Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań odnośnie gry

MisterMatiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok. Dziękuje, myślałem, że znowu nie podadzą ;p

Proszę o ocenę wszystkich 4 samochodów i napisanie, który się opłaca, jednak El Camino kupię na 100%  <3

• Odpowiedzi 419
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Carbon Limited - przyspieszenie podobne do Nismo, bardzo słabe, wręcz tragiczne prowadzenie, średnie nitro

ElCamino - niezłe osiągi i spoko nitro - może być spoko na ucieczki, ale też na dragi(zapomniałem, że w klasie B nie ma dragów xD)

Camaro zl1 - również dobre osiągi i średnie nitro(słabsze niż w elcamino)- najlepiej się spisze na pościgach

Camaro SS - średnie osiągi i słabe nitro - również najlepiej poradzi sobie na ucieczkach

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Czy El Camino nada się na klasówkach? W klasie C nim pocisnę (xD) ?

El Camino czy BMW 3.0 CSL?

Wątpię.

Mazda RX8 również dostępna za IGC spisze się o wiele lepiej.

f

Opublikowano

ElCamino jak pisałem spisze się lepiej na pościgach.

...

W klasie B raczej lepiej się spisze CSL, chociaż ElCamino też sobie tam może całkiem nieźle poradzić.

Opublikowano

Czy El Camino nada się na klasówkach? W klasie C nim pocisnę ( xD) ?

El Camino to świetny wóz, przyjemnie się nim jeździ, ale niestety w wyścigach jest średniakiem. Nie będzie dominował ani w klasie C, ani B, ani A.

Jego mocną stroną jest natomiast masa, dzięki której bez problemów radzi sobie na pościgach i ucieczkach.

HB5fLf7.png

Opublikowano

A które autka z rotacji oplaca się kupić?

Corvette carbon na dragi, el camino ma ucieczki i camaro ss jest w miare dobre na C klase :)

wagner.jpg

MPC Racing team | MPC Champion | Blue member

Opublikowano

Corvette carbon na dragi, el camino ma ucieczki i camaro ss jest w miare dobre na C klase :)

Carbonowa Corvetta jest słaba na dragach :)

A jakieś autko (nie koniecznie z rotacji) spisze się w D?  :rolleyes:

Nissan Silvia (S15).

HB5fLf7.png

Opublikowano

Czy ten skill "Redukcja oporu dynamicznego" działa także poza wyścigami drag?

Mam 13,200 SB i chciałbym kupić parę autek m.in. Cinque, Nismo, MR2 i Eclipse'a i nie wiem czy czekać do wyprzedaży (która być może nigdy nie nadejdzie) czy kupić coś z tego po normalnych cenach?

Opublikowano

Jest wart swojej ceny? Nie należy do najtańszych. Jakie auto jest top 1 do dragów?

Właśnie ta Pagani Zonda Cinque "Sleigh runner" ;)

f

Opublikowano

Niektórzy mówią, że dragowa Cinque jest najlepszym autem do dragów. Ja sądzę, że Agera jest od niej minimalnie lepsza.

Niemniej jednak ta dragowa Cinque na pewno należy do czołówki dragów.

Opublikowano

Niektórzy mówią, że dragowa Cinque jest najlepszym autem do dragów. Ja sądzę, że Agera jest od niej minimalnie lepsza.

Niemniej jednak ta dragowa Cinque na pewno należy do czołówki dragów.

Niekoniecznie dragowa. Zwykła Cinque też jest lepsza od Agery zarówno na dragach jak i wyścigach.

HB5fLf7.png

Opublikowano

A co mógłbym kupić fajnego za 13900 SB? Błagam, tylko nie Cinque i F1, szkoda tracić kasy na jeden samochód.

Wyścigi:

A: Nissan Skyline GT-R R34 NISMO Z-Tune, Porsche 911 GT2 [997], Pagani Zonda F

B: Toyota MR2, Mitsubishi Eclipse GS-T

C: Toyota MR2, Mitsubishi Eclipse GS-T

D: Toyota MR2, Mitsubishi Eclipse GS-T

E: ---

Dragi:

A: Porsche 911 GT2 [997]

B: ---

C: Audi S5

D: ---

Tam, gdzie są --- nie ma dragów.

Pościgi:

S: Bentley Continential Supersport Coupe w wersji "moloch"

A: Nissan Skyline GT-R R34 NISMO Z-Tune w wersji "moloch"

B: Chevrolet El Camino SS w wersji "moloch"

C: Dodge Charger SRT8 Super Bee w wersji "moloch"

D: Dodge Charger SRT8 Super Bee w wersji "moloch"

f

Opublikowano

A co mógłbym kupić fajnego za 13900 SB? Błagam, tylko nie Cinque i F1, szkoda tracić kasy na jeden samochód.

Warto zainwestować w jeden, porządny wóz. Cinque bez problemu będziesz wygrywał na dragach i sprintach/torach w klasie S (jako jeden z nielicznych wozów może rywalizować z F1).

Jeśli wolisz kupić kilka to weź sobie 3x Toyoty MR2 (po jednej do klasy: D, C, B), a jeśli poczekasz do wyprzedaży to starczy Ci jeszcze na Nissana Nismo do klasy A.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Jest jeszcze jakieś autko do klasy S (prócz Cinque i F1), które się sprawdzi?  :rolleyes:

Możesz jeszcze coś ugrać Agerą, lecz gorzej się sprawdzi niż chociażby Cinque

Czasem wygra też Aventador, lecz ze względu na prowadzenie, do którego trzeba się przyzwyczaić, polecam go tylko wprawionym graczom.

f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...