Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balmora [Dedyk] [Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie gra 5k osób, średnio gra 7k.

Kto zaproponuje więcej ten wygrywa. Bez żadnych rzetelnych  zeznań pokazywanych poprzez szczerą komendę grubego nie da się ustalić liczby graczy, nawet przybliżyć ich ilość. Mapy typowo V2 są dość małe, mieści się tam bowiem 100 osób? Można się kłócić. 

Walka propagandowa siejąca zamęt jest dobrze budowana przez grubego, polega na wciskaniu przysłowiowego "kitu" by nabrać jak największą widownie.

Na tą chwilę możemy zobaczyć czy ta propaganda działa, czy ta propaganda ma sens i czy ta propaganda będzie rozwiewana we wszystkie strony.

Mam nadzieję, że ktoś się przejedzie na serwerze. 

Heniek.

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogólnie gra 5k osób, średnio gra 7k.

Kto zaproponuje więcej ten wygrywa. Bez żadnych rzetelnych  zeznań pokazywanych poprzez szczerą komendę grubego nie da się ustalić liczby graczy, nawet przybliżyć ich ilość. Mapy typowo V2 są dość małe, mieści się tam bowiem 100 osób? Można się kłócić. 

Walka propagandowa siejąca zamęt jest dobrze budowana przez grubego, polega na wciskaniu przysłowiowego "kitu" by nabrać jak największą widownie.

Na tą chwilę możemy zobaczyć czy ta propaganda działa, czy ta propaganda ma sens i czy ta propaganda będzie rozwiewana we wszystkie strony.

Mam nadzieję, że ktoś się przejedzie na serwerze. 

Ale pier**lisz od samego początku ^^ , jak ktoś gra to widzi , że graczy przybywa bo gra się bardzo dobrze , wszystko ogarnięte i dopracowane a co trzeba to poprawiają lub zmieniają . 

Nie wiem czy tu grasz czy nie nie obchodzi mnie to ale wiem , że jesteś typowym hejterem - ''Malkontent'' 

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano

Za wiele to tych ludzi nie ma nawet nie 1k

Myslalem ze jak na Fubola to wiecej bedzie.

Będzie 1k będzie :) 

Teraz jest pewnie z 1.5k moim zdaniem , może się mylę ale z tego co sam zauważyłem i znajomi z gry to coś koło tego będzie. 

Wbijać oglądać i komentować !! Dziękuje i zapraszam . 

https://www.youtube.com/channel/UCBj2TcxiskQl1SHOOMSOUUg

Opublikowano
Za wiele to tych ludzi nie ma nawet nie 1k

Myslalem ze jak na Fubola to wiecej bedzie.

Serwer wybije się na fejmie Grubego Fubola? To może by działało kilka lat wstecz, gdy był uczciwy. Po nagonce i doklejeniu do jego nazwy "złodziej" serwer znikł w oczach graczy.Różnie to bywa z serwerami, są chwalone przez kilku dozgonnych wielbicieli propagujących propagandę pt."Najlepszy serwer na świecie".

Czas pokaże i mam nadzieję, że wnioski zostaną wyciągnięte :)

Heniek.

Opublikowano

Moim zdaniem wieczorami na bank jest 1k +, nie wiem co macie na celu wmawiać ludziom że tak nie jest :) Kto ma grać będzie grać :) Serwer stały, póki co ciekawy, ludzie spoko, stary klimacik.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

serwer jest w uj stabilny kazdy moze to stwierdzic a napewno ataki sa ale zwykly gracz nawet ich nie odczuje administracja jest non stop pomocna ts, czat 

a Ci ktorzy oczerniaja to ciagle to robia ten henio od pierwszej strony hejtuje ale na szczescie ludzie nie patrza na opinie idi... ale na opinie normalnych ludzi 

aby ukrecic leb temu czy jestem wyznawca 

na r... na pom...  tez gralem/gram 

i przedstawiam wiarygodne fakty jakby bylo zle rowniez bym powiedzial ale naprawde nie mam sie do czego przyczepic 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Idealnie do pewnego użyszkodnika z tego tematu pasuje ten filmik https://www.youtube.com/watch?v=prt1mN-UiYg

Ilość graczy jest odpowiednia. Handel kwitnie, rywalizacja o spoty/metki/besty jest a z dnia na dzień można zauważyć nowych graczy którzy dopytują się o wiele rzeczy.
V2 na serwerach gdzie liczba graczy przekracza 2k online często ma wolne spoty.
Wypowiadanie się na temat serwera będąc tylko w m1 bo w m2 bot/noob sobie nie poradzi jest jak pisanie opinii na temat książki bez jej czytania.

Opublikowano

serwer jest w uj stabilny kazdy moze to stwierdzic a napewno ataki sa ale zwykly gracz nawet ich nie odczuje administracja jest non stop pomocna ts, czat 

a Ci ktorzy oczerniaja to ciagle to robia ten henio od pierwszej strony hejtuje ale na szczescie ludzie nie patrza na opinie idi... ale na opinie normalnych ludzi 

aby ukrecic leb temu czy jestem wyznawca 

na r... na pom...  tez gralem/gram 

i przedstawiam wiarygodne fakty jakby bylo zle rowniez bym powiedzial ale naprawde nie mam sie do czego przyczepic

Ataki? Nonstop dochodzące do nawet 12 Gbps. Taka siła kładzie z pewnością nie jeden a kilka serwów naraz. Staramy się jak możemy utrzymać stabilność serwera. :)

50596142255057180250.png

Opublikowano

i za to wlasnie macie u mnie szacunek gdyz gracz ktory doceni ze warto postawic na stabilnosc i dobra rozgrywke + dojdzie zapewne jeszcze reklama i bedzie coraz lepiej kazdy moze sie wybic bo na wszystkim idzie zarobic jeszcze

mam propozycje czy istnieje mozliwosc zapisywania cen w tobolku? 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

nooom :) Balmora to solidny konkurent na rynku serwerowym i z pewnością admini innych serwerów cieszyliby się gdyby upadla lecz to jest nierealne :)

dobrze że mamy Bambuska od takich spraw

Pozdrawiam wszystkich hejterów i serdeczny chuy w dupe! :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Powiem tak , bociłem sobie w ustronnym miejscu , bardzo przyjemniacko , wiem że mnie tam nikt nie zobaczy ,powoli lvl wbijam , nagle patrze a tu koleś bije metka .. mówie dobra odpal już to WH , normalnie na luzie mi podziękował odpalił , dobił pojechał dalej. Tu 75% serwera ma cheaty , 20% nie wie jak je wgrać . A 5 % to admini. Ludzie obudzcie sie , co ten serwer ma w sobie takiego wyjątkowego ? na 5 osób 4 mają dzika , gość dorobił sie kasiury i sie powoli dorabia coraz to większej  , jeśli chodzi o stabilnosc 9/10 , tutaj nie ma problemów , nie pozostaje mi nic innego jak kupić dzika , PD i j**** do końca na WH BO I TAK MI NIC NIE ZROBIĄ :D

Opublikowano

Powiem tak , bociłem sobie w ustronnym miejscu , bardzo przyjemniacko , wiem że mnie tam nikt nie zobaczy ,powoli lvl wbijam , nagle patrze a tu koleś bije metka .. mówie dobra odpal już to WH , normalnie na luzie mi podziękował odpalił , dobił pojechał dalej. Tu 75% serwera ma cheaty , 20% nie wie jak je wgrać . A 5 % to admini. Ludzie obudzcie sie , co ten serwer ma w sobie takiego wyjątkowego ? na 5 osób 4 mają dzika , gość dorobił sie kasiury i sie powoli dorabia coraz to większej  , jeśli chodzi o stabilnosc 9/10 , tutaj nie ma problemów , nie pozostaje mi nic innego jak kupić dzika , PD i j**** do końca na WH BO I TAK MI NIC NIE ZROBIĄ :D

No nie powiedziałbym, bany dziś za wh leciały.

Opublikowano

Powiem tak , bociłem sobie w ustronnym miejscu , bardzo przyjemniacko , wiem że mnie tam nikt nie zobaczy ,powoli lvl wbijam , nagle patrze a tu koleś bije metka .. mówie dobra odpal już to WH , normalnie na luzie mi podziękował odpalił , dobił pojechał dalej. Tu 75% serwera ma cheaty , 20% nie wie jak je wgrać . A 5 % to admini. Ludzie obudzcie sie , co ten serwer ma w sobie takiego wyjątkowego ? na 5 osób 4 mają dzika , gość dorobił sie kasiury i sie powoli dorabia coraz to większej , jeśli chodzi o stabilnosc 9/10 , tutaj nie ma problemów , nie pozostaje mi nic innego jak kupić dzika , PD i j**** do końca na WH BO I TAK MI NIC NIE ZROBIĄ :D

Nikt nie DDoSuje tego serwera ponieważ za tydzień ten serwer sam padnie.. gdyby Bambus3k chciał to tego serwera już by nie było :)

Dla porównania DDoSy które idą w Balmora S2 mają łącznie kilka GB gdyby taki DDoS poszedł np. w Twój komputer to Twój komputer zacząłby sie palić, a połowa wsi nie miałaby prądu <3

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano
Nikt nie DDoSuje tego serwera ponieważ za tydzień ten serwer sam padnie.. gdyby Bambus3k chciał to tego serwera już by nie było  :)

Serwer jest stabilny, nie zaprzeczam. Kolega widzę "lewa ręka" administracji, no no... w szeregach zawsze potrzebny jest ktoś kto genialnie wyli** komuś porządnie rów.

Serwer nie jest zabezpieczony kompletnie przed "czitami" które są tak powszechne :) Gdyby Gruby był na prawdę zainteresowany serwerem to kompletnie by zabezpieczył clienta przez kamermodami i innymi ułatwieniami gry, to tylko kwestia chęci i czasu. Bany nie lecą z żadnego automatu, więc gdy na serwerze jest 5k osób+ nie da się ogarnąć wszystkich spraw.Czas pokaże co będzie dalej z Grubym i czy jego złodziejstwo i łapczywość na ujrzy światło dzienne.

Heniek.

Opublikowano

Nikt nie DDoSuje tego serwera ponieważ za tydzień ten serwer sam padnie.. gdyby Bambus3k chciał to tego serwera już by nie było :)

Dla porównania DDoSy które idą w Balmora S2 mają łącznie kilka GB gdyby taki DDoS poszedł np. w Twój komputer to Twój komputer zacząłby sie palić, a połowa wsi nie miałaby prądu <3

To bym czubie komputer wyłączył i wyszedł z psem na spacer :) . To że Ci powiedzieli że takie DDOSY idą nie znaczy że tak jest . A gadanie że gdyby Bambusek chciał to by go nie było jest na zasadzie gdyby kura chciała to by zniosła jajo.. Bany poleciały owszem , na 15 LVL . Czemu Fubon nie zbanuje TOPKI ? :) Bo topka ładuje w IS non stop ostro . Mydli wam oczy  , nie broncie go . Wbiłem 35 lvl , byłem raz na BO . Na 4 osoby , 3 miały WH a jedna to buff :C . Przykre ? BTW: PET W IS ZA 100 ZŁ ? Czasami rodzina tyle wydaje na wyżywienie w tygodniu , więc pomyślcie racjonalnie . :)

Opublikowano

jakim trzeby być jeleniem wiedząc ,że fubu na s1 robił wały i dorabiał sobie do kieszeni i grać tu dalej. na ludzką głupią logike przecież skoro kiedyś za plny sprzedawał eq to teraz pewnie dalej bedzie to robic bo z kure*twa sie nie wyrasta nigdy.  ale grajcie dalej głupie polaczki bo was zawsze mozna j*b*c a wam to i tak nie przeszkadza bo serwer stabilny ... hahah. tak samo bambus3k jeszcze na triadicy bodajże tej kur*ie respectowi ( p**** z lublina) dawał eq. pozdrawiam 

Opublikowano

@xavi9756

Ehhee.. jakieś dowody posiadasz czy czysty spontan? :)

Po drugie to topka gra czysto. Nie banują topki bo ona ląduje w IS? człowieku nie banują ich bo nie mają powodu pozatym tutaj 3/4 serwera ląduje w IS :D

Pozdrówcie ode mnie swojego wodza który Was tu przysłał -IsRaMu

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Aha czyli ddos pali inne serwery... dedyk nie ma dużego łącza w stosunku do maszyn z bardzo dużym łączem, wtedy co? Wywala faze? ....proszę Cię. ..

Opublikowano

To jest serwer typowy dla botów admin mnie sprawdzał 3 razy 3 razy bociłem :) niby dostałem perma a tu ban na 1 dzien haha dobry 

FuBu gimbusów nie chce stracić którzy ładują w is a jak ktoś ładuje w is ponad 100 zl to juz wgl nie banuje ;)

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Jak ja czytam te komentarze na temat IS ,to normalnie śmiech na sali i zazdrosc ,bo ktoś zarabia , A jak ty byś miał serwer to byś nie chciał na nim zarabiac serio? napewno byś chciał ! , to jest wlasnie zazdrosc polaków ,bo ktoś zarabia i ma kase , a ci co nie mają kasy zawsze beda płakać , kto ci każe w is ładować nikt , to zamknij mordę i wez sie za robote serwera i też na nim zarabiaj , bo nie ma takiego człowieka który by nie brał zysków z serwera , ja sam bym chciał zarabiać grubą kase na takim serwie ,ale nie zazdroszczę nikomu który to robi i ma tą kase z serwera ,bo należy mu sie tak jak każdemu , a wam proponuje kupić masc na bół dupy  !!!!! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...