Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manchester United Football Club

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie, a kto ustala skład? Trener. Dlaczego Simeone z no name'ami rozbija Real w trzy dupy jak mu się podoba? Liczy się taktyka, a nie zawodnicy.

Atletico nie ma słabego składu. A gdy Godin i Miranda są w formie, to przejście obrony wydaje się nie możliwe. 

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

• Odpowiedzi 736
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A znałeś ich przed tym jak przyszedł Simeone? Z no name'ów zrobił gwiazdy.

Opublikowano

No właśnie, a kto ustala skład? Trener. Dlaczego Simeone z no name'ami rozbija Real w trzy dupy jak mu się podoba? Liczy się taktyka, a nie zawodnicy.

Jeżeli twierdzisz że w Atletico grają 'no name' to znaczy że nie interesujesz się piłką nożną tylko jesteś zwykłą osobą, która ogląda mecze sporadycznie.

Pieniądze na boisku nie grają od tego zacznijmy, a aktualna forma. Gdy ma się xx sytuacji, a nie dochodzi się nawet do celnego strzału to gdzie tu liczyć na bramkę?

No tak ale jednak często te drybling przynoszą korzyść. Dla mnie lepiej od niego w tym sezonie gra tylko De Gea i Rooney. 

To i tak nie ten sam di Maria, którego pamiętam z Realu.

Opublikowano

A znałeś ich przed tym jak przyszedł Simeone? Z no name'ów zrobił gwiazdy.

Godin grał bardzo dobrze w Villarrealu, więc go znałem :)

Simeone niewątpliwie jest świetnym trenerem, ale Ci zawodnicy zawsze wykazywali wielki potencjał. Atletico w ostatnich sezonach miało zawsze bardzo dobrego snajpera (Torres,Aguero,Falcao), teraz jest Mandzukic.

Van Gaal też ma potencjał i jest w stanie przygotować United do gry w Lidze Mistrzów.  

Opublikowano

Jeżeli twierdzisz że w Atletico grają 'no name' to znaczy że nie interesujesz się piłką nożną tylko jesteś zwykłą osobą, która ogląda mecze sporadycznie.

Pieniądze na boisku nie grają od tego zacznijmy, a aktualna forma. Gdy ma się xx sytuacji, a nie dochodzi się nawet do celnego strzału to gdzie tu liczyć na bramkę?

Nazwałem ich tak gdyż porównałem ich wartość rynkową i medialną do piłkarzy Realu. CR7+Bale+James są więcej warci niż cała jedenastka Chelsea.

Kogo prędzej rozpoznają dzieci w Kamodży? Gabiego czy Krosa? Raula Garcie czy Benzeme? Grizemana czy CR7?

Opublikowano

Nazwałem ich tak gdyż porównałem ich wartość rynkową i medialną do piłkarzy Realu. CR7+Bale+James są więcej warci niż cała jedenastka Chelsea.

Kogo prędzej rozpoznają dzieci w Kamodży? Gabiego czy Krosa? Raula Garcie czy Benzeme? Grizemana czy CR7?

Boże... co z tego że ktoś jest warty przykładowo 50 mln., a nie gra nic bo ma słabą formę/sezon przykładem jest np. RvP i Torres.

Real i zawodnicy Realu są bardziej medialni, więc proszę Cię nie zabieraj się za porównywanie zawodników, którzy prowadzą inne życie prywatne i klubowe.

Opublikowano

Boże... co z tego że ktoś jest warty przykładowo 50 mln., a nie gra nic bo ma słabą formę/sezon przykładem jest np. RvP i Torres.

Real i zawodnicy Realu są bardziej medialni, więc proszę Cię nie zabieraj się za porównywanie zawodników, którzy prowadzą inne życie prywatne i klubowe.

Dobra, a wiesz kto to Hachim Mastour? Bez patrznie w google? Jeżeli wiesz to pewnie na fangolu zobaczyłeś, że się nim Real interesuje. Nie znasz go, bo nie został przez nic wypromowany = no name. A uważany jest za najlepszego juniora świata. 

Wracając do tematu:

Przytoczę tu słowa Bonaparte: 

Ar­mia ba­ranów, której prze­wodzi lew, jest sil­niej­sza od ar­mii lwów pro­wadzo­nej przez ba­rana.

Taka sytuacja jest obecnie w United. Van Gaal najwidoczniej nie nadaje się do trenowania w United, skoro majac takie CV wyniki są takie jakie widać.  4-0 z MK Dons, 0-0 z 4 ligowcem. 5-3 z Leicester (jaki tam był wynik na korzyść united?). Nie potrafi ustalić taktyki na 4 ligowca? Za wysokie progi na jego nogi widać.

Opublikowano

Dobra, a wiesz kto to Hachim Mastour? Bez patrznie w google? Jeżeli wiesz to pewnie na fangolu zobaczyłeś, że się nim Real interesuje. Nie znasz go, bo nie został przez nic wypromowany = no name. A uważany jest za najlepszego juniora świata. 

Wracając do tematu:

Przytoczę tu słowa Bonaparte: 

Taka sytuacja jest obecnie w United. Van Gaal najwidoczniej nie nadaje się do trenowania w United, skoro majac takie CV wyniki są takie jakie widać.  4-0 z MK Dons, 0-0 z 4 ligowcem. 5-3 z Leicester (jaki tam był wynik na korzyść united?). Nie potrafi ustalić taktyki na 4 ligowca? Za wysokie progi na jego nogi widać.

Tak się składa że wiem kim jest bo interesuje się ligą włoską i po części mieszkam we Włoszech. Ty za pewne go znasz z filmiku gdzie gra z Neymarem w Fife : ]

Temat kończę z Tobą bo jak widać nawet nie masz mocnych argumentów na podtrzymanie własnego zdania i przytaczasz 'tysiące' innych kwestii.

Opublikowano

Czyli jednak moje słowa do Ciebie trafiły, bo kapitulujesz i wykręcasz się tym, że nie posiadam argumentów. Jak już napisałem Van Gaal nie nadaje się do trenowania United i to widać. Po co on brnie w 3-5-2? Ośmieszanie się z 3-4 ligowcami, porażki 4:0 z MK Dons, 5-3 z Leicester kiedy mecz był w sumie już wygrany. Jest trenerem bez wyobraźni. 

Nie ważne, najwyraźniej nie rozumiesz moich koncepcji, a Van Gaal'a oceniasz przez pryzmat pracy w reprezentacji.

Opublikowano

Czyli jednak moje słowa do Ciebie trafiły, bo kapitulujesz i wykręcasz się tym, że nie posiadam argumentów. Jak już napisałem Van Gaal nie nadaje się do trenowania United i to widać. Po co on brnie w 3-5-2? Ośmieszanie się z 3-4 ligowcami, porażki 4:0 z MK Dons, 5-3 z Leicester kiedy mecz był w sumie już wygrany. Jest trenerem bez wyobraźni. 

Gdybyś się interesował MU i znał samego LvG to byś wiedział dlaczego gra tak eksperymentalnie w swoim PIERWSZYM sezonie w MU. A jeżeli Cię to interesuje to wejdź w linki, które są podane w pierwszym poście. A poza tym nie przejmuje się zdaniem osoby, która nie ma zielonego pojęcia o piłce nożnej, a tym bardziej o BPL.

Opublikowano

Fakt, nie interesuję się United, ale patrzę na wyniki i są one słabe. Chyba nie masz pojęcia co to znaczy dobry trener.

No wiadomo dobry trener = same wygrane. Lubię właśnie takich jak Ty bo zawsze poprawiają humor  B) i dzień staje się lepszy.

Skoro tak uważasz to koniec tematu.

Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem kolego napisał "czy znałeś ich przed przyjściem Simeone" no, ale na bank obstawiam, że nie, bo kogo wtedy obchodziło Atletico - zespół, który jedynie miał super gwiazdy w ataku.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Pewnie w rewanżu "Czerwone Diabły" pokażą, że to była wpadka i wygrają przekonująco. 

Opublikowano

Pewnie w rewanżu "Czerwone Diabły" pokażą, że to była wpadka i wygrają przekonująco. 

Patrząc na wyniki reszty czołowych zespołów to można się cieszyć. Dodatkowo Cambridge dostanie 1,5 mln. ze sprzedaży biletów.

Opublikowano

Dzisiaj mecz z Leicester. Oby nie było powtórki z zeszłego meczu.  ^_^

16:00, Old Trafford.

Opublikowano

Pewna wygrana 3-1 z Leicester. Mnie cieszy bramka Wasilewskiego :D

Opublikowano

Czyli żadnych mocniejszych zmian raczej nie będzie.

Opublikowano

Jutro rewanż z Cambridge, oby "Czerwone Diabły" wygrały wysoko. 

Opublikowano

Czyli żadnych mocniejszych zmian raczej nie będzie.

Miałby być, ale po co nam kontuzjowani zawodnicy : > Trzeba poczekać czasu jeszcze troszkę jest, ale wzmocnienia pewnie na wiosnę będą.

Jutro rewanż z Cambridge, oby "Czerwone Diabły" wygrały wysoko. 

Oby

Opublikowano

Wygrana 3:0 z 4 ligowcem. Według mnie priorytetem jest utrzymanie 3 miejsca, bo wątpię, że jest jeszcze szansa na mistrzostwo i walka w pucharach krajowych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...