezonami powinny być trochę szybciej, nie mówię że od razu ale za jakiś miesiąc, dwa:D Fubu na filmie mówił że 1 sezon ma się skończyć dopiero za pół roku xD

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem te plany z 3 sezonami powinny być trochę szybciej, nie mówię że od razu ale za jakiś miesiąc, dwa:D Fubu na filmie mówił że 1 sezon ma się skończyć dopiero za pół roku xD

W prezce czy tam zapowiedzi pisali ze ok 3-4 miesiace, okaze sie to w trakcie. Moim zdaniem tak lepiej, bo tak to co, za 3 miesiace server by sie juz niczym niew yroznial, a tak to ma "to cos" w sobie a walka o topke bedzie trwala nie miesiac, a rok.. :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

ogólnie gra jakieś 2,5k graczy, a średnio online jest 1,5k więc serwer miodzio.

Zapraszam do Chunjo bo tam grajo największe koxy serwera

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...