Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań odnośnie gry

MisterMatiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oraz (co jest najlepszym sposobem pozyskania tych modułów za IGC) za pakiety kart po 60.000$.

Dzięki, jak zdobędę jakieś większe pieniążki to zaryzykuje.

Co dostanę w Worldzie za kupno NFS: Hot Pursuit?

• Odpowiedzi 419
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opłaca się kupić Hot Pursuit za 15zł tylko dla naklejek? Gdzieś słyszałem że za Hot Pursuit jest jeszcze jakieś Audi i Lamborghini policyjne. Prawda?

~~

Wyzwanie nr 1 | 12 – 25 grudnia
Ukończ 14 zawodów w każdym z trybów (Dragi, Poszukiwanie Skarbów, Pościg, Tor i Sprint).
Nagrody: Scion tC + Zimowy Winyl + Tablica rejestracyjna Complete + Neon Białe Paski.

O co dokładnie chodzi z tym Zimowym Winylem? Chodzi o jakieś naklejki?

Opublikowano

A dlaczego akurat GTO '65?  Ciężki czy co? Na pewno nie z powodu prowadzenia, bo prowadzi się jak lotniskowcem po górach :f

Jest to ciężki samochód - dlatego jest najlepszy do pościgów w E.

Jest na tyle ciężki, że SUV'y mu nie straszne ;)

f

Opublikowano

Wkładając części zgodne z setupem może jakoś je poprawisz.

Edit: Setup jest taki:

Silnik: Żółty / Niebieski
Turbo: Niebieskie / Żółte
Skrzynia: Zielona
Zawieszenie: Niebieskie
Hamulce: Żółte
Opony: Żółte

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Elu. Grając na nowym koncie, udało mi się zdobyć te 500 SB, jednak 300 trzeba było wydać na pakiet. Byłem sprytniejszy, przez co wyłączyłem grę w tym momencie, co skutkowało z posiadaniem całych 500 SB bez konieczności kupowania jakiejś karty. Tutaj rodzi się pytanie - Czy to jest typowe wykorzystywanie błędów gry, co skutkuje się banem?

Opublikowano

Elu. Grając na nowym koncie, udało mi się zdobyć te 500 SB, jednak 300 trzeba było wydać na pakiet. Byłem sprytniejszy, przez co wyłączyłem grę w tym momencie, co skutkowało z posiadaniem całych 500 SB bez konieczności kupowania jakiejś karty. Tutaj rodzi się pytanie - Czy to jest typowe wykorzystywanie błędów gry, co skutkuje się banem?

Pewnie nie dostaniesz bana.

Jak byś dostał za to bana (w co wątpię) odwołałbyś się w taki sposób, że przerwało ci połączenie z Internetem :)

Uwierzyliby w to i odbanowaliby ci konto.

W związku z tym - nie zastanawiaj się, czy dostaniesz blokadę, czy nie.

f

Opublikowano

Czy da się jakoś sprawdzić ile zostało czasu x2 mnożnika kasy na stronie bądź w grze? prócz tego jak się kończy wyścig itd.  to wiem.

Opublikowano

Tak prawdę mówiąc to żadnego koksa w IGC Specialu chyba jeszcze nie było(albo ja nie pamiętam :E)

Czy da się jakoś sprawdzić ile zostało czasu x2 mnożnika kasy na stronie bądź w grze? prócz tego jak się kończy wyścig itd.  to wiem.

Na stronie Worlda chyba powinno być gdzieś ;P

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Tak prawdę mówiąc to żadnego koksa w IGC Specialu chyba jeszcze nie było(albo ja nie pamiętam :E)

Na stronie Worlda chyba powinno być gdzieś ;P

Szukałem na stronie nie ma, albo nie widzę:D

Opublikowano

IGC Special - Lamborghini Estoque

Rotacja IGC - ta z Porsche 991 Carrera S

Gracie już trochę czasu w tą gre -> jaka była waszym zdaniem najlepsza rotacja/weekend IGC?

f

Opublikowano

Czy którejś z niżej wymienionych aut może trafić do rotacji/IGC Special?

- IS300

- MR2

- GXP

- Eclipse GS-T

- GT2 977

- Nismo

A może są to zbyt OP autka, zeby były za kase z gry? Jest w ogóle jakaś lista aut rotacyjnych?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...