Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań odnośnie gry

MisterMatiek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 419
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

do klasy B: CSL 3.0 vs Eclipse GS-T (zwykły)

Który wybrać?

Mam jeszcze jedno pytanie. Zawsze gdy na nowym koncie kupujemy SB to mamy premię x% na start. Wiem, że po zakupie nie znika ona natychmiast, więc mogę sobie po kolei zakupić np. za 20 zł, a chwilkę później za 10zł, i za każdym razem będzie to razem z tym bonusem. Na innym koncie, znikało to po kilku godzinach. Ale teraz, na innym koncie kupowałem mniej więcej w piątek po południe, a do tego czasu to nie zniknęło (nwm, czy to ma związek z tym, ale był bonus 25% który nie był liczony, bo miałem bonus na start), a chciałbym jutro kupić za 20zł, żeby mieć naklejki nissana. Będzie jeszcze bonusik? Czy to jakiś bug jest czy co?

Opublikowano

­

...

Mam jeszcze jedno pytanie. Zawsze gdy na nowym koncie kupujemy SB to mamy premię x% na start. Wiem, że po zakupie nie znika ona natychmiast, więc mogę sobie po kolei zakupić np. za 20 zł, a chwilkę później za 10zł, i za każdym razem będzie to razem z tym bonusem. Na innym koncie, znikało to po kilku godzinach. Ale teraz, na innym koncie kupowałem mniej więcej w piątek po południe, a do tego czasu to nie zniknęło (nwm, czy to ma związek z tym, ale był bonus 25% który nie był liczony, bo miałem bonus na start), a chciałbym jutro kupić za 20zł, żeby mieć naklejki nissana. Będzie jeszcze bonusik? Czy to jakiś bug jest czy co?

Może to być bug, bo raczej po zakupie bonus powinien znikać natychmiast

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Boss 69 nie 49 ;)

­Obydwa te auta są niezłymi rywalami dla MR2.Cechuje je mocne nitro, przyjemne prowadzenie i całkiem niezłe osiągi. Z tej dwójki wg. mnie lepiej spisze się BMW M30.

Jakiś czas temu obydwa były za IGC, więc istnieje szansa na przywrócenie ich w najbliższych rotacjach.

Opublikowano

Yoo. Co sądzicie o BMW 1Series M Coupe i Infiniti G35? Opłaca się?

BMW M3 GTR E46 rozpierdala :D

ARIONE-MINI.png

Opublikowano

Jeśli nie masz co robić z Boostami to możesz kupić, ale w podobnej cenie lepiej spisze się Porsche 911 GT2 (997) i Nissan Nismo. Niemniej jednak jeśli trafisz na nieco słabszych przeciwników to możesz nim powalczyć.

Jeśli jesteś kolekcjonerem to jak najbardziej bierz - nie jest zbyt często u dilera.­

Opublikowano

Siema. Zakupiłem Z4 GT3 ale jest jeden problem. Autko ma dość specyficzny dźwięk (ale całkiem fajny), jednak po +170 km/h zaczyna się przerywać, tuż przed zmianą biegu. Gdy zmieni bieg, wszystko wraca do normy ale później znowu przerywa. Jakiś bug czy coś?

Opublikowano

Siema. Zakupiłem Z4 GT3 ale jest jeden problem. Autko ma dość specyficzny dźwięk (ale całkiem fajny), jednak po +170 km/h zaczyna się przerywać, tuż przed zmianą biegu. Gdy zmieni bieg, wszystko wraca do normy ale później znowu przerywa. Jakiś bug czy coś?

Sprawdź ustawienia audio (w grze). Często zdarza mi się podobna sytuacja, kiedy wybrany poziom głośności jest zbyt niski.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Sprawdź ustawienia audio (w grze). Często zdarza mi się podobna sytuacja, kiedy wybrany poziom głośności jest zbyt niski.

Dzięki, działa (y)

Co sądzicie o IGC Speszjal?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...