Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań odnośnie gry

MisterMatiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

McLaren F1:

Najlepsze auto w klasie S - wadą jest duuża cena

Camaro ZL1

Za tą cenę się nie opłaca - praktycznie się nie różni do normalnej wersji(dostępnej teraz za IGC)
Eclipse GS-T

Groźny rywal dla MR2, wadą jest to, że jest od niej sporo droższy

CCX:

Taki średniak, ale raczej za drogi

Jak o czymś zapomniałem to zaraz dopiszę :P

Jeszcze Viper SRT-10

Lepsze prowadzenie od zwykłego, osiągi też. Ma szanse w A, jak i w S jak trafisz na trochę słabszych przeciwników. Również on jest trochę za drogi

Ogółem wszystkie elitki są raczej za drogie jak na swoje możliwości :P

349241432911096669131.jpeg
  • Odpowiedzi 419
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A gdyby kupić pakiet za 30k SB? Wszystkie (prócz F1) są tam o połowe tańsze c:

Tylko po co ci auta, które nie są najlepsze?

Są lepsze i tańsze (np. MR2 jest lepsza niż elitarny eclipse)  :P

No chyba, że chcesz sobie posłuchać muzyki z elitarnego eclipsa, to możesz kupić. 

f

Opublikowano

McLaren F1:

Najlepsze auto w klasie S - wadą jest duuża cena

Camaro ZL1

Za tą cenę się nie opłaca - praktycznie się nie różni do normalnej wersji(dostępnej teraz za IGC)

Eclipse GS-T

Groźny rywal dla MR2, wadą jest to, że jest od niej sporo droższy

CCX:

Taki średniak, ale raczej za drogi

Jak o czymś zapomniałem to zaraz dopiszę :P

Jeszcze Viper SRT-10

Lepsze prowadzenie od zwykłego, osiągi też. Ma szanse w A, jak i w S jak trafisz na trochę słabszych przeciwników. Również on jest trochę za drogi

Ogółem wszystkie elitki są raczej za drogie jak na swoje możliwości :P

W przypadku aut elitarnych - przepłacasz za wygląd, a nie za osiągi ;)

Wart swojej ceny jest F1 - jako najlepsze auto na wyścigi w klasie S oraz jedyna wersja F1 w grze i Eclipse - jako połączenie dobrych osiągów, wyglądu + bajeru z muzyczką pod "K".

Reszta to średniaki, które pięknie się prezentują i mają różne ciekawe dodatki ;)

A gdyby kupić pakiet za 30k SB? Wszystkie (prócz F1) są tam o połowe tańsze c:

Jeśli jesteś kolekcjonerem - bierz.

Jeśli szukasz osiągów - lepiej za tą cenę kup F1 + Eclipse. Powód masz we wcześniejszej części posta.

Tylko po co ci auta, które nie są najlepsze?

Są lepsze i tańsze (np. MR2 jest lepsza niż elitarny eclipse)  :P

No chyba, że chcesz sobie posłuchać muzyki z elitarnego eclipsa, to możesz kupić. 

MR2 nie jest lepsza od Eclipse (zwykłego lub Elitarnego).

HB5fLf7.png

Opublikowano

Moim zdaniem Eclipse Elitarny ma ciut lepszy skręt i ciut gorsze przyspieszenie porównując do mr 2 . Jeśli chodzi o płacenie za wygląd to lepiej kupić 12x Scirocco za Sb niż kupić tego elitarnego Camaro. Porównując do wersji stockowej wygląda jak jakiś napakowany sterydami kloc.

Opublikowano

Moim zdaniem Eclipse Elitarny ma ciut lepszy skręt i ciut gorsze przyspieszenie porównując do mr 2 . Jeśli chodzi o płacenie za wygląd to lepiej kupić 12x Scirocco za Sb niż kupić tego elitarnego Camaro. Porównując do wersji stockowej wygląda jak jakiś napakowany sterydami kloc.

O gustach się nie dyskutuje ;) Jeden woli "napakowany sterydami kloc", a drugi stockowe auto bez naklejek.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Fakt, o gustach nie mówimy. Elity mają wyglądać hardcorowo, lecz (moim zdaniem) z camaro ciut przesadzili. Ogolne to te autka maja rozne czesci takie wypukłe. Wyglada to spoko ale w nadmiarze nie prezentuje sie to najlepiej moim zdaniem. Co za duzo to nie zdrowo

Opublikowano

Moim zdaniem elitarny Camaro jest gorszy od tegk stockowego, nie wiem dlaczego mi się tak wydaje może przez to że mam w nim wrzucone wszystko nie ruszone od zakupu. Camaro Elite w ogóle nie opłaca się kupować, ponieważ na dragach i tak nim nie wygrasz no chyba że trafi Ci się jakaś totalna ślamazara no i również ze względu na wygląd, który całkowicie niszczy piękno tego auta.

Opublikowano

Oceni ktoś rotację? c:

Eclipse - zdecydowany król rotacji :) Wspaniały konkurent w klasach: D, C i B, porównywalny do Toyoty MR2.

DBS - średniak, najlepiej poradzi sobie na wyścigach w klasie A, ale nie licz na wiele.

Gallardo LP560-4 Spyder - słaby, nie ma dobrych stron (chyba, że dla kolekcjonerów/fanów marki).

Cosworth - nie wyróżnia się w żadnej z klas, odstaje na wyścigach od wielu rywali.

HB5fLf7.png

Opublikowano

W takim razie biere :D

W końcu jakieś porządne naklejki dają ;p

Bedzie można cuś fdajnego zrobić.

Czy Eclipse GS-T ma jakieś bodykity i spoilery?

Opublikowano

W takim razie biere :D

W końcu jakieś porządne naklejki dają ;p

Bedzie można cuś fdajnego zrobić.

Czy Eclipse GS-T ma jakieś bodykity i spoilery?

Nie.

f

Opublikowano

­Z tych aut na wyprzedaży najlepsze są Procar(do klasy A), Murcielago Lp-640(też do klasy A), XKR(również niezły rywal w klasie A)  i wspomniany przez Ciebie Lexus IS300(do klas B i C).

Jeśli koniecznie chcesz kupić treasure huntera to wg. mnie najlepiej kupić IS300.

Opublikowano

Lada moment pojawiła się wyprzedaż. Co polecacie? Może IS300 + Nismo (te za 5,4k)? A może jakiś lepszy treasure hunter?

IS300 + Nismo to dobry wybór.

Z treasure hunterów lepsze wozy to:

BMW M1 Procar - piękne nitro, dobry konkurent na wyścigi w klasie A (był niedawno dostępny za IGC w zwykłej wersji).

Lamborghini Murcielago LP640 - dobry konkurent na dragi i wyścigi w klasie A (dostępny również w zwykłej wersji za IGC).

Wspomniany przez Ciebie Lexus IS300 - nieźle radzi sobie w klasie C/B, co prawda nie jest w czołówce, ale potrafi wygrywać.

HB5fLf7.png

Opublikowano

­Nismo spisze się w klasie A o wiele lepiej.

Na Procara lepiej poczekać aż będzie w rotacji, bo wg. mnie jest to jeden z kandydatów na udostępnienie go za IGC.

Był niedawno (pierwszy raz za IGC), ale dość szybko go wycofali.

Za gotówkę w grze prędko się nie ukaże.

I nie pisałbym, że Nismo nie spisze się "o wiele lepiej", bo równie dobrze to Procar może być górą (zależnie od odcinka trasy :))

Nismo - kosmiczne przyspieszenie, słabe nitro, średnie prowadzenie (podsterowność), masywny (dobrze spisze się na zabawach z policją).

Procar - kosmiczne nitro, bardzo dobre prowadzenie, lekki (zalicza się do zalet i wad - bo momentami ciężko utrzymać go na drodze).

Ja brałbym Nismo w wersji moloch :) Będziesz miał też na pościgi :P

HB5fLf7.png

Opublikowano

To wezmę IS300 i Nismo (moloch). Raz mi się zdarzyło spytać się o coś, jednak postanowiłem zakupić go przed waszą odpowiedzią i byłem zawiedziony, więc ;p

Dziękuje :-)

#edit

Co sądzicie o umiejętności podnoszącej osiągi gdy jesteśmy na 2 lub niższej pozycji?

Opublikowano

­Procar raczej lepiej spisze się w klasie A.

Umiejki do Nismo(chyba już były tutaj pisane :P):

2x długość doskonałego startu(do wymaksowanie)

1x moc nitro

1x czas trwania nitro

1x odnowienie nitro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...