Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Manchester United Football Club

Gamus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 736
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda sytuacji Rojo, że nie trafił. Mecz potoczyłby się inaczej.

Mieliśmy ogólną przewagę, szkoda chyba spadniemy na 4 miejsce?

Opublikowano

Lol, co ten Moyes? Ograł u siebie wszystkie największe kluby w Hiszpanii: Barce, Real, Atleti i Seville po zarąbistym meczu, który skończył się 4-3 dla drużyny Moyesa.

Może trzeba było mu dać więcej czasu? :D

Opublikowano

Mieliśmy ogólną przewagę, szkoda chyba spadniemy na 4 miejsce?

Jeżeli 'Święci' wygrają to nawet na 5. Już na 4 spadliśmy bo Arsenal jest 3.

Lol, co ten Moyes? Ograł u siebie wszystkie największe kluby w Hiszpanii: Barce, Real, Atleti i Seville po zarąbistym meczu, który skończył się 4-3 dla drużyny Moyesa.

Może trzeba było mu dać więcej czasu? :D

To nie wina LvG. Sytuacji mamy od groma w każdym meczu, tylko nie potrafimy ich wykorzystać.

Opublikowano

po prostu trzeba poczekać. LvG nie jest głupi, ma doświadczenie i wie troche więcej na temat obecnej sytuacji w druzynie, wie co poprawić. wystarczy poczekać, w następnym sezonie zapewne juz będzie widać poprawę.

Opublikowano

11034179_1339348676105345_55689027871363

Obstawiam porażkę z Liverpoolem w derbach Anglii.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

11071084_1350362755003937_40242127241129

Chyba najgorszy ruch United ostatnich lat, h3h3h3h

Opublikowano

11071084_1350362755003937_40242127241129

Chyba najgorszy ruch United ostatnich lat, h3h3h3h

I jeszcze w U21 zagrał słabo. Moimd zdaniem ManU nie wykupią Falcao z Monaco.

Opublikowano

No United w końcu wynik z nieprzeciętnym  rywalem. O ligę mistrzów zagrają w barażach, tak mi się wydaję.

Opublikowano

No United w końcu wynik z nieprzeciętnym  rywalem. O ligę mistrzów zagrają w barażach, tak mi się wydaję.

Będzie 3 miejsce. Na 4 standardowo Arsenal.

Opublikowano

ale sezonowców się nazbierało xD xD

już pozmieniali awatary na Man UTD huehue beka :)

Ja będę miał beke z Was jak Terry podniesie puchar ligi, a Wy sezonowce będziecie poza Ligą Mistrzów :)

ps. Słyszeliście o tym że LvG chce sprowadzić napastnika Newcastle? Pereza

Jak to ma być napastnik nr.1 lub 2 to pozdro 600 na rejonach w Manchestrze.. Perez ma 4 bramki od początku sezonu także syto, prawdziwy lis pola karnego :) van Gaal jest głupcem.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

ale sezonowców się nazbierało xD xD

już pozmieniali awatary na Man UTD huehue beka :)

Ja będę miał beke z Was jak Terry podniesie puchar ligi, a Wy sezonowce będziecie poza Ligą Mistrzów :)

ps. Słyszeliście o tym że LvG chce sprowadzić napastnika Newcastle? Pereza

Jak to ma być napastnik nr.1 lub 2 to pozdro 600 na rejonach w Manchestrze.. Perez ma 4 bramki od początku sezonu także syto, prawdziwy lis pola karnego :) van Gaal jest głupcem.

Jedynym głupcem w tym temacie jest jedna osoba - Ty. 

Pozwolę sobie zacytować kilka Twoich postów na dowód

śmiechu warte wypowiedzi (pseudo) ekspertów (byłych piłkarzy) którzy twierdzą że Man United liczy się w walce o tytuł  :)

Chelsea dominuje, a Man City prowadzą nieustanny (bezskuteczny) pościg reszta jest daleko za murzynami.

#NO_HEJT

Widzę że mamy Macieja na forum  :)

Falcao raczej nie kupią.. sądzę że nastepny sezon Radamel będzie grał w Juventusie.

Co do sprzedaży Robina van Persiego to wątpię. Nie zapominaj że Luis van Gaal jest holendrem  :)

Według mnie to Manchester United powinien zwolnić van Gaala. United zajmuje obecnie 3 pozycje w tabeli lecz to szczęście uniosło ich tak wysoko  :)

gdyby grali w lidze mistrzów to by się ośmieszyli z taka grą.

Aktualnie to Anglię ośmieszyła twoja Chelsea, która nie potrafiła wygrać z PSG grające w 10.

Jesteś niesamowitym EKSPERTEM ! Jeżeli masz pisać takie wypociny w tym temacie to lepiej sobie daruj.
Opublikowano

Ekhm. 

11024608_832217273512113_929889699956334

Giggs ma więcej trofeów niż Chelsea w swojej historii.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngGamus

Manchester United się osmiesza bo nie potrafi zakwalifikować się do LM xD

Chelsea trafiła na godnego przeciwnika.. poza tym sam pewnie widziałeś jak wyglądał mecz. Szejkowie P$G dali każdemu 250.000€ za wygraną w tym meczu i chłopcy dostali powera.

@topic

Szanuje Man UTD jako klub ale nie szanuje obecnego trenera który próbuje zrobić z MU drugi Real Madryt.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

PSG godny przeciwnik  :D

Ten mecz udowodnił tylko jedno. Arabska forsa>Ruska forsa

Opublikowano

Panero ośmieszasz się. Ja jakoś nie widzę tutaj nowych fanów United. Jeśli jesteś kibicem Chelsea to jest odpowiedni temat i tam się wypowiadaj a nie jakieś prowokacje tutaj.

Opublikowano

Panero ośmieszasz się. Ja jakoś nie widzę tutaj nowych fanów United. Jeśli jesteś kibicem Chelsea to jest odpowiedni temat i tam się wypowiadaj a nie jakieś prowokacje tutaj.

Ty ich nie widzisz najwyraźniej jesteś mało spostrzegawczy. Nie obchodzi mnie to.. po prostu zwróciłem uwagę, a Wy już zaczynacie prowokacje tym samym oskarżając mnie o prowokacje..

Ja mam gdzieś ten Wasz marny klubik, dla mnie liczą się tylko 4 kluby (Chelsea, Milan, BVB i Śląsk Wrocław) cała reszta mało mnie interesuje.

Próbuje Wam tyko uświadomić że to Luis van Gaal się ośmiesza, a nie tak jak zasugerowałeś że ja się ośmieszam xD

Gościu wydał 300 mln na transfery, a dalej klepią biedę i nie ma żadnego progresu w grze. Ściągnął Di Marie gdzie wiadome było że on nie nadaje się do Premier League nawet ja o tym wiedziałem, a Wasz wybitny trener nie ;c

MU płaci swoim piłkarzom bardzo duże pieniądze w porównaniu do Chelsea czy innych zespołów z BLP (poza Man City) a w tabeli bezkonkurencyjnie dominują the blues.

Dobra, kończę tą bezsensowną konwersacje z sezonowcami @1373230489-U611928.pngGamus bo tutaj nie ma o czym ani z kim rozmawiać.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

­To jest debil, on w każdym temacie prowokuje i pisze głupoty. Najwyraźniej nie ma mózgu, olejcie go

@Valky

Wlej sobie trochę oleju do mózgu, plx, bo gościu w każdym temacie pisze bzdury, prowokuje innych a i tak się trzymasz regulaminu ;))

Opublikowano

­To jest debil, on w każdym temacie prowokuje i pisze głupoty. Najwyraźniej nie ma mózgu, olejcie go

Przecież każdy to wie, już nie raz dostawał bana za prowokację w sporcie. Ale czasami warto poczytać tak bezsensowne posty, których nawet się nie popiera argumentami.

Żeby rozwiać twojego wątpliwości Penero, nie, nie jestem sezonowcem, dziwi mnie fakt, że ty kibicujesz Chelsea od kiedy zaczęła grać dużo lepiej.

Opublikowano

Środek marca i już się zaczyna: Cristiano w United, bo fani na niego buczą, h3h3  :rolleyes:

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngGamus żyj

W niedziele derby Anglii. W Anglii moim ulubionym klubem jest Liverpool, także jemu kibicuję w tym meczu. ;)

2:0 dla The Reds.

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngGamus żyj

W niedziele derby Anglii. W Anglii moim ulubionym klubem jest Liverpool, także jemu kibicuję w tym meczu. ;)

2:0 dla The Reds.

Ale co mam żyć? Spokojnie, codziennie pojawiają się jakieś dziwne wiadomości odnośnie transferów MU, normalka.

Co do meczu. Liverpool ostatnio znów zadyszka, więc może być różnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...