Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań odnośnie gry

MisterMatiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A dlaczego RX-7 za boosty wygląda jak RX-7 RZ, a za IGC jest inna wersja, ta z 1987r. ?

RX-7 i RX-7 RZ to są praktycznie te same auta.

Dlaczego wersja z '87 jest za IGC - najpewniej dodali ją  za IGC bo to dość unikalne auto i nigdy nie było za IGC

f

• Odpowiedzi 419
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A te RZ jest jakieś dobre? Kurde, jeszcze w D, a kosztuje 900.000$. Dobre ma nitro? Jak tam z prowadzeniem? Sprawdziłoby się na klasówkach w D? c:

~~

911 GT2 czy Murcielago 640? Nie mogę się zdecydować, jaki maksymalny overwall może mieć Murcielago i GT2? Największym minusem u GT2 są światła tylnie..., wyglądają strasznie O_O

Dobre mają prowadzenie? Nitro się zgadza?

Opublikowano

A te RZ jest jakieś dobre? Kurde, jeszcze w D, a kosztuje 900.000$. Dobre ma nitro? Jak tam z prowadzeniem? Sprawdziłoby się na klasówkach w D? c:

~~

911 GT2 czy Murcielago 640? Nie mogę się zdecydować, jaki maksymalny overwall może mieć Murcielago i GT2? Największym minusem u GT2 są światła tylnie..., wyglądają strasznie O_O

Mazda RX-8 spisze się lepiej niż RX-7 RZ. 

GT2 jest wg. mnie lepsze niż Murcielago LP640. Nitro mają dobre, prowadzenie też. Lecz jak już wcześniej wspomniałem - dla mnie GT2 jest lepsze.

f

Opublikowano
...

Wg. mnie różnica między Murcielago a 996 jest taka jak między Carrerą S a GT3 RS, czyli praktycznie żadna :P. 996 może jedynie ma minimalnie mocniejsze nitro.

Co do overallów to ani Murcielago ani GT2 nie wejdzie do klasy S.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Dziękuje słoneczko za pomoc. Jaki jest twoim/waszym zdaniem najtańszy i najlepszy wybór za SB?

Toyota MR2 na wyprzedaży. Wtedy ma wg. mnie największy współczynnik cena/jakość.

słoneczko

Ok...

f

Opublikowano

Zonda F ma niestety słaby vmax, dobre przyspieszenie i i nitro. Również prowadzenie ma całkiem fajne.

997 również ma dobre osiągi(wyższy vmax niż Zonda F) i dobre nitro. Niestety czasem brakuje kątu skrętu.

Nismo ma kozackie przyspieszenie i dobry vmax, ale czasem jest podsterowne.

Musisz wybrać sam. Ja osobiście myślę, że 997 jest najbardziej uniwersalne.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

Wcześniej miałem na innym koncie Nismo, było świetne. Prowadziło się kozacko, przyśpieszenie nieziemskie, ale o v-maksie nie powiem nic, sam nie wiem w której klasie ile trzeba mieć v-maksu. Tutaj (http://www.mpcforum.pl/topic/1315740-przeglad-nissan-skyline-gt-r-r34-nismo-z-tune/) jest napisane, że v-max jest 5/5 to się kłócić nie będę. Tylko nitro jest do dupy i tyle.

Ogólnie opłaca się dokładać dodatkowe 400 boostów, żeby mieć um. ''ciężka masa''? Czy ona jest jakaś odczuwalna?

Opublikowano

Wcześniej miałem na innym koncie Nismo, było świetne. Prowadziło się kozacko, przyśpieszenie nieziemskie, ale o v-maksie nie powiem nic, sam nie wiem w której klasie ile trzeba mieć v-maksu. Tutaj (http://www.mpcforum.pl/topic/1315740-przeglad-nissan-skyline-gt-r-r34-nismo-z-tune/) jest napisane, że v-max jest 5/5 to się kłócić nie będę. Tylko nitro jest do dupy i tyle.

Ogólnie opłaca się dokładać dodatkowe 400 boostów, żeby mieć um. ''ciężka masa''? Czy ona jest jakaś odczuwalna?

Warto dorzucić te 400 SB. Masa jest odczuwalna przy kolizjach z ruchem ulicznym/innymi graczami/policją i przydaje się w nie jednej sytuacji.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Elo. Po zalogowaniu się do gry, i odczekaniu pojawia się informacja o Fordzie Capri. Czy mogę go tam kupić, mimo tego, że nie ma go u dilera?

post-1026160-0-53381500-1418484741_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...