Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań odnośnie gry

MisterMatiek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 419
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a Drag? Bo mam Sleight Runner

Akurat wersja dragowa ma spoko umiejętności, tylko wywal tą kasę za wyścigi i daj tam "dobrze naoliwioną maszynę".

Dlaczego?

Bo jak wystartujesz z perfect startu masz mało czasu na zmianę biegu w górę - opłaca się to trochę jeszcze ulepszyć.

Wiem co mówię bo jeździłem Cinque trochę dragów (ale tą normalną ;))

f

Opublikowano

Co sądzicie o Reventonie.

Pojawią się autka które były kiedyś w wersji np. rok węża albo coś? np. właśnie reventona.

Czy są autka które już nigdy nie pojawią się w sklepie?

Opublikowano

Większość aut które są wycofywane z dillera kiedyś do niego wraca.

Ale np. taki Buggatti Veyron raczej nigdy nie będzie do kupna

Edycje specjalne pojawiają się przeważnie z okazji jakiś ważnych wydarzeń(np. edycje "snowzilla" pojawiają się z okazji zimy).

---

Reventon jest niezły, ale do czołówki klasy S nie należy.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

O Bugatti to nie ma co rozmawiać, nigdy nie było dostępne za IGC/SB, bo jest to nagroda za 5000 pkt. 

Mam na myśli samochody typu Reventon ''Fortuna''; RX-8 ''Renesis''; albo chociaż autka w wersji cop.

Opublikowano

Auta w wersji "Cop" pojawiają się od czasu do czasu na wyprzedażach.

Edycje specjalne czasem wracają do dilera samochodowego, ale niebyt często. Raczej nie będzie tak, że już nigdy nie wrócą(chyba, że zamkną grę :P)

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

O Bugatti to nie ma co rozmawiać, nigdy nie było dostępne za IGC/SB, bo jest to nagroda za 5000 pkt. 

Mam na myśli samochody typu Reventon ''Fortuna''; RX-8 ''Renesis''; albo chociaż autka w wersji cop.

Nie spotkałem się z przypadkiem, żeby w rotacji IGC dano auto w specialnej edycji - zawsze dają seryjne, więc nie masz na co liczyć.

Auta tego typu czasem wracają, ale za SB (dobrym przykładem są snowflake'i).

f

Opublikowano

Nie spotkałem się z przypadkiem, żeby w rotacji IGC dano auto w specialnej edycji - zawsze dają seryjne, więc nie masz na co liczyć.

Auta tego typu czasem wracają, ale za SB (dobrym przykładem są snowflake'i).

Ale ja chcę kupić sobie autko typu Reventon ''Fortuna'' za SB, nie seryjny za IGC :f

Opublikowano

Jeśli chcesz kupić specjalną wersję jakiegoś auta, musisz czekać(Bóg wie ile) aż zostaną wprowadzone, albo wylosować je z kart(taka raczej średnia szansa).

Od auta zależy, jaka szansa :P

Np. szansa na trafienie GTO '65 "moloch" jest bardzo duża, z kolei szansa na np. Bentleya "moloch" bardzo mała ;)

f

Opublikowano

Od auta zależy, jaka szansa :P

Np. szansa na trafienie GTO '65 "moloch" jest bardzo duża, z kolei szansa na np. Bentleya "moloch" bardzo mała ;)

Lepszy GTO '65 Moloch niż zwykła silvia.

~~

Ktoś grał w czasie, w którym była Mazda RX-8 ''Renesis''? Pamięta ktoś jej cene?

Opublikowano

Lepszy GTO '65 Moloch niż zwykła silvia.

~~

Ktoś grał w czasie, w którym była Mazda RX-8 ''Renesis''? Pamięta ktoś jej cene?

Na wikia podają, że była za 2600 SB

@MararOn był trochę szybszy 0tongue.gif

f

Opublikowano

Różnie to bywa, ale tak czy siak carpacki są średnio opłacalne (ryzyko dostania słabego auta).

Aczkolwiek można dostać np. Elitarnego McLarena F1, jak w tym przypadku:

jednakże szansa na taką zdobycz jest praktycznie równa zeru :)

f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...