Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manchester United Football Club

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Garry Neville, były kapitan United kończy dziś 40 lat. ;)

• Odpowiedzi 736
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

śmiechu warte wypowiedzi (pseudo) ekspertów (byłych piłkarzy) którzy twierdzą że Man United liczy się w walce o tytuł :)

Chelsea dominuje, a Man City prowadzą nieustanny (bezskuteczny) pościg reszta jest daleko za murzynami.

#NO_HEJT

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

śmiechu warte wypowiedzi (pseudo) ekspertów (byłych piłkarzy) którzy twierdzą że Man United liczy się w walce o tytuł :)

Chelsea dominuje, a Man City prowadzą nieustanny (bezskuteczny) pościg reszta jest daleko za murzynami.

#NO_HEJT

Widzę kiepsko u Ciebie z matmą. City 7 pkt. straty do Chelsea, MU 5 pkt. do City. Raczej City jest daleko za murzynami, niż MU do City :]

Ps. Powiedziałem że osoba niemająca pojęcia o BPL niech nie wtrąca swoich 3 groszy bo robi z siebie pośmiewisko.

" #NO_HEJT "

Opublikowano

Co sądzicie o Falcao? Zostanie wykupiony czy powróci do Monaco?

Nie wykupią go, tak samo RvP pójdzie na sprzedaż.

Opublikowano

Coś się słyszy, że Lewy ma iść do United. Niby tylko ploty, ale moim zdaniem by pasował. ;) Lewy-Rooney w ataku. :)

Opublikowano

Coś się słyszy, że Lewy ma iść do United. Niby tylko ploty, ale moim zdaniem by pasował. ;) Lewy-Rooney w ataku. :)

Może i by pasował, ale Bayern kupił go niedawno, więc wątpię, aby od razu chcieli go sprzedać.

Moim zdaniem on w Bayernie się niszczy, wolałbym, aby jednak przeszedł do diabłów.

Di Maria Rooney i jeszcze Lewy, to byłoby coś, ale moim zdaniem United powinno pomyśleć nad jakimś obrońcom.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Może i by pasował, ale Bayern kupił go niedawno, więc wątpię, aby od razu chcieli go sprzedać.

Moim zdaniem on w Bayernie się niszczy, wolałbym, aby jednak przeszedł do diabłów.

Di Maria Rooney i jeszcze Lewy, to byłoby coś, ale moim zdaniem United powinno pomyśleć nad jakimś obrońcom.

jak tak teraz patrze to potrzeba napastnika i obrońcy, a van Gaal stwierdzil, ze potrzebujemy pomocnika. nasuwa się pytanie - gdzie on go wcisnie, skoro Herrera, Fellaini i Mata grzeją ławę?

Opublikowano

jak tak teraz patrze to potrzeba napastnika i obrońcy, a van Gaal stwierdzil, ze potrzebujemy pomocnika. nasuwa się pytanie - gdzie on go wcisnie, skoro Herrera, Fellaini i Mata grzeją ławę?

Na Twiterze sporo piszą o Mauro Icardim z Interu.

Opublikowano

w sumie, taki ktoś by się przydał. nie jest aż taką gwiazdą jak np. Falcao, więc jego cena na pewno będzie mniejsza.

około 20 milionów

Opublikowano

Lewy jako typowa 9 przydał by się ale nie wiem jak by to wyglądało bo żeby coś grał piłki muszą cały czas na niego iść ja w BVB. Ale fakt przydałby się napastnik bo Falcao gra piach i RvP który ma niby te 10 bramek ale już 30 lat i przydałby się jakiś snajper.

Opublikowano

wg. mnie Fellaini mógłby grać na 10, może nawet z Matą przy ofensywnej formacji. i do tego Rooney na napadzie. ciekawi mnie jakby to wyszło w formacji 4-1-4-1 ze skrzydłowymi.

Opublikowano

United zagra jutro na wyjeździe ze Swensea. Jakie wyniki typujecie? Według mnie będzie remis lub minimalne zwycięstwo United.

Opublikowano

United zagra jutro na wyjeździe ze Swensea. Jakie wyniki typujecie? Według mnie będzie remis lub minimalne zwycięstwo United.

Myślę że będzie jakieś 1:0 / 2:1 dla MU, ale mecz bezbarwny :f

Opublikowano

Nie wykupią go, tak samo RvP pójdzie na sprzedaż.

Widzę że mamy Macieja na forum :)

Falcao raczej nie kupią.. sądzę że nastepny sezon Radamel będzie grał w Juventusie.

Co do sprzedaży Robina van Persiego to wątpię. Nie zapominaj że Luis van Gaal jest holendrem :)

Według mnie to Manchester United powinien zwolnić van Gaala. United zajmuje obecnie 3 pozycje w tabeli lecz to szczęście uniosło ich tak wysoko :)

gdyby grali w lidze mistrzów to by się ośmieszyli z taka grą.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Widzę że mamy Macieja na forum :)

Falcao raczej nie kupią.. sądzę że nastepny sezon Radamel będzie grał w Juventusie.

Co do sprzedaży Robina van Persiego to wątpię. Nie zapominaj że Luis van Gaal jest holendrem :)

Według mnie to Manchester United powinien zwolnić van Gaala. United zajmuje obecnie 3 pozycje w tabeli lecz to szczęście uniosło ich tak wysoko :)

gdyby grali w lidze mistrzów to by się ośmieszyli z taka grą.

Gary Neville (chyba on) powiedział, że na farcie mozna wygrac 3 czy 4 mecze, a jednej porazki w ciągu 19 meczów nie można nazwać fartem. zwolnić? po to podpisał kontrakt na 3 lata, żeby zbudować w ciągu tych 3 lat zespół. pół roku na to nie wystarczy, mózgu.

Opublikowano

Panero nie ośmieszaj się. van Gaal to dobry trener uważasz że 3 pozycja w lidze to zle? Tak jak wyżej ktoś wspomniał drużyny nie zgra się ze sobą w pół roku. A ty widzę że udzielasz się w paru tematach o klubach wierny kibic tak?

Opublikowano

Panero nie ośmieszaj się. van Gaal to dobry trener uważasz że 3 pozycja w lidze to zle? Tak jak wyżej ktoś wspomniał drużyny nie zgra się ze sobą w pół roku. A ty widzę że udzielasz się w paru tematach o klubach wierny kibic tak?

To jest człowiek który szuka zaczepki w tematach i zna się najlepiej na każdej lidze i drużynie.

LvG sam nie decyduje kto idzie na sprzedaż, więc RvP może iść pod młotek.

Najlepiej go ignorować bo gołym okiem widać jego pojęcie.

Opublikowano

Już za 3 godziny mecz ze Swansea, stawiam 2-0 dla Man U.

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Opublikowano

Składy:
Swansea: Fabiański; Naughton, Fernandez, Williams, Taylor; Cork, Shelvey, Ki, Sigurdsson, Routledge; Gomis
Rezerwa: Tremmel, Rangel, Amat, Britton, Montero, Emnes, Oliveira.

Manchester United:De Gea - McNair, Jones, Rojo, Shaw - Blind, Fellaini, Herrera, Di María - Rooney, van Persie.
Rezerwa: Valdés, Smalling, Januzaj, Mata, Valencia, Young, Falcao.

Zobaczymy jak poradzi sobie RVP i Ronney :) .

Jedna wiara, jeden klub, Real Madryt aż po grób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...