Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań odnośnie gry

MisterMatiek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 419
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam silvie, rx 8, is300, nismo i z4 gt3. Jakie autko kupic teraz za igc lub kiedys za sb? Myslalem zeby kupic 3xeclipse za 2,5 mln? Jest cos lepszego? Sorki za chaos, pisze z fona :v

VW Scirroco na kręte trasy w klasie E i 3x Mitsubishi Eclipse GS-T to strzał w dziesiątkę - biorąc pod uwagę spojrzenie czysto wyścigowe :P

Jeśli chciałbyś się trochę porozbijać, to polecam BOSS'a 302'12 na pościgi i ucieczki w klasach A/S, Chevroleta Camaro ZL1 na pościgi i ucieczki w klasie B oraz Pontiaca GTO'65 na pościgi i ucieczki w klasach E/D.

Trzecia możliwość - auta pod dragi. Lamborghini Murcielago LP640 - klasa A, Audi RS4 - klasa C.

Oczywiście możesz sobie pomieszać możliwości i kupić np. po jednym aucie do każdej kategorii rywalizacji. Wybór należy do Ciebie.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Sorki, za późno edytowałem. Późno zorientowałem się, że ten temat wałkowany był pierdyliard razy, a ja rozpiskę najlepszych aut za SB/IGC widziałem już trylion razy. Mam za to autka do oceny:

a ) Miuria SV

b ) Miuria Concept

c ) Porshe 959

d ) NFSW Suv

Opublikowano

No to tak:

A - Dobre przyśpieszenie, średni vmax i słabe nitro. Prowadzenie całkiem niezłe. Gdyby nie słabe nitro to byłaby zapewne dobrym rywalem dla MR2. Niestety ma szanse tylko, gdy rywale nie używają power-upów.

B - Również dobre przyspieszenie i średni vmax, średnie nitro(z pewnością nie jest tak mocne jak w koksach typu Porsche 997, ale nie jest też tak słabe jak w poprzedniej miurze). Prowadzenie przyjemne. Ma szanse w klasie A gdy trafisz na nieco słabszych przeciwników. W klasie S sobie z pewnością nie poradzi.

C - Wystarczający vmax jak na klasę A, niezłe przyspieszenie i nitro. Również tutaj mamy przyjemne prowadzenie. Średniak w klasie A, w klasie S nie ma zbyt większych szans.

D - Zarówno przyspieszenie jak i vmax powyżej średniej. Dobre prowadzenie. Nitro jest bardzo słabe. Przez moc nitra nie ma zbyt dużych szans na wyścigach.

___

VW Scirroco na kręte trasy w klasie E...

Scirocco na kręte trasy? Raczej na proste ;)

­

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

­

E, tyle już było to wałkowane, że można się pomylić.

~~

Przez pomyłkę kupiłem IGC boosta na tydzień. Na której trasie najlepiej go wykorzystać? Chce zarobić jak najwięcej za jednym przejazdem.

Opublikowano

Najwięcej(za jednym przejeździe) można zarobić na ucieczce "Compromised"(klasa B).

Zarobisz jeszcze więcej jeśli będziesz miał w aucie zamontowane umiejętności na większą ilość kasy za pościgi.­

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

No to tak:

A - Dobre przyśpieszenie, średni vmax i słabe nitro. Prowadzenie całkiem niezłe. Gdyby nie słabe nitro to byłaby zapewne dobrym rywalem dla MR2. Niestety ma szanse tylko, gdy rywale nie używają power-upów.

B - Również dobre przyspieszenie i średni vmax, średnie nitro(z pewnością nie jest tak mocne jak w koksach typu Porsche 997, ale nie jest też tak słabe jak w poprzedniej miurze). Prowadzenie przyjemne. Ma szanse w klasie A gdy trafisz na nieco słabszych przeciwników. W klasie S sobie z pewnością nie poradzi.

C - Wystarczający vmax jak na klasę A, niezłe przyspieszenie i nitro. Również tutaj mamy przyjemne prowadzenie. Średniak w klasie A, w klasie S nie ma zbyt większych szans.

D - Zarówno przyspieszenie jak i vmax powyżej średniej. Dobre prowadzenie. Nitro jest bardzo słabe. Przez moc nitra nie ma zbyt dużych szans na wyścigach.

___

­

Tak, na kręte.

Scirroco można kręcić najlepsze czasy w klasie E na zdecydowanej większości tras. Mini-zestawienie:

296.png YORK ROAD - Scirroco wygrywa z Silvią.

20.png STADIUM & HWY 1 - Scirroco wygrywa z Silvią.

16.png STADIUM & CHASE - Scirroco wygrywa z Silvią.

292.png NORTH BELLEZZA - Scirroco wygrywa z Silvią.

299.png AGOSTINI AVENUE - Scirroco wygrywa z Silvią.

289.png SKYLINE AVENUE - Scirroco wygrywa z Silvią.

50.png NORTH BROADWAY - Scirroco wygrywa z Silvią.

52.png LUCKY TOWERS - Scirroco wygrywa z Silvią.

360.png CAMDEN HILLS - Silvia wygrywa z Scirroco.

Jak widać VW króluje na 8/9 (88%) tras z zastrzeżeniem dla klasy E.

Dołączyłem obrazki, abyście mogli porównać odcinki na których prowadzone są wyścigi.

HB5fLf7.png

Opublikowano

A Ford Capri jaki ma overwall maksywalny? Mam 5250SB, jest coś ciekawego?

MR2, Nismo, GT2 997, IS300, 914-6 GT

Maksymalny overall Capriego to 743 ;)

f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...