Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań odnośnie gry

MisterMatiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elu. Mam kilka pytań:

1. Które auto ma najmocniejsze nitro w grze?

2. Czy w tamtym roku rozdawali jakieś prezenty z okazji świąt?

3. Te autko śnieżynka co bedzie to do kupienia za SB?

4. Opłaca się kupić Toyotę Corollę do klasówek w D? Dobre ma nitro?

• Odpowiedzi 419
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

- Czy w tamtym roku...
- Jeszcze nie ~@MararOn 2.12.2014
xD xD  xD

/topic:

Co do 1 - wg. mnie Zonda Cinque, ale jak napisał mój przedmówca trudno to stwierdzić.
Co do 4 - nitro ma raczej słabe

@MararOn

ok

f

Opublikowano

2.Jeszcze nie.

Tyle czasu minęło a jeszcze nie dostaliście kodu. Współczuje ;>

5. Jest jakaś różnica między Eclipse elitarnym a zwykłym (osiągi itd.) ?

6. Jest jakiś inny wybór do D (xD)? Szukam jednego, uniwersalnego wozu.

Opublikowano

6.Uniwersalnego za IGC raczej nie ma :P

Chyba, że chcesz za SB to Toyota MR2

No MR2 to jest dobra na wszystko..

Jaka jest różnica między VW Scirocco a R32?

Opublikowano

Ożesz,źle przeczytałem :P

Myślałem, że chodzi o to, czy w tym roku coś rozdawali :P

A co do pytania to w tamtym roku chyba nie było nic(było wtedy studio Easy, które się opierniczało :P)

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Szału ni mo, ale zawsze można sobie odnowić serię albo cuś.

7. Od czego zależy nagroda w TE? Szybko objechałem, byłem pierwszy a dostałem najgorsze karty.

8. Co sądzicie o wszystkich samochodach elitarnych? Który najbardziej się opłaca (względem osiągów i ceny)? Cena Elitarnego STR10 jest ogrooomna, a samo autko ma straszne prowadzenie. W wersji elitarnej jest tak samo?

Opublikowano

Szału ni mo, ale zawsze można sobie odnowić serię albo cuś.

7. Od czego zależy nagroda w TE? Szybko objechałem, byłem pierwszy a dostałem najgorsze karty.

8. Co sądzicie o wszystkich samochodach elitarnych? Który najbardziej się opłaca (względem osiągów i ceny)? Cena Elitarnego STR10 jest ogrooomna, a samo autko ma straszne prowadzenie. W wersji elitarnej jest tak samo?

7. Od tego ile graczy ukończy i czy zostaną aresztowani.

8. Raczej tak, ale i tak to auto nie jest jakieś dobre. Lepiej sobie kupić MR2 czy Nismo.

Wszystkie elitarne samochody są mało opłacalne, jak koniecznie chcesz kupić to kup McLarena F1, ponieważ

jest on dostępny tylko w wersji elite, ale jest to jak najbardziej auto do wygrywania klasówek w S i bezklasowych, jednakże wygląd jego nie każdemu się spodoba.

f

Opublikowano

Dobra, mam nadzieje, że w tym roku dadzą nalepkę bałwanka na e-mail, jak kiedyś.

Teraz czas na inne pytanie, tzn. proszę o krótkie opisanie poniższych samochodów (słabe nitro, dobre prowadzenie, nie polecam itd.):

1. Bentley Coupe

2. Toyota Supra

3. Cadillac

4. Lexus IS300

5. Chevrolet El Camino

6. BMW M3 GTR E46

7. Ford GT40 Mk

8. Lotus Exige Cup 260

9. Nissan 240Sx

10. Porshe 911 Carrera RSR 3.0

Dziękuje bardzo c:

Opublikowano

2 dobry v-max, bobre przyspieszenie, slabe prowadzienie, slabe nitro. Na dlugich prostych moze cos ugrasz

3 duza masa, wszystkiego po trochu ;) srednie przyspieszenie i v-max niezle prowadzenie slabsze nitro

4 przyspieszenie i v-max duzy, slabe prowadzenie srednie nitro

5 dobry v-max, srednie przyspieszenie, w miare dobre prowadzenie slabe nitro

6 dobry v-max, dobre przyspieszenie i prowadzenie, mocne nitro

7dobry v-max, slabe przyspieszenie, dobre prowadzenie, slabe nitro

8 slaby v-max, slabe przyspieszenie, slabe nitro

9 dobry v-max, dobre przyspieszenie, dobre prowadzenie, srednie nitro

10 dobry v-max slabsze przyspieszenie, dobre prowadzenie, srednie nitro

wagner.jpg

MPC Racing team | MPC Champion | Blue member

Opublikowano

1.Niezle prowadzenie / Nitro slabe / przyspieszenie / nie polecam              / nie oplaca sie kupowac 

2.Slabe prowadzenie / duzy v-max / slabe nitro / dobre przyspieszenie / nie polecam / nie oplaca sie kupowac 

3.ten to chyba niema zalet trup / nie polecam / nie oplaca sie kupowac 

4.Mocne nitro / niezly v-max / jakotakie prowadzenie / da sie tym wygrywac w klasie D/C / nie oplaca sie kupowac  

5.Dobry v-max / dobre nitro / prowadzi sie calkiem przyzwoicie / na zakretach sporo traci / bardzo dobre auto na poscigi / nie oplaca sie kupowac  

6.Auto starego typu nietypowe prowadzenie ale przyjemne / mocne nitro / v-max tez daje rade / przyspieszenie troche slabe / ale daje sie wygrac / nie oplaca sie kupowac  

7.Niezle prowadzenie / brak nitro / sredniak w klasie C / do wygrywania sie nie nadaje / nie oplaca sie kupowac 

8.Prowadzenie epickie / przyczepnosc epicka / nitro brak / przyspieszenie chyba ukradli bo brak / auto da rade tylko tam gdzie nieda rady uzyc nitro /nie oplaca sie kupowac  

9.jak na klase E za maly v-max nic nie daje przewagi w tym trupie / Silvia zniszczy go bez problemu / nie oplaca sie kupowac 

10. Slabe nitro / niezly v-max / prowadzenie ok / ciezko cos tym wygrac w klasie B ale do kolekcji moze byc / nie oplaca sie kupowac 

Wszystkie auta to crapy nieda sie tym duzo ugrac poza Lexusem IS300 w klasach c/d  oraz El Camino jest dobry na poscigi za IGC moze bym je kupowal za SB nigdy za slabe

Und3rsoldier.png

Opublikowano

Jeszcze kilka autek:

11. Dodge Challenger Concept (czy te auto ma jakieś bodykity?)

12. Dodge Charger Super Bee

13. Ford Police Interceptor

14. BMW M3 Sport

15. Ford Capri RS3100

16. Golf MK1

~~~~

Czy kiedyś wrócą samochody w wersji cop?

Opublikowano

Co do aut w wersji cop to nie dawno była ich wyprzedaż, czy wrócą nie wiadomo :P(ale chyba jakieś tam są chyba)

Z tych co podałeś to spisze się tylko SuperBee(na pościgi) i M3(chyba chodzi o E30) - całkiem niezły rywal do klasy B/C.

PS.Forda Capri masz przegląd naszej redakcji :P:

http://www.mpcforum.pl/topic/1297813-przeglad-ford-capri-rs3100/

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Jeszcze kilka autek:

11. Dodge Challenger Concept (czy te auto ma jakieś bodykity?)

12. Dodge Charger Super Bee

13. Ford Police Interceptor

14. BMW M3 Sport

15. Ford Capri RS3100

16. Golf MK1

~~~~

Czy kiedyś wrócą samochody w wersji cop?

11. Duża masa, dobrze poradzi sobie na pościgach/ucieczkach, nie nadaje się do wyścigów. Nie ma bodykitów.

12. To samo co wyżej, tylko inna klasa :)

13. Bardzo mocne nitro, przyzwoite osiągi, nienaganne prowadzenie, daje radę na niektórych trasach w klasie B.

14. Mocne nitro, dobre przyspieszenie, dobra prędkość maksymalna. Warty uwagi konkurent do klasy B.

15. http://www.mpcforum.pl/topic/1297813-przeglad-ford-capri-rs3100/ Warto!

16. Całkiem przyzwoite auto. Radzi sobie w klasie C i B.

Auta w wersji policyjnej pojawiają się na wyprzedażach.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...